Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Reaction score
65
Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Μάλιστα,οπότε όπως καταλαβαίνω η essence ή το vdac είναι μια λογική και οικονομική λύση που ταιριάζει στις απαιτήσεις μου.

Δηλαδή το benchmark θα μπορούσε να το πάρει κάποιος που ακούει τι?και τι ακριβώς έχει για να βελτιώσει?μια cd-έρα ας πούμε?

Reaction score
4.419

Μάλιστα,οπότε όπως καταλαβαίνω η essence ή το vdac είναι μια λογική και οικονομική λύση που ταιριάζει στις απαιτήσεις μου.

Δηλαδή το benchmark θα μπορούσε να το πάρει κάποιος που ακούει τι?και τι ακριβώς έχει για να βελτιώσει?μια cd-έρα ας πούμε?
Εν ολιγοις, θα πρεπει ενισχυτης και ηχεια να ειναι πολυ καλης ποιοτητας για να καταλαβαινεις τις διαφορες.
Το V-Dac ειναι μια χαρα μηχανημα, και μαλιστα μπορεις θα καταλαβεις διαφορα (σε σχεση με το λαπτοπ η σιντιπλαυερ μετριο) οχι μονο στα mp3 αλλα περισσοτερο σε μη συμπιεσμενη και απωλεσθετικη μουσικη.
Σε ενα μετριο ηχητικο συστημα πιθανον να μην βρεις διαφορες μεταξυ του V-Dac & Benchmark. Πολυ περισσοτερο οταν παιζεις mp3.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Εν ολιγοις, θα πρεπει ενισχυτης και ηχεια να ειναι πολυ καλης ποιοτητας για να καταλαβαινεις τις διαφορες.
Το V-Dac ειναι μια χαρα μηχανημα, και μαλιστα μπορεις θα καταλαβεις διαφορα (σε σχεση με το λαπτοπ η σιντιπλαυερ μετριο) οχι μονο στα mp3 αλλα περισσοτερο σε μη συμπιεσμενη και απωλεσθετικη μουσικη.
Σε ενα μετριο ηχητικο συστημα πιθανον να μην βρεις διαφορες μεταξυ του V-Dac & Benchmark. Πολυ περισσοτερο οταν παιζεις mp3.
+1.000.000 !!!! ακουσα benchmark στο συστημα μου κ απογοητευτηκα παντελως ! Κ φταινε τα συνοδα σ αυτο , οποτε αμα δεν εχεις καλοενισχυτη - ηχεια τι να σου κανει το οποιοδηποτε ντακ

Reaction score
65

Μάλιστα,πάντως φίλε μου μην απογοητεύεσαι....ίσως το benchmark να αποτελέσει την αρχή για μια ολική βελτίωση στο σύστημά σου....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

+1.000.000 !!!! ακουσα benchmark στο συστημα μου κ απογοητευτηκα παντελως ! Κ φταινε τα συνοδα σ αυτο , οποτε αμα δεν εχεις καλοενισχυτη - ηχεια τι να σου κανει το οποιοδηποτε ντακ
Άρα καλά λέω εγώ με χαμηλή κατηγορία τιμής ενισχυτικών και ηχείων καλύτερα να μείνουμε στα γήινα τύπου asus xonar kai v-dac !

Reaction score
0
Υπαρχουν και προσιτες λυσεις με μεγαλες επιδοσεις

Αν θελουμε οπωσδηποτε usb τοτε emu 0404 ή m2tech
Και για dac, πολλα diy κιτακια του ebay παιζουν εξωπραγματικα
καλη μουσικη

Πιο συγκεκριμενα 200ευρω για emu 0404 ή
100 ευρω για το m2tech
και βαρια αλλα 200ευρω για ενα dac ετοιμο
να παιξει
Με 300-400 ευρω προσεγιζουμε πολυ μεγαλου
επιπεδου ακουστικες επιδοσεις