Εχουμε και λεμε...(ps3 vs xbox360)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Εχουμε και λεμε...(ps3 vs xbox360)

Α, δηλαδή η Sony πληρώνει καλύτερα τους κινέζους της; Ή μήπως η συναρμολόγηση γίνεται σε hi-tech κινέζικα εργαστήρια; Δεν αποκλείεται... Αν σκεφτούμε ότι τα εξτρά του PS3 (το χάρτινο κουτί του δηλαδή) κοστολογείται... 150$! :happy_5: Μιλάμε για ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή! :happy_5:
Εγώ δεν εκφέρω γνώμη πάνω σ' αυτό γιατί το PS3 μου είναι made in Japan. :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_5:

Reaction score
0
Μιλάμε για ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή! :happy_5:
Καλά, εννοείτε βρε παιδιά ότι η πηγή δεν είναι αξιόπιστη και υπερβάλει , περισσότερο πλάκα έκανα … είναι σαφέστατα πολύ μικρότερες οι διαφορές πραγματικά.

Από το γεγονός ότι ακόμα μέχρι και πριν λίγους μήνες η MS συνεχίζει να έχει μεγάλες ζημιές από το 360 , δεν αφήνει αμφιβολία ότι οι αριθμοί δεν είναι σωστοί.
(Ακόμα και 40% failure rate να είχε το xbox τελικά , με κόστος 323$ θα είχαν κέρδος)

Και για το ps3 είναι πολύ τραβηγμένα όλα... εντάξει να είναι ακριβότερο, αλλά μερικά σημεία είναι απλά αστεία.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Εχουμε και λεμε...(ps3 vs xbox360)

Και για το ps3 είναι πολύ τραβηγμένα όλα... εντάξει να είναι ακριβότερο, αλλά μερικά είναι απλά αστεία.
Σωστός.......αυτό το other components 150.50$ τί ρόλο παίζει? :crazy_2: :crazy_2: :crazy_2: :crazy_2: :crazy_2:

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Η προσφέρουν ότι φτηνότερο έχει να επιδείξει η κινέζικη βιομηχανία hardware ...
Πράγμα που είναι τόσο προφανές ώστε φαίνεται και με το μάτι, χωρίς να κοιτάξεις τι γίνεται στην πράξη με την αξιοπιστία του μηχανήματος.
Στα περισσότερα υπάρχει ομοφωνία, οπότε δεν ξανασχολιάζω τα ήδη ειπωμένα...
Για το ότι φτηνότερο της κινέζικης βιομηχανίας επίτρεψέ μου να διατηρώ αμφιβολίες. Έχω δει εργοστάσιο παραγωγής xbox1 στην Ουγγαρία, και ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό. Δε φαντάζομαι ότι στο 360 έκαναν τόσες αλλαγές προς το χειρότερο.

Σωστός.......αυτό το other components 150.50$ τί ρόλο παίζει? :crazy_2: :crazy_2: :crazy_2: :crazy_2: :crazy_2:
ΥΓ. Εγώ πάντως στα δικά μου "other components" θα έβαζα αξία: "ανεκτίμητη":cool_1:

Reaction score
5
το κοστος προωθησης και διαφημησης λειπει, που συνηθως ειναι και το μεγαλυτερο απο ολα τα αλλα και βαζει τις εταιριες μεσα...
τσαμπα ασχολειστε... εχει πολλα λαθη και ελειψεις η λιστα αυτη...

Reaction score
0
Καλά, εννοείτε βρε παιδιά ότι η πηγή δεν είναι αξιόπιστη και υπερβάλει , περισσότερο πλάκα έκανα … είναι σαφέστατα πολύ μικρότερες οι διαφορές πραγματικά.

Από το γεγονός ότι ακόμα μέχρι και πριν λίγους μήνες η MS συνεχίζει να έχει μεγάλες ζημιές από το 360 , δεν αφήνει αμφιβολία ότι οι αριθμοί δεν είναι σωστοί.
(Ακόμα και 40% failure rate να είχε το xbox τελικά , με κόστος 323$ θα είχαν κέρδος)

Και για το ps3 είναι πολύ τραβηγμένα όλα... εντάξει να είναι ακριβότερο, αλλά μερικά σημεία είναι απλά αστεία.
Την πέταξες την σποντούλα σου ε; Μία στις δύο (σχεδόν) ρε αθεόφοβε!!!wall_1

Reaction score
0
To Pro Evolution 6 για όποιον δεν το έχει σε XBOX360 μόνο 28€.
Από το play.com

Attachments

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv