Εχετε DVDp REGION FREE

Reaction score
5
Όλα τα Dvd player που είχα ήταν όλα ελεύθερα περιοχών! Δεν χρειάσθηκε ποτέ να προσπαθήσω μετέπειτα μετατροπή τους! Ήταν όλα μετά από πληροφορίες που βρήκα στο internet με μετατροπή στο firmware μέσο υπολογιστή.
Έχω την εντύπωση ότι σε όλα τα μηχανήματα μπορεί να γίνει μετατροπή και αυτό οφείλετε στους κατασκευαστές που πολύ έντεχνα αφήνουν να διαρρεύσουν οι τρόποι μετατροπής και τα firmware απαλλάσσοντας τους από της νομικές τους ευθύνες!

Το μόνο μηχάνημα που είχα ποτέ και η μετατροπή δεν ήταν firmware αλλά hardware ήταν το pioneer dvl-909 και ήταν τόσο απλό χρειαζόταν μόνο δύο απλές κολλήσεις και γινόταν ελεύθερο περιοχών και macrovision free!!
Εγώ απλός το μόνο που χρειάστηκε ήταν να κάνω την επέμβαση μόνο για το macrovision.

Δείτε πόσο απλό ήταν.

Στην πρώτη photo το player ελεύθερο περιοχών και στην δεύτερη macrovision free.

Reaction score
0
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Εχετε ή οχι?
Ηταν απ την αρχη ή το κανατε?
Ή δεν σπαει?
Μεσω του remote ή με mod-chip?
Μα εννοείτε! Όλα free! Φτού κακά! Έξω από εδώ τα κλειδώματα :D

Τα έχω κάνει μέσω remote (το δικό τους) ή μέσω PC με infrared ή μέσω PDA πάλι με infrared.
Αποφεύγω τα mod-chips.
Για macro off έχω δύο επιλογές: scart με macro off ή/και αντιγραφή στο PC.
Πάντως αυτό που μ' έχει εντυπωσιάσει είναι το Samsung SDVD-1E που είναι DVD και VHS μαζί, γιατί είναι παλιό (3 χρόνων) και παίζει τα πάντα (+R/-R/VCD/MP3) ενώ κάτι άλλα πιο καινούργια δεν παίζουν +R/-R αν δεν τα κάνεις bitset σε DVD-ROM.

Reaction score
0
PHILIPS DVDR 985 Agorasmeno stis H.P.A
GEIA xara paidia,telika meta apo 1 xrono,kai me tis synexeis allages 12121200500x opoy x to region poy theloyme na doyme ...to dvd moylarose sto region 1.diladi einai etsi opos to eixa parei perysi apo u.s.a.
xerete mipos kati neotero i kanena kolpo gia na to xanaepanafero,na pernei to kodiko?
*xrisimopoio to remote control toy dvd,alla pleon patontas 1-5-9 play den anoigei i mpara - - - - - - - - - - - - paramenei sto no disc.. den anoigei tiw payles!!
eyxaristo prokatabolika

Reaction score
49
Εχετε ή οχι?
Ηταν απ την αρχη ή το κανατε?
Ή δεν σπαει?
Μεσω του remote ή με mod-chip?
Όχι φίλε Γιώργο...........
Δεν είναι REGION FREE, και ούτε πρόκειται να το κάνω (παρόλο που υπάρχει στο ιντερνετ.................)

Και να σου πω ΔΕΝ με ενδιαφέρει να είναι (αλλά ούτε θα θεωρήσω προσόν του επόμενού μου DVDp αν είναι............)

Το μόνο που ΊΣΩΣ να σκεφτόμουν θα ήταν το θέμα macrovision, αλλά ίσως και να μην καίγομαι και τόσο....................

Reaction score
0
Το sony 930 που έχω αν γνωρίζω καλά γίνεται μόνο με mod.Φυσικά δεν θέλω να το πειράξω γιατί το έχω μόνο 6μήνες.Αλλά και αργότερα δεν νομίζω να το πειράξω.Macro και region δεν υφίσταται πάντως διότι τα dvd δεν .......έχουν!!! :wink:

Reaction score
5
Το Pioneer 656 μου το έκανα region free και macrovision off από την αρχή (πριν 26 μήνες) με modchip, από εκεί που το αγόρασα στην Αγγλία, αλλά δεν μου χρειάστηκαν αυτά πάνω από 10 φορές.

Reaction score
0
Όχι, δεν με έχει απασχολήσει καν.
Δεν βλέπω το λόγο... :wink:
Αν κάτι με καίει... υπάρχουν και άλλοι τρόποι 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κρατάω υποχρεωτικά το SONY DVP S325 γιατί κάποτε η εγχείρηση πέτυχε και είναι region free. Δεν είχα ποτέ σοβαρό πρόβλημα με το player (μια ψυχρή κόλληση αντιμετωπίστηκε σε DT). Eχω αρκετές ταινίες region 1 οπότε δεν μπορώ να το πετάξω παρόλου που γενικώς ταινίες βλέπω πλέον με το pioneer 575.
Αν αγοράσω πιο καλό player, θα το σπάσω.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Εγώ προσπάθησα να κάνω region free το Panasonic RA-61 αλλά δυστυχώς ατύχησα. Τα περισσότερα Panasonic γίνονται region-free και macro off με την χρήση ενός Service Disc από την Panasonic.

To service disc μου τα\ο έστειλαν από HΠΑ αλλά δυστυχώς δεν ήταν γραμμένο σε authoring recorder και δεν έγινε τίποτα!!!

Αν κάποιος έχει γνωστό σε service της Panasonic και μπορεί να μας προμηθεύσει με το Panasonic Service disk 2,ας στείλει pm.

Reaction score
7
Κρατάω υποχρεωτικά το SONY DVP S325 γιατί κάποτε η εγχείρηση πέτυχε και είναι region free. Δεν είχα ποτέ σοβαρό πρόβλημα με το player (μια ψυχρή κόλληση αντιμετωπίστηκε σε DT). Eχω αρκετές ταινίες region 1 οπότε δεν μπορώ να το πετάξω παρόλου που γενικώς ταινίες βλέπω πλέον με το pioneer 575.
Αν αγοράσω πιο καλό player, θα το σπάσω.

Και πως το εσπασες?
Με remote ή mod chip?
Μηπως κανω το ιδιο στο προσφατα αποκτηθεν δικο μου...αλλο μοντελο, αλλα... ασε εχω δοκιμασει τα παντα....
Το παλιο (που ειναι μαπα) ειναι και σπασμενο, αλλα απο εικονα, σε σχεση με το νεο sony μου ειναι...αλλος προβολεας...
Region 1 εχω τα Indiana Jones, τον Aρχοντα 2, Matrix 2 κλπ και θελω να τα βλεπω...
Βεβαια μπορει και να τα γραψω σε κανενα DL...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το SONY Γιώργο έσπασε με chipάκι, όπως και όλα τα SONY από όσο ξέρω. Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να παραγγείλεις από το internet ότι θες και να το κάνεις μόνος σου. Αλλιώς δώστο σε κάποιον που το έχει ξανακάνει και θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα. Βέβαια ούτε λόγος για εγγύηση κλπ, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα ποτέ (τουλάχιστον που να οφείλεται στο σπάσιμο...).

Reaction score
7
Το SONY Γιώργο έσπασε με chipάκι, όπως και όλα τα SONY από όσο ξέρω. Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να παραγγείλεις από το internet ότι θες και να το κάνεις μόνος σου. Αλλιώς δώστο σε κάποιον που το έχει ξανακάνει και θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα. Βέβαια ούτε λόγος για εγγύηση κλπ, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα ποτέ (τουλάχιστον που να οφείλεται στο σπάσιμο...).
Κανεις κατι ερωτησεις... :oops:
Αν πιανουν τα χερια μου...? :oops:
Θα σου ελεγα τι δουλεια κανω (υπαρχει στο προφιλ τωρα που το σκεφτομαι :? ) και σε ποια εταιρια δουλευω, αλλα.... :wink:

Αναρωτιεμαι αν αυτοι που λενε στο ιντερνετ οτι το εσπασαν με remote (οτι και να ειναι αυτο) λενε αληθεια και ισχυει... Αλλα δε λεει να αγορασω palm με ir για να σπασω το DVD....

Reaction score
7
Το sony 930 που έχω αν γνωρίζω καλά γίνεται μόνο με mod.Φυσικά δεν θέλω να το πειράξω γιατί το έχω μόνο 6μήνες.Αλλά και αργότερα δεν νομίζω να το πειράξω.Macro και region δεν υφίσταται πάντως διότι τα dvd δεν .......έχουν!!! :wink:
Πως σου φαινεται το 930? Καλο?

Στο internet εχω δει οτι σπαει με remote (απο οσο καταλαβα)

http://www.videohelp.com/dvdhacks.php?dvdplayer=Sony+DVP-NS930&hits=50&Search=Search

Φυσικα δεν υπαρχει λογος να εχεις region free DVDp αν δεν εχεις ταινιες αλλων περιοχων...

Αυτο που λες ''Macro και region δεν υφίσταται πάντως διότι τα dvd δεν .......έχουν!!! ''
πως το λες? Καλα για το macrovision δε με νοιαζει (οποτε μη μου πεις :) ) αλλα για το region ??? Kατι εχω ακουσει βεβαια, οτι δηλαδη, επειδη σκεφτονται να κυκλοφορουν τις ταινιες ταυτοχρονα σε ολο τον κοσμο δε θα χρειαζεται κλειδωμα περιοχων... αλλα απο ποτε? Σου εχει τυχει σε κανενα DVD ταινια?

Reaction score
5
Εκπλήσσομαι επειδή στην Κύπρο είναι απίθανο για οποιαδήποτε μάρκα να αγοράσεις DVD Player και να μην είναι region free!

Reaction score
0
Προς Κο Ανδρεαδη

Φοβάμαι τέτοιους πειραματισμούς.Κατα την ταπεινή μου άποψη και ας μην έχει dvi είναι το καλύτερο στα χρηματά του.Δίπλα δίπλα με άλλα στην κατηγορία του σε blind test δίνει φοβερή εικόνα στα μάτια μου με προοδευτική και μή.Οσο για το region Dvddecrypter rulez :)

Reaction score
7
Re: Προς Κο Ανδρεαδη

Φοβάμαι τέτοιους πειραματισμούς.Κατα την ταπεινή μου άποψη και ας μην έχει dvi είναι το καλύτερο στα χρηματά του.Δίπλα δίπλα με άλλα στην κατηγορία του σε blind test δίνει φοβερή εικόνα στα μάτια μου με προοδευτική και μή.Οσο για το region Dvddecrypter rulez :)
Θα συμφωνησω... Το εχω απο χθες στο σπιτι...
Απλα ηθελα να βεβαιωθω οτι απλα δεν ηταν η ιδεα μου (σε προοδευτική και μή).
Εβαλα καποιες σκηνες απο ταινιες που τα τεχνουργηματα ηταν εμφανη με αλλα DVDp και δεν ειδα τιποτα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
[quote="Γιωργος ΑνδρεαδηςΚανεις κατι ερωτησεις... :oops:
Αν πιανουν τα χερια μου...? :oops:
Θα σου ελεγα τι δουλεια κανω (υπαρχει στο προφιλ τωρα που το σκεφτομαι :? ) και σε ποια εταιρια δουλευω, αλλα.... :wink:

Αναρωτιεμαι αν αυτοι που λενε στο ιντερνετ οτι το εσπασαν με remote (οτι και να ειναι αυτο) λενε αληθεια και ισχυει... Αλλα δε λεει να αγορασω palm με ir για να σπασω το DVD....[/quote]

Άσχετο :wink:
Κι εγώ σκαμπάζω πολύ από ηλεκτρονικά αλλά τα χέρια μου για τέτοιες κολλήσεις δεν κάνουν...

Οι τύποι στο ιντερνετ λένε που και που και καμιά μ@λ@κία :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik