Εσείς ακόμα πληρώνετε τον ΟΤΕ??? Ήρθε το VOIP!

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Μόνο το τελικό fixing γίνεται με e-mail για να υπάρχει κάτι γραπτό... δεν υπάρχουν fax πια!

Μπα...
Εγω οσες φορες θελω να αλλαξω ενα προγραμμα η ενα λογαριασμο σε μια απο τις εταιριες που ειμαι συνδρομητης ολο fax ζητανε !!!
Και τους λεω συγνωμη μα με ενα ε-μαιλ μπορω να σας στειλω και την ταυτοτητα μου που και την καρτα που θελω να χρεωσω σε jpg και οτι αλλο θελετε...
Αλλα οχι !!! Δεν δεχομαστε e-mail. Μονο fax και ας μην φαινετε καλα ο αριθμος της καρτας απο την φωτοτυπια :shock:

Πραγματικα δεν εχω καταλαβει και εγω γιατι αυτο το κολημα με τα fax.
Με το e-mail κανεις καλυτερα την δουλεια σου και εχεις και περισσοτερες δυνατοτητες

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
HomeCinema-Maniac said:
Μόνο το τελικό fixing γίνεται με e-mail για να υπάρχει κάτι γραπτό... δεν υπάρχουν fax πια!

Μπα...
Εγω οσες φορες θελω να αλλαξω ενα προγραμμα η ενα λογαριασμο σε μια απο τις εταιριες που ειμαι συνδρομητης ολο fax ζητανε !!!
Και τους λεω συγνωμη μα με ενα ε-μαιλ μπορω να σας στειλω και την ταυτοτητα μου που και την καρτα που θελω να χρεωσω σε jpg και οτι αλλο θελετε...
Αλλα οχι !!! Δεν δεχομαστε e-mail. Μονο fax και ας μην φαινετε καλα ο αριθμος της καρτας απο την φωτοτυπια :shock:

Πραγματικα δεν εχω καταλαβει και εγω γιατι αυτο το κολημα με τα fax.
Με το e-mail κανεις καλυτερα την δουλεια σου και εχεις και περισσοτερες δυνατοτητες
Στην Ελλάδα κυβερνάει ακόμα το fax... στο εξωτερικό το e-mail...

Reaction score
298
Ώρες-ώρες πιστεύω ότι κυβερνούν τα σήματα καπνού, όπως το παλληκαράκι ο Μοϊκανός στη διαφήμιση :p

H

HomeCinema-Maniac

Guest
RDoherty said:
Ώρες-ώρες πιστεύω ότι κυβερνούν τα σήματα καπνού, όπως το παλληκαράκι ο Μοϊκανός στη διαφήμιση :p
Σωστος............... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
www.jajah.com

Tσάμπα τηλέφωνα σε σταθερά σε όλο τον κόσμο.Μάλιστα δεν χρειάζεται καν να έχεις dsl.Φίλος μου τους έστειλε e-mail και του είπαν οτι σύντομα θα βάλουν και τσάμπα κλήσεις προς κινητά μόνο για την Ευρωπαική Ενωση.. Ορμάτε αλλά με μέτρο για να συνεχίσει να ειναι free...

Reaction score
5
Δεν χρειάζεται ADSL, γιατί δεν δρομολογεί το τηλεφώνημα μέσω της γραμμής μας. Όντως είναι alternative telecoms provider, αλλά μην ελπίζουμε ότι θα μείνουν free για πάντα. Φυσικά το κάνουν για να πιάσουν πελάτες, όπως και πολλές άλλες παρόμοιες εταιρείες στο παρελθόν.
Προς το παρόν όμως, μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε, γιατί όχι.

V

VIDEOMIX

Guest
RDoherty said:
Πολύ καλό και σωστό, αληθινό. :lol:

Reaction score
3
Για να είμαστε πιο ακριβείς,το voipbuster ακόμα και σε αυτά που λέει πως είναι free χρεώνει 3 λεπτά του € ως "κόστος σύνδεσης",το JAJAH έχει χρέωση 0.0230 EUR/min,ενώ μεταξύ JAJAH users λέει πως είναι δωρεάν.
Το VOIPBUSTER που δοκίμασα -παίρνοντας στο πατρικό Ελλάδα- είχε μια χαρά ποιότητα,σαν να έπαιρνα μέσω ΟΤΕ (όσο αυτό είναι μια χαρά anyway :shock:)
Θα εκτιμούσα την γνώμη όσων χρηστών χρησιμοποιούν τέτοιες υπηρεσίες,ώστε να μπορούμε όλοι μας να ενημερωθούμε καλύτερα,ίσως και να μιλάμε οικονομικότερα ;-)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.714
Members
38.602
Νεότερο μέλος
Panagiotis I.