12 Δεκεμβρίου 2004 #21 D Damianakis Dimitris Μηνύματα 7 Reaction score 0 spiro mipos ksereis to nontelo gr32 ti xoritikotita se dvd exei ???
12 Δεκεμβρίου 2004 #22 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 Δεν το έχω παραγγείλει ακόμα αλλά από τις διαστάσεις του και με ένα πρόχειρο υπολογισμό υπολογίζω περίπου 330 DVD...
Δεν το έχω παραγγείλει ακόμα αλλά από τις διαστάσεις του και με ένα πρόχειρο υπολογισμό υπολογίζω περίπου 330 DVD...
13 Δεκεμβρίου 2004 #23 Γ Γιωργος YODAνδρεαδης Μηνύματα 10.483 Reaction score 7 Το θεμα ειναι να ενσωματωνεται και να ταιριαζει στο χωρο και επισης να το δεχονται τα υπολοιπα μελη της οικογενειας για να μην το ενσωματωσουν στο κεφαλι μας
Το θεμα ειναι να ενσωματωνεται και να ταιριαζει στο χωρο και επισης να το δεχονται τα υπολοιπα μελη της οικογενειας για να μην το ενσωματωσουν στο κεφαλι μας
13 Δεκεμβρίου 2004 #24 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 χαχα... παντόφλα μου μυρίζει μονή νούμερο 46... Η δική μου οικογένεια άρχισε να συνιθίζει τις "ιδιοτροπίες" μου οπότε δεν κινδυνεύω....
χαχα... παντόφλα μου μυρίζει μονή νούμερο 46... Η δική μου οικογένεια άρχισε να συνιθίζει τις "ιδιοτροπίες" μου οπότε δεν κινδυνεύω....