Ε-κλαίγοντας Album

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Το ακουγα πριν καιρο, αν θυμαμαι καλα μαξ χρονο εχει που κυκλοφορησε, δε ξερω μωρε αρκετα γλυκαναλατο μου φανηκε, αδιαφορο, σα μουσικη σουπερμαρκετ-ασανσερ ενα πραμα.. εχουν και καλυτερες δουλειες νομιζω
Μπορεί να συμβαίνει και στους καλύτερους...κύκλους.Κοντράστ εντυπώσεων έχω νιώσει και ο ίδιος όταν είχα ακούσει το album "Love Death and Dancing" του Jack Garratt που μου φαινόταν μαξιμαλιστικό στη στουντιακή του έκδοση,ενώ όταν κυκλοφόρησε το EP με live εκτελέσεις κομματιών και λιτότερη ενορχήστρωση που έδινε έμφαση στην ερμηνεία,μου φάνηκε συγκλονιστικό...


 
Last edited:








Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806


Εκεί που τελειώνουν οι ταινίες δρόμου αρχίζουν οι ταινίες τρόμου.Επιθετικότητα και τρωτότητα σ'έναν κόσμο που προωθεί αλύπητα και τα δύο.Ο λευκός ελέφας από την κάμαρα της ζωής περνά στο βασίλειο των Ουρανών ευκολότερα σε σχέση με τις επιθυμίες μας όσο τον έχουμε στο χέρι.

Ο Warren Ellis συνεργάτης-δήμιος με τις ηχητικές του επενδύσεις αναπλάθει τις αφηγήσεις όχι πλέον από τα ίδια τα γεγονότα ,αλλά με την ατμόσφαιρα που μπορεί να φτιάχνεται από εκείνες.Σε κάτι τέτοιο έγκειται και η παραδοξότητα μιας ιστορίας,όσο πιο συνταρακτική η ερμηνεία της,τόσο περισσότερο την ξεχνάμε.

 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806

Ηχογραφημένο στο Δουβλίνο όπου μένουν αποκλεισμένοι και ως ζευγάρι,τα κομμάτια μέσα από τη φολκ παράδοση και πινελιές ιταλικής όπερας αγγίζουν την έννοια που λαμβάνει για καθέναν μας η επίκληση ενός ΄΄σπιτιού΄΄ : πατρίδα,νοσταλγία,επίκεντρο συναισθημάτων και η αποχώρηση από αυτόν τον κόσμο ως τελειωτικός προορισμός όλων.

Το banjo εποχής minstrel από τη Giddens με τα τύμπανα Μπεντίρ και το ακορντεόν του Turrisi εμπλουτίζονται με μεστούς τόνους από τσέλο μπάντζο και βιόλα σε μια συλλογή μελωδιών που ακούγονται τόσο οικείες όσο και πρωτότυπα ερμηνευμένες.

 


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Πράγματι,ακουγόταν ο DB σε επανάληψη με τις ώρες χωρίς ίχνος κόπωσης...


Το επόμενο album έχει πολλή ειλικρίνεια στον τίτλο που του δόθηκε ...Εμπρηστικές αποδόσεις πάνω σε Soul & Funky τροπάρια...
 


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806


Ο πραγματικός λοιμός της Γης δεν είναι κάποια ίωση αλλά η ανθρωπότητα στερούμενη...ανθρωπιάς.
Το δισκογραφικό ντεμπούτο της Suzie Stapleton εξυμνεί με ζοφερές rock και blues εγκλίσεις τις καταστροφικές τάσεις που περικλείονται σε κάθε κοινωνία ανθρώπων.

Η παραγωγή φέρνει τον ακροατή μέσα στη δομή των κομματιών με το πάθος και την οργή στις ερμηνείες να καλλιεργούν επικίνδυνες έλξεις...

 




Μηνύματα
3.998
Reaction score
3.831



Ένα album Jazz-Avantgarde που πηγαίνει ΄΄τρένο΄΄ από την αρχή μέχρι τη λήξη του.
Όντως τώ όντι, κλάσικ αντεργκράουντ, θυμίζει πράγματα από '70, ωραίο και ατμόσφαιρα και παράνοια, καλή παραγωγή με τα χαμηλλλά του, τα πιατινάκια ολοζώντανα, τα τύμπανα στακάτα, τα πνευστά περιπετειώδη, η κιθαρίτσα τσιμπητή ....όμορφα!!! :drinks: ;)
 


Μηνύματα
3.998
Reaction score
3.831
αφού πιμένεισ θα ξαναπροσπαθήξω...είμαι λίγο κολλημένος με όξυζενν (ναι, ακόμη...) εκουηνοξ, κουστώ..κάτι εμπεριείχαν, τραβηχτικό!!!8-)
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.320
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top