Ερώτηση πρωτάρη

Reaction score
0
To toshiba RDXS 27 είναι ένα DVD-RECORDER HD-DVD PLAYER??Γνωρίζετε?
Υποστηρίζει ελληνικούς υποτίτλους??Και μια τελευταία ερώτηση..
αν εχω κατεβάσει μια ταινία HD και έχω βρεί και υπότιτλους πως μπορώ αυτα να τα ενώσω και να τα κάψω σε ένα dvd δισκάκι ώστε να το δω στην HDTV μου.Βοηθήστε με pleaseeeeee!!!!!:crazy_1:

Reaction score
5
Το Τοσίμπα που λες δεν ξέρω τι είναι.

Στην δεύτερη ερώτηση που λες : Μπορείς να μετατρέψεις ένα HD αρχείο που κατέβασες μαζί με ελληνικούς υπότιτλους σε DVD ώστε να το δεις από απλό DVD Player. Αλλά τότε δεν θα είναι πια HD :)

Η καλύτερη λύση ειναι να παίξεις το HD αρχείο από το PC σου με έξοδο στην τηλεόραση :)

Reaction score
0
Φίλε μου καταρχήν ευχαριστώ για το reply σου.Ας ξεδιαλύνω λίγο τα πράγματα γιατί και εγώ δεν τα είπα και πολύ σωστά.Εχω μια τηλεόραση HD READY και ένα HD-DVD PLAYER.Από την άλλη έχω στο pc μου μια ταινία .avi και ελληνικούς υποτίτλους όχι όμως ενσωματωμένους.Το αρχείο της ταινίας είναι 4,6GB αλλά νομίζω έχει πάρει το μάτι μου και 9GB ταινία.Η ερώτηση μου είναι η εξής:
1)Πρόγραμμα που να ενσωματώνει ελληνικούς υπότιτλους σε .avi αρχείο και
2)Πρόγραμμα που να γράφει την ταινία σε dvd-δισκάκι έτσι ώστε να το βλέπω στην TV.
Σύνδεση PC με έξοδο στην τηλεόραση δεν παίζει γιατί είναι μακριά

Τι πρέπει να κάνω?????:mad_2: Please help.......

Reaction score
0
Τελικά μετά απο λίγο ψάξιμο κατάλαβα ότι η ερώτησή μου είναι λίγο άκυρη.
Αν κατάλαβα καλά Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ HD DVD ή Blue-Ray είναι τα αγοράσεις τελικά,μιας που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ενώσω το πψ με την τηλεοραση μου.Κρίμααα!!! Κανένα ελληνικό κατάστημα με HD DVD movies υπάρχει ή πρέπει να τα παραγγείλω απο έξω??

Reaction score
19
Τελικά μετά απο λίγο ψάξιμο κατάλαβα ότι η ερώτησή μου είναι λίγο άκυρη.
Δεν είναι τόσο άκυρη όσο νομίζεις. :cool_4:
Υπάρχει τρόπος και εργαλεία να προσπαθήσεις να φέρεις (κάποια από) τα hd που κατεβάζεις σε τέτοια μορφή ώστε να γράφονται σε dvdάκι το οποίο φυσικά θα διαβάζεται μόνο από HD-DVD player. Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=34619&highlight=hddvd
και ιδιαίτερα στην 11η σελίδα.

Από τότε σίγουρα θα έχουν βρεθεί και καλύτεροι τρόποι αλλά γενικότερα η διαδικασία είναι επίπονη.

Reaction score
0
Βασικά ο πιο σίγουρος και λιγότερο μπελαλίδικος τρόπος είναι να αγοράσεις ένα HD DVD Blue ray Recorder drive gia to pc σου και έτσι ότι κατεβάζεις να μπορείς να το γράφεις και μετά να το βλέπεις στην HDTV σου με το αντίστοιχο βέβαια HD DVD Blue ray player!!Αλλά κοίταξα και είναι πανάκριβα ένα της LG που είδα που κάνει αυτήν ακριβώς την δουλειά.
Έχω ξενερώσει απίστευτα με την φάση και την λάθος ενημέρωση κάποιων πωλητών.Συμπέρασμα,για να δει κάποιος Hi Def πρέπει όχι μόνο να αγοράσει την HDTV και τον HD player ή Blue ray ανάλογα,αλλά στην περίπτωση την δικιά μου να αγοράσει και έναν HD DVD RECORDER DRIVE μιας που δεν έχω πρόσβαση του pc με την TV.ELEOSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reaction score
0
Φίλε μου καταρχήν ευχαριστώ για το reply σου.Ας ξεδιαλύνω λίγο τα πράγματα γιατί και εγώ δεν τα είπα και πολύ σωστά.Εχω μια τηλεόραση HD READY και ένα HD-DVD PLAYER.Από την άλλη έχω στο pc μου μια ταινία .avi και ελληνικούς υποτίτλους όχι όμως ενσωματωμένους.Το αρχείο της ταινίας είναι 4,6GB αλλά νομίζω έχει πάρει το μάτι μου και 9GB ταινία.Η ερώτηση μου είναι η εξής:
1)Πρόγραμμα που να ενσωματώνει ελληνικούς υπότιτλους σε .avi αρχείο και
2)Πρόγραμμα που να γράφει την ταινία σε dvd-δισκάκι έτσι ώστε να το βλέπω στην TV.
Σύνδεση PC με έξοδο στην τηλεόραση δεν παίζει γιατί είναι μακριά

Τι πρέπει να κάνω?????:mad_2: Please help.......

1) Η πρώτη ερώτηση = Μπορείς να το κάνεις αφού διαπιστώσεις οτι υπάρχει συγχρονισμός των υποτίτλων με την ταινία, πολύ εύκολα με το πρόγραμμα Ultravideo Converter. Πράγματι, εκπληκτικό και πανεύκολο. Επιλέγεις το avi που καλύτερα να το κάνεις divx με το ίδιο πρόγραμμα(αφού διαθέτεις τον Divx codec) και μετά με δεξί κλικ προσθέτεις τους υπότιτλους της αρεσκείας σου. Το συνδυασμένο αρχείο το σώζεις κατά προτίμηση στην επιφάνεια εργασίας σου για διευκόλυνση.
2)α. Εαν το DVD player του σαλονιού σου παίζει Divx (λιγότερο συνηθισμένα να παίζει και Xvid) το γράφεις σε CD με το Nero σαν data(δεδομένα) και το απολαμβάνεις. Αν δεν χωράει σε CD μην το γράψεις σε DVD δεδομένων αλλά διαίρεσέ το σε 1,2,3 αρχεία που χωράνε σε CD γιατί υπάρχει μεγαλύτερη συμβατότητα.
β. Αν το DVD-Player του σαλονιού σου δεν υποστηρίζει αρχεία avi γενικά, τότε να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Convert X to DVD από VSO software. Αργεί λίγο αλλά θα σε αποζημιώσει.
Κ.Σ.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members