Εχω ενα προβλημα

Reaction score
6
Συμφωνω απολυτως με τον Χρυσοστομο.
Και μην περιμενετε αμεσα καλη εκδοση...η ταινια δεν θα ειναι στα οscar 2005 (βγηκε αργα) οποτε no dvdscr κ.λ.π (για οσους καταλαβαν).
Οποτε Ανδρεα τσιχλιτσες και cinema :)
Η ταινία μάλλον θα είναι στα Όσκαρ...
Ο Kong θα ειναι στα φετινά Οσκαρ και ηδη βρίσκετε στη κατηγόρια με τις υποψηφιότητες για τα Οπτικά Εφε.
Πιο αναλυτικά

Visual Effects

Batman Begins
Charlie and the Chocolate Factory
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
Harry Potter and the Goblet of Fire
King Kong
Star Wars: Episode III Revenge of the Sith
War of the Worlds

Τωρα τι σοι εφε μπορεις να δεις απο οτι κυκλοφορεί ...
αυτο ειναι μια αλλη λυπητερή ιστορία.
Και ο aster ακομα δεν μπορεί να στα δειξει. :wink:

Reaction score
5
Καλά, γίνεται σφαγή φέτος για την κατηγορία αυτή ή μου φαίνεται; Μιλάμε για υπερπαραγωγές με φοβερά εφέ, ποιός θα το πάρει λέτε;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
antrea ego to ekopsa to kapnisma me ta aytokolita nicorette . dokimase ta kanoun oti lene . arkei na exeis ki esi thelisi fisika
Είμαστε λίγο off-topic, αλλά μια και αναφέρθηκε το θέμα, η δική μου εμπειρία από nicorette (τσίχλες, όχι αυτοκόλλητα) ήταν ιδιαίτερα προβληματική και την έχω αναφέρει στο topic με τα ιατρικά θέματα, οπότε θα ήθελα να παραπέμψω σχετικά όποιον τυχαίνει να ενδιαφέρεται, για να είναι ενήμερος και για την άλλη όψη του νομίσματος.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Το ειδα εντελει. Απο ποιοτητα μαλλον παρασυρθηκα και ειπα 85-90% λιγο πιο πανω. Μαλλον πιο πολυ για 50-60% μου φαινεται. :( Η τελευταια φορα που βλεπω ετσι. Απο τωρα και στο εξης θα περιμενω μεχρι να βγει σε DVD...

Reaction score
6
Το ειδα εντελει. Απο ποιοτητα μαλλον παρασυρθηκα και ειπα 85-90% λιγο πιο πανω. Μαλλον πιο πολυ για 50-60% μου φαινεται. :( Η τελευταια φορα που βλεπω ετσι. Απο τωρα και στο εξης θα περιμενω μεχρι να βγει σε DVD...
Ε ναι ειπα και γω...
Που την ειδε τοση καλη ποιοτητα;
Με τα γυαλια του Καφατου την εβλεπε; :wink:

Reaction score
0
Παντως παιζει και το αλλο εγω κοιμηθηκα την πρωτη ωρα που δεν ειχε καμμια σχεση με την πρωτη ωρα της προηγουμενης ταινιας King Kong με την Lang. Κανε το Ιδιο και αυτοματα η ταινια θα γινει 2ωρη. Ασε και αν πας και σε cinema που κανει break τοτε εισαι ΟΚ ΜΗΝ ΠΑΣ Vilage δεν κανουν!!
¨)

Reaction score
7
Λοιπον, μιας και λεμε για το καπνισμα...
Εχω μια φιλη που το εκοψε με μια επισκεψη στα smoking center (καπως ετσι τελος παντων).
Καποιο ηλεκτροσοκ της εκαναν απο οτι μου ειπε....
Ζεί τώρα, η τό'κοψε.... μόνιμα;;;;
Και ζει και το εκοψε ΜΑΧΑΙΡΙ μονιμα!!

Reaction score
5
Άντε το είδαμε και αυτό στην κινέζικη έκδοση που λέγαμε! :lol: Η εικόνα είναι ξεχειλωμένη και από τον μονοφωνικό ήχο λείπουν κάτι οκτάβες αλλά η ουσία είναι το είδαμε! :lol:

Παραδόξως είχε και ελληνικούς υπότιτλους :mrgreen:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads