Ευχαριστώ όλα τα μέλη.

Reaction score
40
Αγαπητά μέλη της μουσικής κατηγορίας. Με αυτό το τελευταίο post θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις μουσικές προτιμήσεις και μουσικές ανησυχίες που μοιραστήκαμε και συζητήσαμε μαζί όλα αυτά τα περίπου 2 χρόνια.

Όμως όπως όλα στη ζωή έχουν κι ένα τέλος έτσι θα ήθελα να σας ενημερώσω πως από σήμερα δεν θα είμαι συντονίστρια αλλά ούτε καν μέλος σε αυτό το site.

Στη ζωή μου έχω μάθει να ταξιδεύω με γερό πλοίο και στην προκειμένη περίπτωση το πλοίο μπάζει από παντού νερά. Έτσι και όντας ακυβέρνητο εγκαταλείπω το πλοίο αυτό όχι με βάρκα αλλά με ταχύπλοο.

Η αιτία βρίσκεται σε αυτό το postκαι στο ανάλογο θέμα, αλλά και σε κατηγορίες που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ως απλά μέλη.

Χαίρομαι που μοιράστηκα ωραίες στιγμές μαζί σας και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όμως τα έργα δεν γίνονται με ευχές αλλά με πράξεις και εγώ έχω μάθει στη ζωή μου γενικότερα να πράττω τάχιστα και υπεύθυνα.

ΥΓ. Ευχαριστώ τους ελάχιστους που με στήριξαν από ΔΟ και ΣΟ
και τους εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια.

Reaction score
2
Απάντηση: Ευχαριστώ όλα τα μέλη.

Καλή συνέχεια και υγεία πάνω από ολα στη ζωή σας. Όλα τα άλλα....

Reaction score
1.844

Καλά ταξίδια με ότι κι' αν καταπιαστείς. :107: Εύχομαι ο καιρός να είναι πρίμα. :126:
... στην προκειμένη περίπτωση το πλοίο μπάζει από παντού νερά ...
:111:

Reaction score
4

έκατσα και διάβασα το post και το μόνο που έχω να πώ επειδή έχω φάει τα νιάτα μου μέσα σε forum είναι το ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι και τόσο ψυχωτικά με το τι κάνει-γράφει ο ''καθένας'' αρκεί να μην κάνει ζημιά στην σωστή λειτουργεία του forum γι'αυτό το λόγω βγήκε και η ΒΑΝάνα....fedra βεβαίος εσυ θα ξέρεις κάτι παραπάνω!!!καλά να είσαι!καλά να περνάς και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.593
Να είσαι πάντα καλά σε ότι κι αν κάνεις. Καλή ξεκούραση...

Reaction score
0

Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε ελπίζω να μείνετε τουλάχιστον στην παρέα μας και ως απλό μέλος!!

Reaction score
281

Καλα κανεις και αποχωρεις (απο συντονιστρια), ειδικα μετα απο αυτην σου την φραση:

"Στη ζωή μου έχω μάθει να ταξιδεύω με γερό πλοίο και στην προκειμένη περίπτωση το πλοίο μπάζει από παντού νερά. Έτσι και όντας ακυβέρνητο εγκαταλείπω το πλοίο αυτό όχι με βάρκα αλλά με ταχύπλοο.",

η οποια δειχνει οτι ησουν ακαταλληλη για αυτην την θεση.

Reaction score
855

... να είσαι πάντα καλά με ωραίες μουσικές... καλή τύχη και υγεία !

Reaction score
4

Φαιδρα, να εισαι καλα και καλες μουσικες περιπετειες στο μελλον σου ευχομαι!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Αγαπητά μέλη της μουσικής κατηγορίας. Με αυτό το τελευταίο post θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις μουσικές προτιμήσεις και μουσικές ανησυχίες που μοιραστήκαμε και συζητήσαμε μαζί όλα αυτά τα περίπου 2 χρόνια.

Όμως όπως όλα στη ζωή έχουν κι ένα τέλος έτσι θα ήθελα να σας ενημερώσω πως από σήμερα δεν θα είμαι συντονίστρια αλλά ούτε καν μέλος σε αυτό το site.

Στη ζωή μου έχω μάθει να ταξιδεύω με γερό πλοίο και στην προκειμένη περίπτωση το πλοίο μπάζει από παντού νερά. Έτσι και όντας ακυβέρνητο εγκαταλείπω το πλοίο αυτό όχι με βάρκα αλλά με ταχύπλοο.

Η αιτία βρίσκεται σε αυτό το postκαι στο ανάλογο θέμα, αλλά και σε κατηγορίες που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ως απλά μέλη.

Χαίρομαι που μοιράστηκα ωραίες στιγμές μαζί σας και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όμως τα έργα δεν γίνονται με ευχές αλλά με πράξεις και εγώ έχω μάθει στη ζωή μου γενικότερα να πράττω τάχιστα και υπεύθυνα.

ΥΓ. Ευχαριστώ τους ελάχιστους που με στήριξαν από ΔΟ και ΣΟ
και τους εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια.
Αγαπητή Fedra,
Μας δίνεις την εντύπωση ότι σκέπτεσαι το "όλα ή τίποτα" και τούτη είναι εσφαλμένη αντιμετώπιση γιατί δεν θεωρώ ότι σου αξίζει.Το post του Ear μην το επικαλείσαι,γιατί δημοκρατία έχουμε και σε όλους μας μπορεί να ΄΄ξεφύγει΄΄ κάτι.Εξάλλου παραδέχτηκε εν τω μεταξύ ότι ήταν εν ΄΄θερμώ΄΄ και αυτό είχε ήδη γίνει κατανοητό.Βέβαια ήταν ο τρόπος με τον οποίο έφυγε που τον ώθησε να τα γράψει.Άρα δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω αβάσιμο,διότι υπήρξε λόγος.Ακόμα και στα δικαστήρια,σε ό,τι γίνεται εν βρασμώ ψυχής δίνουν ελαφρυντικά. Σε αυτό το φόρουμ πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι γιά να κρατήσουμε ένα επίπεδο επιβάλλεται να προβαίνουμε σε υποχωρήσεις δίνοντας αμοιβαίες εξηγήσεις.Και η υψηλή νοημοσύνη των μελών σίγουρα άλλους δικαιώνει και άλλους συγχωρεί όπως γίνεται σε όλες τις αγαπημένες οικογένειες:Δεν διαλύονται επειδή μάλωσαν και διαπληκτίστηκαν.Γίνεται μόνο σε κείνες όπου δεν υπάρχει το δέσιμο.Επειδή λοιπόν εσύ έχεις τη δική σου προσφορά σ'αυτό το φόρουμ-πράγμα που κανένας δεν πιστεύω ν'αμφισβητεί- αναθεώρησε γιά την παρουσία σου και απέδειξε ότι πραγματικά το πονούσες.Δεν βλέπω το λόγο να φύγεις με βάση αυτά που προανέφερες,εκτός εάν υπάρχει ή υποφώσκει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουμε και οφείλεις να το πεις.Γιά να παραφράσω το στίχο ενός γνωστού τραγουδιού,θα γράψω: "Όταν στη μάχη πας γιά να πεθάνεις,κορίτσι μου γιά πόλεμο δεν κάνεις"...Η αλήθεια είναι όμως ότι μέχρι τώρα εσύ ά λ λ α μας έχεις εμφυσήσει να πιστεύουμε γιά την ιδιοσυγκρασία σου και γιά σένα γενικά.
Σε αυτό το φόρουμ χρειάζεσαι.Έτσι σαν μιά καλή ΄΄οικογένεια΄΄,ν'αρχίζουμε και να τελειώνουμε τα ΄΄μαλώματά ΄΄ μας κι επιτέλους να κάνουμε μιά νέα αρχή χωρίς εγωισμούς.Θα επιθυμούσα μιά απάντηση πάνω σ'αυτά,γιατί εάν εγώ ως μέλος δεν θέλω κανένας να λείψει,τί θα πρέπει να νιώσεις εσύ που ισχυρίζεσαι ότι το ΄΄πόνεσες΄΄;
"Με άφησες κάποτε να παίξω στον κήπο σου,απόψε θα 'ρθεις μαζί μου στο δικό μου κήπο,που είναι ο παράδεισος".Και όταν τα παιδάκια έτρεξαν στον κήπο εκείνο το απόγευμα,βρήκαν το γίγαντα νεκρό κάτω απ' το δέντρο,σκεπασμένον ολόκληρο με κατάλευκα μπουμπούκια.
Κι αν δεν αφήσουμε τον Εγωιστή γίγαντα νεκρό στην άκρη του κήπου(ψυχής) μας όπως τα παιδάκια από το ομώνυμο παραμύθι του Oscar Wilde,κανένα παράδεισο δε θα βρούμε μέσα μας και κανένα μπουμπούκι ανθισμένο...
Να γνωρίζεις όμως ότι τα ΄΄ταχύπλοα΄΄ όσο ΄΄γρήγορα΄΄ κι αν είναι,δεν ταξιδεύουν με όλους τους καιρούς,ενώ τα πλοία ακόμη κι αν ΄΄μπάζουν΄΄ υπάρχει μεγάλη ελπίδα να φτιαχτούν και να σε πάνε στο λιμάνι τους όταν υπάρχουν οι ΄΄κατάλληλοι΄΄ μηχανικοί,μία εκ των οποίων είσαι κι εσύ...Αν κατάλαβες κάτι από αυτά που σου γράφω,πιστεύω ότι θα πρέπει να το αποδείξεις με τον τρόπο σου.Δεν πάει ν'αντιστραφεί ο στίχος του τραγουδιού σε "είμαστε χίλιοι δεκατρείς και μείναμε μονάχα τρεις...".Σωστότερο να το τραγουδάμε ακριβώς ως έχει:"Είμαστε δυό,είμαστε τρεις,κ.ο.κ.".Αυτό σημαίνει Νίκη στην πραγματικότητα και όχι μάχη εντυπώσεων.Εγώ δεν βρίσκω λόγους γιά να λέμε το ΄΄Άντε γειά...΄΄

Reaction score
1

Διάβασα τα όσα γράφονται και ειλικρινά στεναχωρέθηκα. Προσωπικά έχω φάει το moderation με το κουτάλι, μέχρι και κλέφτη με είπαν επειδή προσφέρθηκα να μαζέψω χρήματα για μια εκδρομή (όχι εδώ σε άλλο forum).
Έμαθα λοιπόν να είμαι γαϊδούρι σε αυτά και πάνω από όλα αξιοπρεπής. Βούλωσα με τον τρόπο μου τα στόματα όλων και επικριτών μου και στο τέλος όλοι οι δήθεν πήραν το δρόμο της εξόδου και εγώ παρέμεινα στην κοινότητα, βοηθώντας την αλλά και τιμώντας αυτούς που μου έδωσαν την δυνατότητα να προσφέρω, τιμώντας τους φίλους που απέκτησα.
Το ίδιο ίσως θα έπρεπε να πράξεις και εσύ Fedra, αλλά επειδή οι αποφάσεις είναι δικές σου και μόνο, έυχομαι καλή συνέχεια.

Κρίμα πάντως γιατί χάνουμε έναν άνθρωπο λάτρη της μουσικής και πραγματικό γνώστη.

Be well.

Νίκος

Reaction score
6
Fedra. Προσπαθώ να συγκροτήσω λίγο τη σκέψη μου αυτή τη στιγμή, η κούραση της ημέρας διαδέχτηκε την απογοήτευσή μου διαβάζοντας αυτή σου την απόφαση.

Το post σου είναι αλήθεια πως δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να πω κάτι που ίσως σου αλλάξει γνώμη, αλλά θα ήθελα να σε παρακαλέσω να το ξανασκεφτείς.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή είναι αυτό:

To err is human, to forgive is divine.

Ισχύει για όλους μας... .

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

λογω θεματος υγειας ειμαι ειμαι εκτος του φορουμ τις τελευταιες 2 μερες και τωρα που μπηκα και διαβασα αυτο, δεν ξερω αν ειμαι περισσοτερο εξοργισμενος ή στεναχωρημενος. Η μουσικη κατηγορια ειναι ενας απο τους λογους που υπαρχω εδω, και ο σπουδαιοτερος ειναι καποιοι συγκεκριμμενοι ανθρωποι που υπαρχουν εδω. Το φορουμ αποδυναμωνεται και εγω αισθανομαι οτι δυστυχως "φτωχαινει" κιολας. Λυπαμαι, δεν ειμαι νηφαλιος αυτη τη στιγμη...

Reaction score
893

Η ζωή δεν έχει μόνο εύκολα.

Εχει και κακοτοπιές και ανηφόρες.

Δεν αξίζει στην πρώτη "δυσκολία" να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και να απαξιώνουμε ή ισοπεδώνουμε (αν θες) τα πάντα και τους πάντες.

Με φιλική διάθεση πάντα σου εύχομαι καλή συνέχεια σε οτι αποφασίσεις.

Θα ήθελα να προσθέσω μόνο οτι ΕΜΕΙΣ όλοι είμαστε το πλοίο.........

Δεν υπάρχει πλοίο χωρίς εμάς.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Η ζωή δεν έχει μόνο εύκολα.
Εχει και κακοτοπιές και ανηφόρες.
Δεν αξίζει στην πρώτη "δυσκολία" να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και να απαξιώνουμε ή ισοπεδώνουμε (αν θες) τα πάντα και τους πάντες.
Με φιλική διάθεση πάντα σου εύχομαι καλή συνέχεια σε οτι αποφασίσεις.
Θα ήθελα να προσθέσω μόνο οτι ΕΜΕΙΣ όλοι είμαστε το πλοίο.........
Δεν υπάρχει πλοίο χωρίς εμάς.
Ελπίζω κι εύχομαι να μη γίνουμε ο δεύτερος(διαδικτυακός)...Τιτανικός.Ας βάλουμε τα ΄΄δυνατά΄΄ μας γι αυτό...Δεν μας λείπουν τα προσόντα άλλωστε...

Reaction score
1.187

Αν και δεν αφήνεις περιθώρια για να σε μεταπείσει κανείς, θα προτιμούσα να άλλαζες γνώμη γιατί διαφορετικά θα μάς λείψουν οι καταπληκτικές προτάσεις σου στην μουσική κατηγορία.

Εγώ εξάλλου έγραψα ότι παρόλο που ο KostasEAR είναι ένα από τα άτομα που εκτιμώ πολύ εδώ μέσα (χωρίς να τον γνωρίζω) έπεσε αρκετά στα μάτια μου ύστερα από τα πικρόχολα σχόλια που έκανε όταν επανήρθε μετά το ban.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster