ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ VINCENT SV-236

Reaction score
1
Ζητάω μεταχειρισμένο τον ολοκληρωμένο υβριδικό ενισχυτή της Vincent SV-236 σε αρίστη κατάσταση και λογική τιμή.

Παρακαλώ τις προσφορές σας μόνο με PM’s (Private Messages).

Ευχαριστώ,

Bart

Reaction score
0
sorry που επεμβαίνω,

τι έχει αυτός ο VINCENT SV-236 και θελετε συγκεκριμενα αυτόν;

δεν θελω να σας πουλήσω κατι άλλο, αλλά αν δεν έχετε καποιο καλό λόγο για την

επιμονή σε αυτη τη συσκευή ίσως βρείτε κατι καλύτερο ...

Reaction score
1
Τον Vincent τον άκουσα σε άμεση αντιπαράθεση με τους Primare και Musical Fidelity 3.5.

Μου άρεσε πολύ η γλυκύτητα που προσέδιδε η λάμπα στα μεσαία και υψηλά καθώς επίσης και ο πολύ καλός χειρισμός των χαμηλών. Έκταση, σώμα και άριστος έλεγχος.

Πολύ καλά δυναμικά και σώμα (τα χτυπήματα της μπότας – ταμπούρου στο Take Five και τα ξεσπάσματα της ορχήστρας στο Fever του Ray Charles εμφανώς καλύτερα των δύο άλλων ενισχυτών).

Έδειχνε μεγάλη άνεση στην οδήγηση των ηχείων. (Triangle, Audio Spectrum & Klipsch)

Η στερεοφωνική του εικόνα είχε βάθος, όγκο και διαφάνεια ιδιαίτερα στην μεσαία περιοχή με πολύ καλό αέρα μεταξύ των οργάνων. (ο αέρας των πνευστών του Take Five και το χτύπημα του ταμπούρου στον ίδιο δίσκο, όπου «άκουγες» την μεμβράνη να πάλλεται.)

Επειδή τα ηχεία μου είναι κάπως δύσκολο-οδήγητα, με εκτεταμένο και βαθύ χαμηλό αλλά λίγο πλαδαρό, (βλέπε Transmission Line) αλλά με όγκο και δυναμική παρουσία, πιστεύω ότι ο Vincent, με την πολύ καλή οδηγική του ικανότητα, των σωστό έλεγχο των χαμηλών, τα καλά δυναμικά και σώμα και την ελαφρά γλυκύτητα της υψηλομεσαίας περιοχής θα αποτελέσει άριστο συνοδό αυτών.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, η επιλογή του Vincent έγινε με βάσει τα χαρακτηριστικά που περιέγραψα παραπάνω και την προσωπική μου άποψη σχετικά με ακουστική του συμπεριφορά.

Δεν έχω κάποια εμμονή με το συγκεκριμένο μηχάνημα και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλοι ενισχυτές με τα ίδια χαρακτηριστικά και καλύτερη ίσως απόδοση, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τους ακούσω όλους.

Από τα μέχρι σήμερα ακούσματα ο Vincent είναι η επιλογή μου.
Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω αποκλείσει άλλες πιθανώς ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Bart

Reaction score
0
σκεφτειτε οτι τον ακουσατε κατα πασα πιθανότητα με τρια κινεζικα λαμπακια...

ακούσατε τα λαμπάκια με σχετικά προβολικά ηχεία και σας άρεσε εεε;

δοκιμαστε και μια φουλ λαμπα να δειτε τη συνεργασία με τα ηχεία σας.

μη ξεχνατε οτι αν εχετε επιλεξει τα ηχεια που εχετε να σας συνοδευσουν τα επομενα χρονια, αυτα θα κρινουν τον ενισχυτή και όχι τα triangle, spectrum και klipsch

ενας φίλος τον εχει και παιζει με AS Artemis V2, καλά τα πάει, τα εχω ακουσει και καλύτερα.

αν θελετε να το ψαξετε χωρις αναγκαστηκα να πατε σε ολα τα μαγαζια, αναπτυξτε θεμα ΄΄με τι ενισχυτη να συνδιασω ...αυτα... τα ηχεια΄΄, για αυτο ειναι το forum

αν τον αγορασετε καλές ακροασεις και αλλαγή στα κινεζικα λαμπακια

ευχαριστω

Reaction score
1
Συνφορουμίτες σας παρακαλώ,

αυτή είναι μια αγγελία ζήτησης ενός συγκεκριμένου μηχανήματος.
Μην ποστάρουμε άλλα πράγματα.

Ευχαριστώ,

Bart

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.185
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907