"Εσκασε" το connxtv ?

Reaction score
1
Απάντηση: "Εσκασε" το connxtv ?

Βλέπω μια δημόσια κραυγή αγανάκτησης κατά του connex

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο αν και εγώ είμαι της δορυφορικής περισσότερο ούτε έχω ιδεα καθόλου από connex

γαι πειτε μου λιγο οσοι το εχετε τοσο χαλια ειναι ?

δεν εχει καλη εικονα?

δεν εχει ποιοτικα θεματα?

σας κολαει?

Η τιμή νομιζω ειναι καλύτερη από την nova για πείτε μου ?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

μα και το VDSL απαιτει κοντινές αποστάσεις για μεγιστη ταχυτητα, όταν ξεπεράσει τα 1000 μέτρα συμπεριφέρεται όπως το ADSL...

Δείτε τον πίνακα... περιέχει βεβαια και το VDSL2 που είναι στα 100 Mbps, αλλά ο δικός μας ο ΟΤΕ αποφάσισε το απλό, την πρώτη γενια....

Reaction score
3

Το VDSL όμως βάζει εξοπλισμό στο ΚΑΦΑΟ που δεν είναι τόσο μακρυά όπως τα DSLAM

Reaction score
1.594

Βλέπω μια δημόσια κραυγή αγανάκτησης κατά του connex

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο αν και εγώ είμαι της δορυφορικής περισσότερο ούτε έχω ιδεα καθόλου από connex

γαι πειτε μου λιγο οσοι το εχετε τοσο χαλια ειναι ?

δεν εχει καλη εικονα?

δεν εχει ποιοτικα θεματα?

σας κολαει?

Η τιμή νομιζω ειναι καλύτερη από την nova για πείτε μου ?
Εχοντας ήδη ΟΤΕ dsl & πακέτο χρόνου ομιλίας η επιπλέον μηνιαία χρέωση για το connxtv ήταν 5.70 ευρώ οπότε αποφάσισα να γίνω συνδρομητής μόλις πριν 2 εβδομάδες.

Απο την σύντομη αυτή εμπειρία μπορώ να πω πως αξίζει πέρα για πέρα τα 5.70 ευρώ το μήνα που μου κοστίζει. Δεν ξέρω αν θα έδινα τα 12-15 ευρώ που νομίζω κοστίζει αν κάνεις μεμονωμένη συνδρομή.

Η θεματολογία ειναι αρκετά πλούσια αν και σε πολλούς ίσως λείψουν τα κανάλια ταινιών που χρεώνονται έξτρα. Προσωπικά, επειδή ποτέ δεν έχω κάτσει να δω ταινία στην προγραμματισμένη ώρα που θέλει η οποιαδήποτε συνδρομητική υπηρεσία, η συγκεκριμένη έλλειψη δε με ενόχλησε καθόλου. Εξάλλου οι ταινίες που προβάλλουν τόσο η νόβα όσο και το connxtv σε οτι αφορά εικόνα και ήχο είναι επιεικώς άθλιες οπότε προτιμώ πάντα να βλέπω τις ταινίες μου σε hd και το κυριότερο την ώρα που θέλω.

Σε οτι αφορά τα υπόλοιπα κανάλια υπάρχει μια πληθώρα "ντοκυμαντερίστικων" καναλιών τύπου National Geographic & Discovery μαζί με αρκετά κανάλια lifestyle και φυσικά το ΣΚΑΙ που ήταν και ο μόνος λόγος για να ανοίγω την τηλεόραση.

Κολλήματα δεν έχω παρατηρήσει και αν εξαιρέσει κανείς το "κρέμασμα" που έγινε πριν μερικές μέρες, ακομα και με παράλληλη χρήση της 24αρας γραμμής. (που δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τα 16mbps)

Θεωρώ οτι το μοναδικό χαρτί που έχει η νοβα είναι το πρωτάθλημα. Η τιμολογιακή της πολιτική είναι άθλια το δε περιεχόμενο πλέον μπορεί να βρεθεί σε πολλά άλλα μπουκέτα πολυ πιο ανταγωνιστικά στην τιμή.

Συνολικά θεωρώ οτι το connxtv ειναι μια υπηρεσία πολύ τίμια σε αυτά τα χρήματα για αυτά που προσφέρει για να ξεφύγει κανείς απο την μιζέρια των ελληνικών αθλιοκάναλων (πλην του ΣΚΑΙ φυσικά)

Reaction score
0

Προβλημα με servers στα κεντρικα της Κωλεττη. Επισης, περιπου 2000 πελατες που εκαναν αιτηση απο τελη Ιουλιου και μετα θα λαβουν δωρεαν υπηρεσιες connx-tv μεχρι και το 12/2010

Reaction score
20

Conn-X TV: νόμος Μέρφι & φιάσκο Ολυμπιακού

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010 - 09:54
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1026967
Της Ρόης Χάικου

Τι κοινό έχει η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού και το Conn – X TV του ΟΤΕ; Και οι δύο δεν κατάφεραν να σταθούν στο… ύψος των περιστάσεων την ίδια ημέρα, στον επαναληπτικό κρίσιμο αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Και μπορεί μια… μπλε οθόνη στην παρουσίαση των Windows να μην κατέστρεψε ποτέ τον Μπιλ Γκέιτς, ωστόσο η «μαύρη οθόνη» στους περίπου 30.000 συνδρομητές Conn-X TV που περίμεναν να δουν την ρεβάνς των Πειραιωτών θέτει πολλά ερωτήματα για το αν ο ΟΤΕ ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει τον «νόμο του Μέρφι» (σ.σ. «Αν ο,τιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, θα πάει...») σε μια σημαντική πρεμιέρα.

Μια μετάδοση που φιλοδοξούσε να δώσει στο Conn-X TV τον «αέρα» που του έλειπε αφού στον ένα και πλέον χρόνο λειτουργίας του δεν είχε καταφέρει να… κερδίσει την αγορά, όταν η ανταγωνίστρια Nova έχει πάνω από 350.000 συνδρομητές.

Το γεγονός είναι ότι γύρω στις 7 το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, δύο ώρες πριν να σφυρίξει την σέντρα ο διαιτητής, στο δίκτυο IP του Conn- X TV βγήκε… κόκκινη κάρτα λόγω βλάβης.

Και όλα αυτά ενώ έχει δαπανήσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να «στήσει» το ευρυζωνικό του δίκτυο, αλλά και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα μετάδοσης της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι. Τα οποία εντέλει δύσκολα θα κάνει απόσβεση αφού αναγκάστηκε να «μοιραστεί» την μετάδοση με τον πανελλαδικής εμβέλειας ΣΚΑΙ, έστω κι αν ο τηλεοπτικός σταθμός περνούσε σε μήνυμα ότι η μετάδοση γίνεται σε συνεργασία με τον ΟΤΕ.

Από τον ΟΤΕ προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα, σημειώνοντας πως η βλάβη είχε αποκατασταθεί πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, αλλά επιλέχθηκε να μεταδώσει το παιχνίδι και ο ΣΚΑΙ για λόγους… ασφαλείας, ωστόσο η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις περί τους 5.000-6.000 είναι οι νέοι συνδρομητές, που κυρίως λόγω των αθλητικών μεταδόσεων απέκτησαν το Conn-X TV τους τελευταίους μήνες, και στους οποίους ο ΟΤΕ σκοπεύει να… απολογηθεί, αφού έχε δεχθεί τις τελευταίες ημέρες σωρεία παραπόνων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Οργανισμός σκοπεύει να επικοινωνήσει με τους νέους πελάτες του Conn-X TV και σε μια προσπάθεια να τους αποζημιώσει και να αποκαταστήσει κατά μία έννοια την φήμη του, θα τους προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες της πλατφόρμας για κάποιο διάστημα.

Ενδεικτική του πόση σημασία δίνει στο αθλητικό περιεχόμενο ο ΟΤΕ και πως λειτουργεί ως «κράχτης» για την απόκτηση συνδρομητών είναι η σχετική αναφορά στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου εξαμήνου:

«Οι συνδρομητές IPTV στο τέλος του τριμήνου ξεπέρασαν τους 30.000, σχεδόν διπλάσιοι από το τέλος του 2009. Οι συνδρομητές αναμένεται να αυξηθούν με γρήγορο ρυθμό κατά το υπόλοιπο του έτους ως αποτέλεσμα του εμπλουτισμού του διαθέσιμου περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης και της μετάδοσης δημοφιλών αθλητικών γεγονότων που είναι υπό διαπραγμάτευση στη παρούσα φάση».

Όλα αυτά με στόχο την αντιστάθμιση της απώλειας γραμμών στην αγορά των οικιακών πελατών στο πλαίσιο των ρυθμιστικών περιορισμών που ισχύουν, αλλά και την στροφή του ΟΤΕ σε νέες πηγές εσόδων, όπως οι υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης, αλλά και αυτές δορυφορικής τηλεόρασης από το φθινόπωρο.

Ερωτήματα εγείρονται και για το κατά πόσο ο Οργανισμός έχει όχι τόσο τις δυνατότητες αλλά κυρίως τα αντανακλαστικά να διαχειριστεί τέτοιες κρίσεις, κάτι που επισημαίνει η ΟΜΕ-ΟΤΕ σε σχετική ανακοίνωσή της.

Οι εργαζόμενοι μάλιστα αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ο τεχνολογικός σχεδιασμός του IP δικτύου ΟΤΕ να μην έχει λάβει υπόψη του τέτοια περιστατικά ώστε να αποφευχθούν αλλά και όταν συμβούν να αντιμετωπίζονται αμέσως.

Επίσης, θέτουν το ερώτημα για το πόσο αξιόπιστη είναι η πλατφόρμα διαχείρισης του Conn-X TV αλλά και ο συνολικός τεχνολογικός σχεδιασμός παροχής της υπηρεσίας, αλλά και για το αν κάποιος θα αναλάβει την ευθύνη για το… φιάσκο του Ολυμπιακού.

Reaction score
119

Ελα connx, βαλε τα δυνατα σου παλι σημερα να δουμε το φιλικο της εθνικης απο τη ΝΕΤ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7