Εχουμε και λεμε...(ps3 vs xbox360)

Reaction score
1

Με λιγα λογια να πουμε χιλια ευχαριστω στη sony, και να αρχισουμε τα καντηλια την M$ που μας κοροιδευει!!!:crazy_3:

Reaction score
0
Απάντηση: Εχουμε και λεμε...(ps3 vs xbox360)

Εντάξει όλα αυτά αλλά μην ξεχνάμε ότι αν η Sony πουλούσε το PS3 γύρω στα 800Ε με 900Ε δεν θα το αγόραζε κανένας.........εκτός από τους φανατικούς....:smoking: .............δηλαδή αυτό σημαίνει ότι χάνει λεφτά για κάθε κονσόλα που πουλάει αλλά κερδίζει από τις πωλήσεις software.........το ίδιο έκανε και η M$ όταν το 360 ήταν καινούργιο.........τώρα είναι απολύτως φυσικό να έχει μειωθεί το κόστος παραγωγής ύστερα από 18 μήνες στην αγορά........:happy_6:

Reaction score
0

Και έτσι φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι η μόνη που δεν χάνει λεφτά είναι η Nintendo.

Reaction score
8

Και έτσι φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι η μόνη που δεν χάνει λεφτά είναι η Nintendo.

:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: Καλο!!!!

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω με την εκτίμηση κόστους που παρατέθηκε, αλλά έχω κάποιες μικρές απορίες:
Other components: $150.50 vs 0 ? Η Sony ουτε καλώδιο δεν βάζει.
Assembly 40 vs 6.10 ?
Αν σε ένα τυποποιημένο κόστος όπως η συναρμολόγηση καταφέρνουν και γλυτώνουν χρήματα, σημαίνει ότι έχουν καλύτερη διαδικασία παραγωγής, ή καλύτερα σχεδιασμένο υλικό.

Σε κάθε περίπτωση βρήκαμε άλλο ένα πεδίο αντιπαράθεσης PS3 vs xbox360.
Let the games begin :happy_4:

Reaction score
62
Δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω με την εκτίμηση κόστους που παρατέθηκε, αλλά έχω κάποιες μικρές απορίες:
Other components: $150.50 vs 0 ? Η Sony ουτε καλώδιο δεν βάζει.
Μάλλον εννοεί card readers κ.λ.π κ.λ.π

Reaction score
164
Μάλλον εννοεί card readers κ.λ.π κ.λ.π
Αν το bluetooth μαζί με το wifi κοστίζει 19.60$, το card reader ζήτημα να κοστίζει 5$. Πού είναι τα υπόλοιπα 145$; Οέο;

GTX

Reaction score
39
Είδατε που τελικά το έμπειρο μάτι είχε εντοπίσει οτι το mobo του Xbox είναι φτηνιάρικο!!! :happy_8::happy_8:

Reaction score
164
Είδατε που τελικά το έμπειρο μάτι είχε εντοπίσει οτι το mobo του Xbox είναι φτηνιάρικο!!! :happy_8::happy_8:
Να την πω; Θα την πω! :happy_8:
Αν του PS3 m/b, cell, gpu κτλ κοστίζουν 352$, μετά από ένα χρόνο, δεν θα κοστίζουν λιγότερο από 200$; Το λέω γιατί ένας χρόνος είναι η διαφορά 360-PS3...
Κάτι που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο δίσκος του PS3 είναι πιο ακριβός από toy Elite...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Εχουμε και λεμε...(ps3 vs xbox360)

Κάτι που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο δίσκος του PS3 είναι πιο ακριβός από toy Elite...
Όντως έτσι είναι........και εκτός αυτού ο σκληρός του PS3 έπρεπε να είναι πολύ φθηνότερος επειδή είναι ένας κοινός σκληρός δίσκος ενώ του xbox 360 είναι διαφορετικός και είναι και 120GB ενώ του PS3 60GB.......:sad:

Reaction score
0
Στα 800+ υπολόγιζε η iSuppli το κόστος παραγωγής του PS3 το Νοέμβριο, είναι δυνατόν μετά από έξι μήνες να μην έχει πέσει;

GTX

Reaction score
39
Έχω την εντύπωση οτι πέρα από την χωρητικότητα ρε παιδιά και τα δυο 2.5άρι σκληρό έχουν, απλά το 360 τον έχει σε δικό του enclosure και δεν μπορείς να τον αλλάξεις παρά μόνο αν αποχαιρετήσεις την εγγύηση του.

Reaction score
0
Στο link του άρθρου αναφέρεται συγκεκριμένα Xbox 360 (20GB Hard Disk)
Και ΟΧΙ Elite (120άρη).... γιαυτό και η διαφορά με τον αντίστοιχο 60άρη της Sony.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι το κόστος της κάθε μηχανής δεν είναι τα κομμάτια από τα οποία αποτελείται του γιατί παίζουν οικονομίες κλίμακας ... Δηλαδή θέλετε να πιστέψω ότι ο 60άρης δίσκος που βάζει η SONY κοστίζει 54 $ ??? Οταν στην ΕΛΛΑΔΑ χονδρική εγώ τον αγόραζα 50 τον Νοέμβρη ???? (Ρε σεις τις ίδιες τιμές παίρνουμε ??)
Μην δουλευόμαστε μόνοι μας....

