Ερώτηση για φτηνο set home cinema

Reaction score
0
Γεια σας παιδια.
Εχω στην κατοχή μου ένα Dreambox 800 και ένα ΧΒΟΧ360 και μια τηλεόραση Samsung 40''. Και οι δύο συσκευές είναι τώρα πάνω στη ΤV με καλώδια HDMI. Σκέφτομαι να πάρω ένα φτηνο all in on home cinema απλά για καλλίτερο ήχο σε σχέση με την TV. Βασικά έχω καταλήξει σε 2 μοντέλα:
το LG HB954SA : http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...inema/LG-HB954SA-Home-Theater-5-1-HB954SA.htm
και το Samsung HT-BD1255R : http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10039891

Η βακική δουλειά που θέλω να κάνω είναι να μπορώ να ακούω τον ήχο από τον Dreambox και το ΧΒΟΧ από τα ηχεία του Home cinema η ποιότητα ήχου δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Γνωρίζει κανείς εάν αυτό μπορεί να γίνει απλά συνδέοντας και το Home cinema με την τηλεόραση στην τριτη θύρα που έχει η τηλεόραση ή είναι απαράιτητη η ύπαρξη θύρας ΗDMI in στο set home cinema. Βασικά θα προτιμούσα να πάρω το σετάκι της Samsung που έχει και κάποιες μικρές δυνατότητες για αναπαραγή αρχείων μέσω ethernet απο το PC αλλά η απουσία θύρας HDMI in (που έχει το LG και μάλιστα 2) με προβληματίζει.
Τυχόν κάτοχος του LG μήπως γνωρίζει εάν υποστηρίζει έστω υποτυπώδη αναπαραγωγή αρχείων από το PC μεσω ethernet;
Επλίζω να μη σας κούρασα.
Thanks

Reaction score
1
Απάντηση: Ερώτηση για φτηνο set home cinema

Πάρε το LG, σύνδεσε του πάνω τα XBox και DreamBox με ΗDMI, και από το HDMI Out άλλο ένα καλώδιο στην τηλεόραση.
Αν θες να ακούς τον ήχο της tv (τηλεοπτικά κανάλια) από το LG, σύνδεσε τις 2 συσκευές με οπτική ίνα.

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά, τελικά πήρα το σύστημα της LG. Για τα χρήματα που κάνει θα το έκρινα πολύ καλό. Τελικά σύνδεσα επάνω του τον Dreambox και ενα Network Media player της e-great με hdmi. Κανένα πρόβλημα στον ήχο αλλά εμφανίζεται μια μικρη θολουρα στην εικόνα, σε σχέση με πρίν που ήταν οι συσκευές κατευθείαν πάνω στην TV. Με οπτική ίνα επίσης σύνδεσα και την TV με το home cinema, από το οποίο ακούω τον ηχο και του XBOX 360 που είναι επάνω στην δεύτερη είσοδο hdmi της τηλεόρασης. Δεν έψαξα άν ο ήχος από το ΧΒΟΧ είναι πολυκάναλός. Το μηχάνημα παιζει και MKV με εξωτερικό σκληρό έχει όμως πρόβλημα στους υπότιτλους. Θα το ψάξω και θα σας ενημερώσω.

Bye

Reaction score
0
Απάντηση: Ερώτηση για φτηνο set home cinema

Φίλε μου σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ το LG HB954SA, μιας που έχω και LG τηλεόραση οπότε θα χρησιμοπιοισω την λειτουργία SimpLInk.. Μπορεις να μου πεις αν αξίζει να δώσω τα λεφτά? έχει καλη απόδοση? :615:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.216
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος