Εχουν χρησιμοτητα οι δυο δεκτες ?????????????????

Reaction score
0
Eχω μια απορια που με προβληματιζει στην αγορα ψηφιακου δεκτη.
Ακουστε με . Σκεφτομαι να αγορασω εναν ψηφ. δεκτη με διπλο tuner (κυκλοφορουν αρκετοι στην αγορα) ,οπως Τopfield , Edision κ.α.
Το ερωτημα ειναι: μπορω να γραφω στο ΗD του δεκτη ή σε ενα DVD-R καποιο προγραμμα και να παρακολουθω ενα αλλο ?????? Ακουσα 2 εκδοχες οτι πρεπει τα καναλια να εχουν την ιδια συχνοτητα και οτι στα καναλια της NOVA, δεν επιτρεπει η ιδια η NOVA.
TI ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ??
Περιμενω με αγωνια απαντησεις :(

Reaction score
1
dikaios said:
Eχω μια απορια που με προβληματιζει στην αγορα ψηφιακου δεκτη.
Ακουστε με . Σκεφτομαι να αγορασω εναν ψηφ. δεκτη με διπλο tuner (κυκλοφορουν αρκετοι στην αγορα) ,οπως Τopfield , Edision κ.α.
Το ερωτημα ειναι: μπορω να γραφω στο ΗD του δεκτη ή σε ενα DVD-R καποιο προγραμμα και να παρακολουθω ενα αλλο ?????? Ακουσα 2 εκδοχες οτι πρεπει τα καναλια να εχουν την ιδια συχνοτητα και οτι στα καναλια της NOVA, δεν επιτρεπει η ιδια η NOVA.
TI ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ??
Περιμενω με αγωνια απαντησεις :(
Τι ισχύει με την ακατονόμαστη δεν ξέρω, και...άλλοι δεν επιτρέπεται να πουν (ασυντόνιστοι :lol:), αλλά Edision δέκτης με HD και διπλό tuner δεν έχει βγει, δυστυχώς......

Reaction score
164
Αν έχεις ένα LNB, πρέπει όσα κανάλια βλέπεις ή γράφεις να είναι στην ίδια συχνότητα.
Αν έχεις δύο LNB ή ένα διπλό, μπορούν να είναι σε διαφορετικές.
Αν βλέπεις ένα κανάλι Nova και γράφεις κάποιο άλλο, τότε αυτό που γράφεις είναι κωδικοποιημένο. Οπότε ή πρέπει να το αποκωδικοποιήσεις χρησιμοποιώντας την κάρτα (η διαδικασία εξαρτάται από τον δέκτη) ή να το δεις σύντομα, γιατί αν αλλάξουν τα κλειδιά δεν θα μπορεί να γίνει η αποκωδικοποίηση.

Reaction score
0
unforgiven said:
Αν έχεις ένα LNB, πρέπει όσα κανάλια βλέπεις ή γράφεις να είναι στην ίδια συχνότητα.
Αν έχεις δύο LNB ή ένα διπλό, μπορούν να είναι σε διαφορετικές.
Αν βλέπεις ένα κανάλι Nova και γράφεις κάποιο άλλο, τότε αυτό που γράφεις είναι κωδικοποιημένο. Οπότε ή πρέπει να το αποκωδικοποιήσεις χρησιμοποιώντας την κάρτα (η διαδικασία εξαρτάται από τον δέκτη) ή να το δεις σύντομα, γιατί αν αλλάξουν τα κλειδιά δεν θα μπορεί να γίνει η αποκωδικοποίηση.
Ευχαριστω unforgiven ησουν πολυ σαφης , εχω 2 LNB και μαλλον θα πετυχω αυτο που θελω, αλλα φιλε ποιο δεκτη να προτιμησω. Δεν περιοριζομαι στο θεμα τιμης , ομως δεν δινω πανω απο 600€ , τα θελω ολα ομως, HD & διπλο δεκτη σαφως !!!!! Περιμενω προτασεις σου I wait friend .................????????????????

Reaction score
164
Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή HD PVR στην αγορά, δυστυχώς.
Και φοβάμαι ότι ούτε θα υπάρξει σύντομα στην τιμή των 600€, ένας καλός PVR SD δέκτης έχει τόσο.

Reaction score
14
unforgiven said:
εχω μια υποψία ότι παίζει με ένα LNB, όλα τα της ιδίας πολικότητας (Horiz/Vert) και της ίδιας περιοχής συχνότητας (High / Low/ 22Khz). Το σίγουρο είναι ότι πάιζει τα της ιδίας συχνότητας. Δηλαδή αν είσαι στην συχνότητα 11678 V,θα σου πάιζει όλα τα "V" με συχνότητα απο 11550-12550

Reaction score
164
Πρέπει τα κανάλια να είναι στον ίδιο transponder. Αυτό που έχει σημασί είναι ότι με ένα μονό lnb δεν μπορείς να βλέπεις τα πάντα, ακόμα και αν ανήκουν στο ίδιο πακέτο.

Reaction score
0
unforgiven said:
Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή HD PVR στην αγορά, δυστυχώς.
Και φοβάμαι ότι ούτε θα υπάρξει σύντομα στην τιμή των 600€, ένας καλός PVR SD δέκτης έχει τόσο.
DGStation Relook-400s PVR

Τιμή: 430,00 €

Aυτος ο δεκτης ,φιλε unforgiven , εχει δυο δεκτες και ΗD ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ που μπαινει εντος του δεκτη !!!!!

Reaction score
164
Και πάλι θα βγει πάνω από 600€, αν σκεφτείς ότι σε αυτή την τιμή δεν έχει δίσκο.
Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα πληροφορίες για το HD. Υπάρχει στην Ελλάδα; Τιμή; Με τις εξόδους εικόνας τι γίνεται;

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Πριν γίνει μεγαλύτερο το μπέρδεμα:
Μήπως ο ένας εννοεί Hard Disk και ο άλλος High Definition? :wink:

Reaction score
0
minas said:
Πριν γίνει μεγαλύτερο το μπέρδεμα:
Μήπως ο ένας εννοεί Hard Disk και ο άλλος High Definition? :wink:
Ευτυχως που βγηκε ο minas και ξεμπερδευτηκαμε !!
Οντως , εννοω hard disk , αφου λεω οτι ειναι προαιρετικο !!
Ερωτω , ενας σκληρος περιπου 160gb κανει 200€ ?? Ακριβα μου λες ...

Reaction score
164
Είχα καταλάβει ότι παίρνει HiDef tuner και decoder εξτρά. Γι΄αυτό σου είπα πάνω από 600€. :?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik