Εφαρμογές Media Player για OSX

Reaction score
757
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι σχετικά νέο μέλος και αυτό είναι το πρώτο μου post οπότε προσπαθείστε να είστε επιεικείς μαζί μου :)
Το θέμα μου έχει αρχικά να κάνει με την επιλογή DAC όπου θα συνδέεται μέσω USB με ένα macbook που έχω. Αλλά ας το ξεπεράσουμε αυτό μιας και το DAC είναι άλλη συζήτηση.
Η βιβλιοθήκη μου έιναι κυρίως σε Apple Lossless αλλά έχω και Spotify, ενώ από εδώ και στο εξής θα κινηθώ και σε HQ μονοπάτια. Έχω ψάξει διάφορες εφαρμογές όπως Audirvana, jRiver, κλπ με κύριο σκοπό να μπορώ από κάποια εφαρμογή iOS να ελέγχω και τα δύο. Βλέπω ότι για το TIDAL υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές αλλά για Spotify δεν έχω βρει κάτι. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει; Σκέφτηκα ακόμα να πάω και σε μια λύση streamer όπως το Aries mini αλλά και πάλι η εφαρμογή της Auralic πάλι δεν υποστηρίζει Spotify. Να πω εδώ ότι ο λόγος που προτιμώ το Spotify είναι η σαφώς μεγαλύτερη βιβλιοθήκη που έχει.
Για ρίξτε καμιά ιδέα γιατί ο νέος έχει κολλήσει σοβαρά :)

ΥΓ: Η μουσική μου βιβλιοθήκη είναι σε unRaid server και ο ήχος βγαίνει από ένα σετ Focal Solo6 συνδεδεμένα σε ένα προενισχυτή NAD o οποίος δέχεται σήμα από ένα airport express (οπτικό)

melina

Cargo 200
Reaction score
46.167
Καλώς τον!
Νομίζω ο @Dimifoot τα ξέρει καλύτερα αυτά, θα σε πει (καθότι από τη Θεσσαλονική):D

Πέρα από αυτά μπορείς είτε να πετάξεις τα focal solo (πες μας που) είτε να πάρει αλλά 5 και να φτιάξεις ένα ωραιότατο home cinema και να μην ασχολείσαι με αυτά τα προβλήματα, ο από πάνω θα σου πει τα σχετικά (καθότι από την Αθήνα) :laugh:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.237
Εγω δεν πολυκατάλαβα το ερώτημα!

Ψάχνουμε για IOS εφαρμογή που να χειρίζεται Spotify και βιβλιοθήκη;

Αν ναι, τοτε θυμάμαι απο το μακρινό παρελθόν μου που ειχα Spotify, πως η ίδια η εφαρμογή του Spotify εκανε import την iTunes βιβλιοθήκη και λειτουργούσε στο Ipad ως τηλεχειριστήριο του MacBook.

Reaction score
757
Ακριβώς @Dimifoot. Ξέρεις όμως αν το streaming γίνεται από το mobile app ή από την desktop εφαρμογή;
Θέλω η εφαρμογή να λειτουργεί σαν remote control, όχι να κάνει streaming.

@Zizik υχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα
@melina Όταν τα πετάξω θα ενημερώσω. Είναι και ψιλοχάλια εμφανισιακά... :)

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.153
@melina Όταν τα πετάξω θα ενημερώσω. Είναι και ψιλοχάλια εμφανισιακά... :)
Κι αν αποφασίσεις να τα πουλήσεις αντί να τα πετάξεις, στείλε πιέμ. :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.585
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani