9 Φεβρουαρίου 2010 #1 A axobusa Μηνύματα 2 Reaction score 0 Ψαχνω να αγορασω 3g 16g και ειμαι απο θεσσαλονικη δεχομαι και αντικαταβολη κατοπιν επικοινωνιας μου ακουω προσφορες σας
Ψαχνω να αγορασω 3g 16g και ειμαι απο θεσσαλονικη δεχομαι και αντικαταβολη κατοπιν επικοινωνιας μου ακουω προσφορες σας
17 Φεβρουαρίου 2010 #2 Z zodiakos Μηνύματα 392 Reaction score 0 Απάντηση: ΖΗΤΕΙΤΑΙ IPHONE 3G 16G Καλημερα Εχω ενα Iphone 3GS 16gb μαυρο απο οτε αγορασμενο πριν 4 μερες. Απλα το βγαλαμε απο το κουτι και το ξαναβαλαμε μεσα γιατι μου φανηκε αβολο για κινητο. Αγορα (με τα χαρτια του βεβαια απο ΟΤΕ) 14-02-2010 Στο δίνω σχεδον 100 euro κατω απο την τιμη αγορας.+ δυο φορτιστες δωρο Εναν αυτοκινητου και ενα ταχυφορτιστη σπιτιου. 470euro Παρακατω δεν θα το δωσω
Απάντηση: ΖΗΤΕΙΤΑΙ IPHONE 3G 16G Καλημερα Εχω ενα Iphone 3GS 16gb μαυρο απο οτε αγορασμενο πριν 4 μερες. Απλα το βγαλαμε απο το κουτι και το ξαναβαλαμε μεσα γιατι μου φανηκε αβολο για κινητο. Αγορα (με τα χαρτια του βεβαια απο ΟΤΕ) 14-02-2010 Στο δίνω σχεδον 100 euro κατω απο την τιμη αγορας.+ δυο φορτιστες δωρο Εναν αυτοκινητου και ενα ταχυφορτιστη σπιτιου. 470euro Παρακατω δεν θα το δωσω