Ερώτηση για player

Timaras

Reaction score
2.181
Καταρχήν να καλημερίσω τους συμφορουμήτες μου.:126:
Έχω λοιπόν την εξής απορία:Κατέβασα το WinDVD 9 plus και βλέπω ότι με το All2HD ενεργοποιημένο δίνει καταπληκτική εικόνα,φοβερή κίνηση κτλ. πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από MPC,KMplayer με τα setup που προτείνετε.Γιατί λοιπόν δεν το προτιμάτε σαν player τουλάχιστον για SD υλικό? και λέω για SD γιατί με HD υλικό δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το All2HD.
Και κάτι άλλο.Γιατί δεν παίζει .mkv files από σκληρό?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Δεν το προτιμούμε γιατί δεν είναι δωρεάν και δεν παίζει τα πάντα.
Ο MPCκαι ο KMplayer είναι δωρεάν και παίζουν τα πάντα.
Δεν υπάρχει περίπτωση υποστήριξης αρχείων mkv όχι μόνο από το WinDVD αλλά και από άλλους commercial players, ο λόγος είναι το Hollywood.

Timaras

Reaction score
2.181
Συμφωνείς όμως ότι δίνει πολύ καλύτερη εικόνα από τους άλλους players ή όχι?Γιατί έχω ακούσει από κάποιους ότι είναι αρκετά ψεύτικη και γι'αυτό δεν τον προτιμούν.

Reaction score
6
Απάντηση: Ερώτηση για player

Στο pc πλέον ποσο συχνα θα δει κανει sd;
Εχει ξεφύγει πλεον από αυτά τα στενά ορια..
Η αναπαραγωγή στο pc συνεπάγεται με την υψηλή ανάλυση.

Timaras

Reaction score
2.181
Έχω την εντύπωση ότι όλο και περισσότεροι φτιάχνουν ένα HTPC.Έχοντάς το λοιπόν ως μοναδικό player σίγουρα το υλικό που θα αναπαράγουν θα είναι περισσότερο sd παρά hd.Πόσες είναι οι ταινίες sd που κυκλοφορούν στα video clubs και πόσες οι hd?
Το video club που είμαι γραμμένος πάντως δεν φέρνει καν BD ακόμα και ούτε είμαι διατεθημένος να έχω τον υπολογιστή 1 εβδομάδα ανοιχτό για να κατεβάσω hd υλικό από το δίκτυο

Reaction score
6
Απάντηση: Ερώτηση για player

Ο λογος που κάποιος σήμερα αγοράζει htpc είναι η ευχέρεια στο download και στην εύρεση υλικού υψηλής ανάλυσης..
Το htpc είναι δυσκολο σπορ , παρολα αυτά τον τελευταίο χρόνο υπάρχει αλματώδη άνοδος λογο την δυνατότητας αναπαραγωγής HD.
Δεν φτιάχνεις πλέον htpc για να βλέπεις sd .
Για αυτό τον λογο υπάρχουν τα dvd players

( νομιζω τα έχουμε ξαναπεί αυτά) :126:

Timaras

Reaction score
2.181
Φίλε Ανδρέα συμφωνούμε απλά λέω ότι όλοι θέλουμε να απαλλαγούμε από τα dvd players και στο rack να υπάρχει ένα htpc.Σίγουρα λοιπόν θα δεις hd υλικό αλλά σιγουρότατα ακόμα θα δεις και sd,είτε νοικιασμένη ταινία είναι αυτό,είτε οτιδήποτε που έγραψες από την κάρτα τηλ. κτλ κτλ. οπότε,και επανέρχομαι στο πρώτο μου post,αυτό που βλέπω εγώ είναι μια πάρα πολύ καλή εικόνα από το windvd με τα μειονεκτήματά του βέβαια όπως περιέγραψε και ο φίλος gkontoletas

Reaction score
453
Επειδή εγώ είμαι οπαδός του plug n play, αναγκαστικά χρησιμοποιώ htpc λόγω HD.Δεν συζητώ να δω dvd στο htpc.Το βάζω στο dvd player και τέλος.

Reaction score
150
Εγώ δεν συζητάω να δω πλέον DVD! Δεν μπορώ σκατόμαθα στο HD Kαι με 18Mbps σύνδεση (1.83mb/sec true download rate) πιο γρήγορα καταβάζω ταινεία παρά να πάω να την πάρω από το Video Club (65GB σε 7.5 ώρες).

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να βλέπεις SD στο HTPC εκτός και αν θες απλά να απαλλαγείς από μια συσκευή (DVD) για να μην πιάνει χώρο. Επίσης κάνει και upscale σε 1080p.

Timaras

Reaction score
2.181
Μα εκεί θέλω να καταλήξω.Γιατί να φορτώνεις το rack συσκευές από τη στιγμή που το htpc κάνει τη δουλειά του dvd player και μάλιστα πολύ καλύτερα.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι στην όλη υπόθεση.Εν πάση περιπτώση νομίζω ότι το htpc είναι ένα universal player και το αντιμετωπίζω έτσι βάζοντάς το να παίξει τα πάντα.

Reaction score
0
Να σημειώσω επίσης ,μιας και εγώ έχω το htpc ΓΙΑ DVD ...
ότι μου κοστίζει λιγότερο να στήσω ένα multimedia center που να έχω τα πάντα +dvd ,παρά κάθε χρόνο να αγοράζω συσκευές dvd η ολοκληρωμένα συστήματα 5.1 και σε 1 χρόνο να μου χαλάνε από το πολύ το παίξιμο .....

Επίσης νομίζω πως είμαστε πολύ μα πολύ μακριά από την hd ευκρίνεια ...αυτό νομίζω πως είναι πολυτέλεια μόνο στα αστικά κέντρα και όχι σε χωριά ....ο λόγος είναι απλός το dvd club σε ένα χωριό η μια κωμόπολη θα φέρει μόνο hd όταν πάψουν να υπάρχουν τα sd dvd's

Από το internet τι να κατεβάσεις ? ? όταν η μεγαλύτερη ταχύτητα είναι 2 mbps:138:

Timaras

Reaction score
2.181
Επειδή εγώ είμαι οπαδός του plug n play, αναγκαστικά χρησιμοποιώ htpc λόγω HD.Δεν συζητώ να δω dvd στο htpc.Το βάζω στο dvd player και τέλος.
Δηλ. εαν θέλεις να ακούσεις μουσική χρησιμοποιείς το cd player?Τότε θα πρέπει να έχεις πολύ χώρο στο rack σου ώστε να το γεμίζεις μηχανάκια ενώ μπορείς με ένα να απαλλαγείς από αυτά.Συγνώμη κι'όλας αλλά έτσι το βλέπω εγώ

Reaction score
0
ο λόγος είναι απλός το dvd club σε ένα χωριό η μια κωμόπολη θα φέρει μόνο hd όταν πάψουν να υπάρχουν τα sd dvd's

Από το internet τι να κατεβάσεις ? ? όταν η μεγαλύτερη ταχύτητα είναι 2 mbps

Εδώ κατεβάζαμε 800άρια divx με dial up σε μια εβδομάδα.....θα με χαλάσει που κατεβάζω 2 ματρόσκες 1080άρες σε 24 ώρες????

Δεν νομίζω...

Σημ. χωριάτης εδώ με 2mbps...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.650
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale