Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
http://www.epinions.com/pr-Bose_Acoustimass_6_Series_III_Speaker_PackageΞέρετε που μπορώ να βρώ τα Bose Acoustimass 6 III σε κάποιο ξένο site?Σκέφτομαι να τα συνδυάσω με τον Onkyo SR605.Ti καλώδια πρέπει να χρησιμοποιήσω?
Γενικά απόφυγε τα Bose, δεν αξιζουν τα χρήματα. Υπάρχουν πολύ -πολύ -πολύ καλύτερες επιλογές σε 5.1 συστήματα, βλέπε KEF, Tannoy, B&W κλτ.Ειμαι αρχαριος στο χωρο και χρειαζομαι καποιες βασικές συμβουλές.Σκέφτομαι να αγοράσω Onkyo TX-SR605 και ηχεία Bose acousticmass 6.Τι καλώδια πρέπει να χρησιμοποιήσω για να έχω κάλή απόδοση του συστήματος? Είδα στον κωτσόβολο κάποια Monster XP.Θεωρούνται καλά?
Κατ αρχήν, δες εδώ: http://www.intellexual.net/bose.htmlμε τι κριτηριο το λες αυτο?
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ωμή αλήθεια για αυτά τα "ηχεία υπολογιστή" (αν και η Logitech/Creative-Cambridge βγάζουν ανώτερα set από τα Acoustimass). Όσα έχω ακούσει έίναι ΑΘΛΙΑ...πρόσφατα τα αγόρασε ένας συγγενής και με κάλεσε να τα ακούσω με έναν ONKYO 605. Από τη μία δεν ήθελα να του πώ τι πατάτα αγόρασες για να μην τον σταναχωρήσω, από την άλλη αυτός ο ψεύτικος ήχος με έκανε να αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν αυτή η φτηνοκατασκευή με αυτόν τον ήχο να πωλείται τόσο ακριβά και ιδιαίτερα εδώ στην Ελλάδα... Αν και δεν του είπα τίποτα, πρέπει να το ψιλιάστικε από τις γκριμάτσες που αυθόρμητα μου έβγαιναν όταν τσίτωνε το Volume.Κατ αρχήν, δες εδώ: http://www.intellexual.net/bose.html
+1Για καλωδια θα σου προτεινα να πεταχτεις μεχρι τη στοα στη Κανιγγος, να παρεις ενα χυμα απο τον Κοσμα γυρα στα 5 ευρω το μετρο και θα εισαι μια χαρα.
σκεφτηκες μηπως φταιει ο ονκιακος η κατι αλλοΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ωμή αλήθεια για αυτά τα "ηχεία υπολογιστή" (αν και η Logitech/Creative-Cambridge βγάζουν ανώτερα set από τα Acoustimass). Όσα έχω ακούσει έίναι ΑΘΛΙΑ...πρόσφατα τα αγόρασε ένας συγγενής και με κάλεσε να τα ακούσω με έναν ONKYO 605. Από τη μία δεν ήθελα να του πώ τι πατάτα αγόρασες για να μην τον σταναχωρήσω, από την άλλη αυτός ο ψεύτικος ήχος με έκανε να αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν αυτή η φτηνοκατασκευή με αυτόν τον ήχο να πωλείται τόσο ακριβά και ιδιαίτερα εδώ στην Ελλάδα... Αν και δεν του είπα τίποτα, πρέπει να το ψιλιάστικε από τις γκριμάτσες που αυθόρμητα μου έβγαιναν όταν τσίτωνε το Volume.
O καθένας έχει το δικαίωμα στη γνώμη και το γούστο του. Αφού σου ἀρεσαν τα Bose καλά έκανες και τα πήρες. Εγώ πάλι, με πολύ λιγότερα χρήματα απ ότι κάνει π.χ. το Acoustimass 15 στην Ελλάδα, πήρε το 685 Home Theater Set της Β&W. Απλά καμία σύγκριση... αληθινά ηχεία, για οικιακό κινηματογράφο και μουσική. Βέβαια, το συγκριμένο σετ έχει bookshelf ηχεία και μπορεί να μην είναι για όλους τους χώρους. Όμως, υπάρχουν σετάκια απ' όλες τις γνωστές εταιρείες ηχείων που πιστεύω ότι είναι ασύγκριτα καλύτερα από τα Bose. Για παράδειγμα, το B&W MT-30 που είχα ακούσει ήταν απείρως καλύτερο από ένα Αcoustimass, για τα δικά μου αυτιά.σκεφτηκες μηπως φταιει ο ονκιακος η κατι αλλο
και τα ερειξες αμεσως στα ηχεια
Όχι Argi δεν φταίει ο Onkyo... Το παλιό σαραβαλάκι Sony STR-DB940 που έχω σπίτι με τα Wharfedale Diamond 8.4/8.2/8 Center παίζει το "απόλυτο Hi-End" μπροστά στα Bose AcoustiCrap 6. Εκτός αν ο γερο-Sony (10 ετίας) είναι τόοοσο καλύτερος από τον Onkyo...(αλλά μάλλον είναι αρκετά χειρότερος). Και το θέμα είναι ότι τα Wharfedale συνολικά κοστίζουν πολύ λιγότερο.σκεφτηκες μηπως φταιει ο ονκιακος η κατι αλλο
και τα ερειξες αμεσως στα ηχεια