- Reaction score
- 7
Εχετε ή οχι?
Ηταν απ την αρχη ή το κανατε?
Ή δεν σπαει?
Μεσω του remote ή με mod-chip?
Ή δεν σπαει?
Μα εννοείτε! Όλα free! Φτού κακά! Έξω από εδώ τα κλειδώματαΓιωργος Ανδρεαδης said:Εχετε ή οχι?
Ή δεν σπαει?
Όχι φίλε Γιώργο...........Εχετε ή οχι?
Ή δεν σπαει?
Κρατάω υποχρεωτικά το SONY DVP S325 γιατί κάποτε η εγχείρηση πέτυχε και είναι region free. Δεν είχα ποτέ σοβαρό πρόβλημα με το player (μια ψυχρή κόλληση αντιμετωπίστηκε σε DT). Eχω αρκετές ταινίες region 1 οπότε δεν μπορώ να το πετάξω παρόλου που γενικώς ταινίες βλέπω πλέον με το pioneer 575.
Αν αγοράσω πιο καλό player, θα το σπάσω.
Κανεις κατι ερωτησεις...Το SONY Γιώργο έσπασε με chipάκι, όπως και όλα τα SONY από όσο ξέρω. Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να παραγγείλεις από το internet ότι θες και να το κάνεις μόνος σου. Αλλιώς δώστο σε κάποιον που το έχει ξανακάνει και θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα. Βέβαια ούτε λόγος για εγγύηση κλπ, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα ποτέ (τουλάχιστον που να οφείλεται στο σπάσιμο...).
Πως σου φαινεται το 930? Καλο?Το sony 930 που έχω αν γνωρίζω καλά γίνεται μόνο με mod.Φυσικά δεν θέλω να το πειράξω γιατί το έχω μόνο 6μήνες.Αλλά και αργότερα δεν νομίζω να το πειράξω.Macro και region δεν υφίσταται πάντως διότι τα dvd δεν .......έχουν!!!![]()
Θα συμφωνησω... Το εχω απο χθες στο σπιτι...Φοβάμαι τέτοιους πειραματισμούς.Κατα την ταπεινή μου άποψη και ας μην έχει dvi είναι το καλύτερο στα χρηματά του.Δίπλα δίπλα με άλλα στην κατηγορία του σε blind test δίνει φοβερή εικόνα στα μάτια μου με προοδευτική και μή.Οσο για το region Dvddecrypter rulez![]()