Εσείς πόσο έχετε "σκισει τη γάτα"?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.211
Γιαννη, δειξε μας το σημαντικοτερο προσον, το κυριως πιατο, μη μας το κρυβεις....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Τριανταφυλενιε μου ....θα δειξω τις φωτος με τα προσοντα σου αποψε στην γυναικα και αυριο θα σου πω τι θα μου πει......το αριστα ομως
αμα σιδερωνες κιολας το ειχες στο τσεπακι και θα σε καναμε επικουρο!!!!!!!:D:D:laugh::laugh:

Reaction score
29.691
Χωρίς αίσθηση έπαρσης η κάτι τέτοιο , πάντα ήμουν αυτόνομος. Αρα και πιάτα έπλενα και ρούχα σιδέρωνα και μαγείρευα και έπλενα , και τα σκουπίδια έβγαζα έξω , ως εργένης. Δεν βλέπω το λόγο να μην τα κάνω τώρα ως παντρεμένος. Καλά καθάρισμα σφουγγάρισμα και τα ρέστα τα κάνει η γυναίκα κάθε σάββατο. Το να ρίξεις ενα μαγείρεμα όμως η να βγάλεις τα σκουπίδια έξω δεν είναι υποτιμητικό.
Τώρα το σιδέρωμα το αναλαμβάνει η πεθερά κάθε σάββατο που έρχεται , ε! μέχρι την κυριακή το βράδυ που φεύγει το έχει τελειώσει. Τώρα για τα πιάτα εδω και μια δεκαετία υπάρχει πλυντήριο εμείς το βάζουμε αυτό τα πλένει, εμείς βάζουμε τα πιάτα στη θέση τους.Πότε ο ένας πότε ο άλλος.
Αυτό όμως που γίνεται σε περίπτωση κόντρας είναι πάντα ο διάλογος. Δεν είναι τυχαίο οτι εχω γεμίσει το σαλόνι με ΔΥΟ συστήματα , 7ηχεία και τρία σαμπς το ενα και δυο ηχεία το άλλο. Και κάμποσα μηχανήματα, που όταν τα είδε η μάνα μου και η αδερφή μου που μένει απο πάνω , έκαναν το σταυρό τους.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Επειδη παρατηρω μια ταση αναδειξης της ισοτητας και των δικαιωματων των γυναικων μας,
μερικοι βασικοι κανονες για ευτυχισμενη συμβιωση - συγκατοικηση.

Δεν ζηταμε ΠΟΤΕ απο την συζυγο σεξ παρα μονον οταν ειμαστε κ@λοτρυπιδα απο το πιωμα.
Λειπουμε απο το σπιτι οσο περισοτερο γινεται και οταν επιστρεφουμε ειμαστε παντα πολυ κουρασμενοι.
Αποφευγουμε συζητησεις που δεν μας αφορουν.
Δεν ζηταμε ΠΟΤΕ συμβουλες.
Δεν μαζευουμε ΠΟΤΕ τιποτα.
Οταν βγαινουμε δεν λεμε ΠΟΤΕ που παμε η τι ωρα θα γυρισουμε.
Δεν δινουμε ΠΟΤΕ τα τηλεφωνα των φιλων μας.
Περναμε με καθε τροπο την ανικανοτητα μας στο να μαστορεψουμε οτιδηποτε.
Δεν γινομαστε φιλοι.
Γκρινιαζουμε ΠΑΝΤΑ ποσο κακοσιδερωμενα ειναι τα πουκαμισα μας.
Παντα ζηταμε αλλο φαγητο απο αυτο που εχει μαγειρεψει.
Δεν ξεχναμε καθε τοσο να της υπενθυμιζουμε οτι η μητερα μας τα εκανε ΟΛΑ καλυτερα και με χαρα.
Επισης ποσο τυχερη ειναι που την στεφανωθηκαμε και που αναγνωρισαμε και τα παιδια της.
Με αυτα τα απλα βηματα γινομαστε πιο απαραιτητοι απο ποτε .......

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.755
Και μετά κατοικούμε στο εξοχικό μας. :D:D:D

Προτιμώ τη δική μου επιλογή. ;)
Δεν παντρευόμαστε, δεν κάνουμε παιδιά, δεν έχουμε υποχρεώσεις, δε μένουμε ποτέ στο δικό τους σπίτι.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Διαφωνω, το σπιτι πρεπει να ειναι δικο της και το εξοχικο δικο μας !!!!!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.755
Αν το σπίτι είναι δικό της, δεν μπορούμε να λέμε "στο σπίτι μου βάζω ό,τι θέλω".

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Διαφωνω, το σπιτι πρεπει να ειναι δικο της και το εξοχικο δικο μας !!!!!!!
Kαι τα δυο δικα της πλέον,το εξοχικο μου το εκανα τραμπα για τον dedicated χωρο μου!:D

Reaction score
1.659
Στον πρώτο γάμο που κράτησε 21 χρόνια, δεν έκανα τίποτα..
Στον δεύτερο κάνω τα πάντα...και συμφέρω!! (Ας πρόσεχα..)

Reaction score
29.691
Αν το σπίτι είναι δικό της, δεν μπορούμε να λέμε "στο σπίτι μου βάζω ό,τι θέλω".
οκ.like.

Ti διάολο τελευταίως συμφωνώ σε πολλά μαζί σου , ματιασμένος είμαι ? η χάλασα?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.846
Επειδη παρατηρω μια ταση αναδειξης της ισοτητας και των δικαιωματων των γυναικων μας,
μερικοι βασικοι κανονες για ευτυχισμενη συμβιωση - συγκατοικηση.

Δεν ζηταμε ΠΟΤΕ απο την συζυγο σεξ παρα μονον οταν ειμαστε κ@λοτρυπιδα απο το πιωμα.
Λειπουμε απο το σπιτι οσο περισοτερο γινεται και οταν επιστρεφουμε ειμαστε παντα πολυ κουρασμενοι.
Αποφευγουμε συζητησεις που δεν μας αφορουν.
Δεν ζηταμε ΠΟΤΕ συμβουλες.
Δεν μαζευουμε ΠΟΤΕ τιποτα.
Οταν βγαινουμε δεν λεμε ΠΟΤΕ που παμε η τι ωρα θα γυρισουμε.
Δεν δινουμε ΠΟΤΕ τα τηλεφωνα των φιλων μας.
Περναμε με καθε τροπο την ανικανοτητα μας στο να μαστορεψουμε οτιδηποτε.
Δεν γινομαστε φιλοι.
Γκρινιαζουμε ΠΑΝΤΑ ποσο κακοσιδερωμενα ειναι τα πουκαμισα μας.
Παντα ζηταμε αλλο φαγητο απο αυτο που εχει μαγειρεψει.
Δεν ξεχναμε καθε τοσο να της υπενθυμιζουμε οτι η μητερα μας τα εκανε ΟΛΑ καλυτερα και με χαρα.
Επισης ποσο τυχερη ειναι που την στεφανωθηκαμε και που αναγνωρισαμε και τα παιδια της.
Με αυτα τα απλα βηματα γινομαστε πιο απαραιτητοι απο ποτε .......
Πω πω βαρβατίλα!!! :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.042
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Grigoris1966