Επίσης στα 150 $ extra του PS3 το μόνο extra που υπάρχει είναι ο Card Reader.
Προφανώς αναφέρονται στο Emotion Engine του PS2 ... extras 150 $ .... μα καλά τόσο δεν έχει ολόκληρο το PS2 slim ???? wall_1 (Το οποίο το αφαιρέσαν στην Ευρωπαική έκδοση) :happy_5:
Η μήπως είναι ο Hardware Scaler των DVD ? :happy_9: :happy_9: :pc:

Μην ξεχνάμε το αρχικό κόστος του 360 στο launch ήταν πάνω από 700$.
Λογικό μετά από 20 μήνες να υπάρχει διαφορά στο κόστος.

Το άρθρο είναι εντελώς αποπροσανατολιστικό. Και δεν είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει διαφορά ... ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχει διαφορά αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη.

Είναι σαν να συγκρίνω ΣΗΜΕΡΑ το κόστος υπολογιστή που φτιάχτηκε τον Νοέμβριο του 2006 με υπολογιστή που φτιάχτηκε το Νοέμβριο 2005 και να αναφέρομαι σε διαφορά κόστους PS3-360 ...
Εδώ προκύπτει το θέμα της μείωσης τιμής ... δεν μπορεί να έχουν περάσει 18 μήνες (360) και το κόστος να είναι το ίδιο... βέβαια το ίδιο ισχύει και για την sony ... έχουν περάσει ήδη 6 μήνες από το launch, ήδη έχει μειωθεί το κόστος παραγωγής (Ευρωπαική έκδοση χωρίς το emotion engine) και το κόστος στην Ευρώπη είναι μεγαλύτερο από το αρχικό 599$ (μην πούμε για Ελλάδα ...)

Πάντως σε καμμία περίπτωση δεν θα έλεγα ευχαριστώ στην Sony ... σιγά το κόλπο ... Παρόμοια προσφορά :
Πουλάω 700 Ευρώ το PS2 μου (αμεταχείριστο) μαζί με τηλεόραση 29 SONY WEGA CRT ... δεν μπορείς να τα πάρεις χώρια αλλά το κόστος αγοράς τους ήταν 500 € και 1200 € αντίστοιχα σύνολο 1700 € ... πείτε μου ευχαριστώ που γλυτώνετε 1000 €.... :crazy_3: :crazy_3: "happy_1" :crazy_3:

(Εντάξει το παράδειγμα είναι τραβηγμένο απο τα μαλλιά αλλά το κόστος του PS3 είναι τραβηγμένο μην πώ απο που ....
Για το κόστος του 360 φαίνεται να είναι κοντά στην πραγματικότητα... πιθανόν να είναι κάπως υπερεκτιμημένο ΚΑΙ αυτό)

Reaction score
164
Στο link του άρθρου αναφέρεται συγκεκριμένα Xbox 360 (20GB Hard Disk)
Και ΟΧΙ Elite (120άρη).... γιαυτό και η διαφορά με τον αντίστοιχο 60άρη της Sony.
Αν κοιτάξεις θα δεις στο attachment να λέει καθαρά ότι αναφέρεται στο Elite.

Reaction score
0
Αυτό που έχω να πω σχετικά με την τιμή του 360 πάντως είναι ότι για όλα φταίει η SONY.... :crazy_3:
H μ@λ@κί@ της SONY με το delay του PS3 έχει δώσει το δικαίωμα στην M$ να μην ρίχνει την τιμή μέχρι να συναντήσει "αντίσταση" ή κάμψη των πωλήσεων ...
Αυτόματα έδωσε και το δικαίωμα στην Nintendo να σαρώνει με 250$ τιμή που θα μπορούσε να έχει και το 360 core (+extras) από τα Χριστούγεννα ...
Από την στιγμή που δεν υπάρχει αντίπαλος πρέπει να είσαι βλάκας για να ρίξεις την τιμή και η M$ δεν φημίζεται για την γεναιοδωρία της....
Τελικά αποδεικνύεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ η κίνηση της M$ να λανσάρει την κονσόλα νωρίς (με όσα προβλήματα αυτό είχε και έχει) γιατί της έδωσε το δικαίωμα να κινείται εκ του ασφαλούς ... και με αντίπαλο ΠΡΟΣΟΧΗ ... το όνομα PLAYSTATION!
Δεν είναι λίγο πράγμα να παίζεις στα ίσα (και να φαίνεται ότι κερδίζεις έστω και προσωρινά) το όνομα αυτό!

Reaction score
0
Assembly 40 vs 6.10 ?
Αν σε ένα τυποποιημένο κόστος όπως η συναρμολόγηση καταφέρνουν και γλυτώνουν χρήματα, σημαίνει ότι έχουν καλύτερη διαδικασία παραγωγής, ή καλύτερα σχεδιασμένο υλικό.
Η προσφέρουν ότι φτηνότερο έχει να επιδείξει η κινέζικη βιομηχανία hardware ...
Πράγμα που είναι τόσο προφανές ώστε φαίνεται και με το μάτι, χωρίς να κοιτάξεις τι γίνεται στην πράξη με την αξιοπιστία του μηχανήματος.

Reaction score
164
Η προσφέρουν ότι φτηνότερο έχει να επιδείξει η κινέζικη βιομηχανία hardware ...
Πράγμα που είναι τόσο προφανές ώστε φαίνεται και με το μάτι, χωρίς να κοιτάξεις τι γίνεται στην πράξη με την αξιοπιστία του μηχανήματος.
Α, δηλαδή η Sony πληρώνει καλύτερα τους κινέζους της; Ή μήπως η συναρμολόγηση γίνεται σε hi-tech κινέζικα εργαστήρια; Δεν αποκλείεται... Αν σκεφτούμε ότι τα εξτρά του PS3 (το χάρτινο κουτί του δηλαδή) κοστολογείται... 150$! :happy_5: Μιλάμε για ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή! :happy_5:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv