Ευχαριστίες στο Pioneer Center

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.166
Στις 12 Δεκεμβρίου έκανα από το Pioneer Center τη Χριστουγεννιάτικη αγορά μου, μια Pioneer KRP-500. Είχα από τότε εκφράσει τον ενθουσιασμό μου, τόσο για τον χώρο, όσο - κυρίως - για τους ανθρώπους του. Από τότε μπορώ να πω πως η εξάρτησή μου από την εικόνα της Pioneer έγινε ολοκληρωτική, σε βαθμό που να μην μπορώ πλέον να παρακολουθήσω ταινία στον προβολέα μου, ένα Sony VPL-VW100.
Και, ώ του θαύματος, προχθές το media box της Pioneer, αρνήθηκε να συνεργαστεί για να ανοίξει την τηλεόραση, βγάζοντας ένδειξη βλάβης. Πού να κλείσω μάτι όλο το βράδυ! Πρωί - πρωί παίρνω τηλέφωνο τον Γιώργο Θεοδοσόπουλο στo Pioneer Center, από τον οποίο παίρνω την απάντηση: "Έλα από εδώ, να πάρεις τώρα ένα καινούριο media box"!! Σε μία ώρα ήμουν εκεί. Βλέποντάς με ο Παύλος Καλογερόπουλος ρώτησε τι συμβαίνει, και μετά την εξήγησή μου πήρα την ίδια ακριβώς απάντηση. Έτσι, δεν έμεινα ούτε μια μέρα χωρίς το αγαπημένο μου "πλάσμα".
Αισθάνομαι, λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Παύλο και τον Γιώργο, γιατί για μια ακόμα φορά μου επιβεβαίωσαν, πως πέρα και πάνω από τις τιμές ενός dealer - που σας διαβεβαιώ πως είναι άκρως ανταγωνιστικές - , αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι οι άνθρωποι με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή, η γνώση του αντικειμένου αλλά και η αντιμετώπιση που έχεις από αυτούς, αφού έχεις "ακουμπήσει" τα λεφτουδάκια σου. Και η εκτίμησή μου γι' αυτους έγινε ακόμα μεγαλύτερη.

Reaction score
14
τίποτε δεν είναι τυχαίο... όπως θα αντιμετωπίσεις τον πελάτη ετσι θα σε αντιμετωπίσει και αυτός... αν κερδίσεις τον πελάτη σου, σε κέρδισε και αυτός σαν πρώτη και ίσως μοναδική πηγή...

Γενικά λιγοστοί είναι οι σωστοί επαγγελματίες και ευτυχώς που μέσα απο φορουμ όπως το avsite, αυτοί μας γίνονται γνωστοί...

Μπράβο και απο μένα για την σωστή και αμεση αντιμετώπιση

Reaction score
0
Απάντηση: Ευχαριστίες στο Pioneer Center

Επισκέφτηκα το Pioneer Center για να δω από κοντά την 50V10 που στα πλαίσια ενός συγκριτικού την είχαν δίπλα δίπλα με μια 5090. Ήμαστε δύο άτομα. Αν και φτάσαμε την ώρα που το κατάστημα έκλεινε, προσέξτε πώς μας δέχτηκε ο Παύλος: Μας οδηγεί στο demo room, μας βάζει τον Spiderman σε BluRay, μας αφήνει το κοντρόλ και μας λέει με τόνο απόλυτης φιλοξενίας: "Παιδιά, καθίστε άνετα, δείτε όσο και ό,τι θέλετε και ότι θέλετε: αναλογικό, ψηφιακό, HD. Θέλετε να πιείτε κάτι; Μήπως θέλετε να φέρω κάναν ξηρό καρπό;". Νομίζαμε πως μας έκανε πλάκα, κι όμως, μιλούσε σοβαρα!

Πείτε μου σας παρακαλώ σε ποιο άλλο κατάστημα που πουλάνε αντίστοιχο εξοπλισμό, θα τους φαινόταν λογικό αν πηγαίνατε μία μέρα στις 8 το βράδυ μετά τη δουλειά και τους λέγατε: "Μπορείτε σας παρακαλώ να μου φέρετε δύο πολυθρόνες, ένα χαλί, να μου ανόιξετε ένα Dimple, παρέα με δύο μπολάκια ξηρούς καρπούς, να κλείσετε όλα τα φώτα, να διώξετε όλον τον κόσμο, να μου φέρετε τις 2 καλύτερες 50άρες του καταστήματός σας και να μου βάλετε Spiderman στο BluRay;".

Αυτό που έζησα, ακούγεται υπερβολικό ακόμα και αν το έβλεπα σε διαφήμιση! Κι όμως, είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ένα τέτοιο κατάστημα με τέτοιους ανθρώπους να υπάρχει πραγματικά στην Αθήνα!

Περιττό να σας πω ότι αγόρασα τελικά μια από τις 2 (αυτή που άντεχε το πορτοφόλι μου, αναγκαστικά). Με πήραν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν τη διαθεσιμότητά της και στη φωνή τους διέκρινες ότι μοιράζονταν τη χαρά σου. Αφού μου την τοποθέτησαν, ρώτησα τον Παύλο: "σε περίπτωση που χαλάσει, πάω στην Πανασόνικ με την απόδειξη αγοράς;" Και μου απαντάει όπως θα απαντούσε ένας επαγγελματίας (που εκτός από τον Παύλο αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς): "τι δουλειά έχεις εσύ με την Πανασόνικ; Σε μας θα ρθεις. Αλλιώς θα σε εξυπηρετήσει εσένα η Πανασόνικ και αλλιώς εμάς".

Νομίζω πως ό,τι και να γράψω γι'αυτό το κατάστημα και τους ανθρώπους του, και πάλι λίγο θα ναι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Reaction score
0

Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοια καταστήματα. Μακάρι να είχαμε και στη Θεσσαλονίκη!

Reaction score
14

η διαφορά του να κάνεις την δουλειά σου σαν αγγαρεία και η διαφορά να κάνεις το χόμπυ σου δουλειά σου και να το συνεχίζεις με το ίδιο κέφι για τόσα χρόνια...

Ο ΠΑΥΛΟΣ είναι αριστος ανθρωπος και αριστότερος επαγγελματίας ΜΠΡΑΒΟ του και απο μένα και ενα ευχαριστώ και απο μένα για όσα μου εχει προσφέρει.

Reaction score
1

Ειχα και εγω προσφατα την ευκαιρια να γνωρισω απο κοντα τους ανθρωπους του καταπληκτικου αυτου καταστηματος. Μαλιστα εμεινα εντυπωσιασμενος απο την φιλικη συμπεριφορα και την φιλοξενια τους.

Εγινα πελατης τους φευγοντας απο το καταστημα με εναν πολυκαναλο ενισχυτη. Μαλιστα ο Γιωργος ικανοποιησε και μια ισως παραξενη απαιτηση μου, να διαλέξω ποιο κουτι μου αρεσε περισσοτερο , δεν με αφησε να το κουβαλησω και το φορτωθηκε μονος του ( 20 κιλα κουτι) μεχρι το αυτοκινητο.

Τι να πω τωρα εγω και πως να μην εχω το συγκεκριμενο καταστημα σαν την αποκλειστικη πηγη προμηθειας του συγκεκριμενου εξοπλισμου....

μεταξυ μας τωρα...εμεινα καγκελο απο την εικονα της 60αρας πλασμα που ηταν εκει....( οχι οτι οι αλλες με χαλαγαν).....και αρχισαν κατι παραξενες σκεψεις να τριγυριζουν στο μυαλο μου....

θα δειξει.....ισως το 2010 με βρει με κανενα καλο δωρακι ...κατω απο το δεντρο.....( δεν χωραει κιολας η κουτα...ειναι τεραστια....)

Reaction score
0

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους ...

Διαβάζοντας τα άριστα σχόλιά σας για το Pioneer Center να ρωτήσω αν αναλαμβάνουν και service?

Διαβάζοντας το παρακάτω thread http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=47238 θα καταλάβετε πως έχω μια Pioneer 436sxe σε αχρηστία γενικώς, καθώς ανάβει μόνο τα βράδυα !?!

Αν πρόκειται να επισκευαστεί με ένα normal κόστος τότε ΟΚ... απο INTERSYS το νούμερο που είχα ακούσει ήταν 850€ χωρίς να πουν εγγυημένα αν θα διορθωθεί το πρόβλημα (το οποίο είχε περιγραφεί τηλεφωνικά). Στο εξωτερικό για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα άλλαζαν τροφοδοτικό ΔΩΡΕΑΝ ... εδώ το έπεζαν κινέζοι as always :141::141::141:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Reaction score
1

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους ...

Διαβάζοντας τα άριστα σχόλιά σας για το Pioneer Center να ρωτήσω αν αναλαμβάνουν και service?

Διαβάζοντας το παρακάτω thread http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=47238 θα καταλάβετε πως έχω μια Pioneer 436sxe σε αχρηστία γενικώς, καθώς ανάβει μόνο τα βράδυα !?!

Αν πρόκειται να επισκευαστεί με ένα normal κόστος τότε ΟΚ... απο INTERSYS το νούμερο που είχα ακούσει ήταν 850€ χωρίς να πουν εγγυημένα αν θα διορθωθεί το πρόβλημα (το οποίο είχε περιγραφεί τηλεφωνικά). Στο εξωτερικό για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα άλλαζαν τροφοδοτικό ΔΩΡΕΑΝ ... εδώ το έπεζαν κινέζοι as always :141::141::141:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
ενα τηλεφωνο θα βοηθουσε την κατασταση.....ισως μπορουν να σε βοηθησουν στην προμηθεια του σχετικου ανταλλακτικου....κανε τον κοπο και τηλεφωνησε τους...πιστευω θα κανουν οτι ειναι δυνατον να σε εξυπηρετησουν....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale