Ερώτηση κρίσεως..

Reaction score
498
Ίσως έχω χάσει κάτι ρε παιδιά αλλά παράγγειλα κάτι από www.speakerworld.nl κι όταν τους ρώτησα γιατί τα μεταφορικά είναι τόσο ακριβά μου απάντησαν "...and why it is so expensive to send it to Greece because Greece is outside the EU..."

Έχω χάσει κάτι..? :121:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Ερώτηση κρίσεως..

απλα οι εταιροι μας εχουν ηδη βγαλει απο την ΕΕ, και δεν μας το ανακοινωνουν για να μη μας στενοχωρησουν... Περιμενουν να το καταλαβουμε μονοι μας

Reaction score
29.764

Ίσως έχω χάσει κάτι ρε παιδιά αλλά παράγγειλα κάτι από www.speakerworld.nl κι όταν τους ρώτησα γιατί τα μεταφορικά είναι τόσο ακριβά μου απάντησαν "...and why it is so expensive to send it to Greece because Greece is outside the EU..."

Έχω χάσει κάτι..? :121:[/QUO

Να τους πείς να κάτσουν να μορφωθούν οι άσχετοι.Αγράματοι γιδοβοσκοί.

Reaction score
31

μας εχουν βαλει σε καραντινα χα χα και που να δειτε τι θα γινει απο εδω και περα

Reaction score
498
Το καλύτερο έρχεται τώρα..Τους απάντησα πως η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης και πρώτη φορά μου το λένε αυτό και η απάντηση ήτανε η εξής:

"Dear Christos,

Yes I admit, but the carrier does so.
Perhaps it is the islands.
I must pay for Transport,return transport and customs service.

5-10 kg € 31,20
Retourservice € 17,50
customs service € 5,00
Handeling fee € 10,00"

Και σκέφτομαι τώρα εγώ, "islands"? Μήπως νομίζουνε πως η Αθήνα είναι δίπλα στην Μύκονο?Δηλαδή αυτό είναι λάθος της TNT και δεν μας έχει στην Ευρώπη κοτζάμ TNT?Λέω να τους στείλω ένα e-mail από περιέργεια..Κι επιπλέον, ρε παιδιά τί είναι όλες αυτές οι χρεώσεις?Ξέρει κανείς να μου εξηγήσει? :121:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Το καλύτερο έρχεται τώρα..Τους απάντησα πως η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης και πρώτη φορά μου το λένε αυτό και η απάντηση ήτανε η εξής:

"Dear Christos,

Yes I admit, but the carrier does so.
Perhaps it is the islands.
I must pay for Transport,return transport and customs service.

5-10 kg € 31,20
Retourservice € 17,50
customs service € 5,00
Handeling fee € 10,00"

Και σκέφτομαι τώρα εγώ, "islands"? Μήπως νομίζουνε πως η Αθήνα είναι δίπλα στην Μύκονο?Δηλαδή αυτό είναι λάθος της TNT και δεν μας έχει στην Ευρώπη κοτζάμ TNT?Λέω να τους στείλω ένα e-mail από περιέργεια..Κι επιπλέον, ρε παιδιά τί είναι όλες αυτές οι χρεώσεις?Ξέρει κανείς να μου εξηγήσει? :121:
Άνοιξε ένα λογαριασμό στην ΤΝΤ και στείλτον με εντολή να χρεωθεί σε αυτόν. Αν είναι βαρύ να έρθει με ΤΝΤ economy.
Μπορείς να δώσεις κι εσύ εντολή από δω να το παραλάβουν από κει. Αφού ρωτήσεις πόσο θα στοιχίσει η μεταφορά. (πρέπει να ξέρεις όγκο και βάρος).

Reaction score
498
Θέμη, έφυγε σήμερα το πακέτο από Ολλανδία, τουτέστιν τα πλήρωσα τα μεταφορικά/κερατιάτικα.Αυτό που θέλω είναι να ενημερώσω την TNT για αυτό μήπως κάποιος με δουλεύει γιατί οι χρεώσεις μου φαίνονται κάπως..Έχεις κανένα e-mail τους (TNT) να επικοινωνήσω μαζί τους?

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Θέμη, έφυγε σήμερα το πακέτο από Ολλανδία, τουτέστιν τα πλήρωσα τα μεταφορικά/κερατιάτικα.Αυτό που θέλω είναι να ενημερώσω την TNT για αυτό μήπως κάποιος με δουλεύει γιατί οι χρεώσεις μου φαίνονται κάπως..Έχεις κανένα e-mail τους (TNT) να επικοινωνήσω μαζί τους?
Τηλεφώνησε μου αύριο να ρωτήσω εγώ.
Θ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155

Παρατηρήθηκε κι άλλο κρούσμα από την Ιταλία. Δεν βρίσκουν -λέει- το Βόλο στο Google Earth... Δε φτάνει που είναι αγεωγράφητοι, είναι και ακομπιούτεροι. Εκτός αν αυτό είναι απλώς ένα πρόσχημα για να χρεώσουν αυξημένα μεταφορικά...

Reaction score
181
Μήπως τα ζητάνε οι μεταφορικές???
Εδώ μονίμως... οι μισοί δρόμοι είναι κλειστοί...

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Ερώτηση κρίσεως..

Παρατηρήθηκε κι άλλο κρούσμα από την Ιταλία. Δεν βρίσκουν -λέει- το Βόλο στο Google Earth... Δε φτάνει που είναι αγεωγράφητοι, είναι και ακομπιούτεροι. Εκτός αν αυτό είναι απλώς ένα πρόσχημα για να χρεώσουν αυξημένα μεταφορικά...
Κοιτάζουν προφανώς κατά λάθος στην Ελλάδα, ενώ έπρεπε στην Αυστρία.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155

Λες; Μπορεί, τί να σου πω... Καλά, και θα τους πέσει η μέση να κοιτάξουν και εδώ και εκεί; Μπααααα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.149
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound