Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
αν διαβασεις τα ποστ μεχρι το τελος, εχει ριξει την τιμη στα 300. Τελος παντων, μπορεις να κινηθεις και για Heco Victa 500 καινουρια κατα τη γνωμη μου καλυτερα απο τα ροιστερ. Ριξε μια ματια για τιμεςΤα QUAD τα δινει 450, εγω δεν διαθετω πανω απο 300 κ εχω βρει σε καινουργια απο κοτσοβολο τα ροιστερ 25 329 εωρω. θα μπουν ως μπροστινα σε yamaha 663, αρα θελουμε μιν 120w στα 8ω η 150w στα 6ω κ νομιζω μια ευαισθησια πανω απο 90 db.
ειληκρινα δεν ξερω που ψαχνεις και που βρισκεις τις τιμες που λες...Ωραια ηχειακια αλλα 400 ευρωπουλα!! πιστευω οτι τα ροιστερ ειναι καλυτερα.
Τα Quad τα έπαιζα με έναν NAD C350 και μετά με έναν Tripath ιδιοκατασκευή 2x300W @ 4Ω.τα Quad 21L ειναι απιστευτα σε προσληψη ισχυος και κανε μια ερωτηση στον Κωστα Φ με τι τα οδηγει.
Κωστα, το ποσο καλα ειναι τα ηχεια σου εγω το ξερω γιαυτο τα προτεινα στον φιλο εδω. Απλα επειδη παραπανω αναφερει οτι ο Yamaha 663 του θα τα "σκιζε" και μου ρθε να βαλω τα γελια, αλλα επειδη ειναι και φρεσκος εδω ειπα να ειμαι κοσμιος:126:Τα Quad τα έπαιζα με έναν NAD C350 και τελευταία με έναν Tripath ιδιοκατασκευή 2x300W @ 4Ω.
Προφανώς όσο πιο πολύ ισχύ, τόσο καλύτερα. :116:
Τα Roister που λέτε δεν τα έχω ακούσει αλλά από τα HECO τα Quad είναι 1-2 κλάσεις επάνω ηχητικά.. Βέβαια είναι και αρκετά ακριβότερα.
Να πω την αλήθεια κι εγώ νόμιζα ότι ο C350 (ο οποίος έχει μεγάλα αποθέματα ισχύος - όπως συνηθίζει η NAD) "σκίζει" το ηχείο μέχρι που τα άκουσα με τον Tripath (που είχε 2.5 φορές την ισχύ του NAD).
για καμια 300 ευρω που το υπολογιζω ειναι απιστευτο. Θα το χω υποψη μου σε πρωτη ευκαιρια...:122: Αν εχει και 3 εισοδους γραμμης που χρειαζομαι, ειναι τελειοςΜπορείς να φτιάξεις κάτι πολύ καλό με λίγα σχετικά χρήματα ακριβώς στα spec που ζητάς (με Tripath 2050) αλλά δεδομένης της τιμής που δίνουν έτοιμο το παρακάτω έχω να πω: ΒΟΥΡ.
Ωχ,κουράγιο καλή δύναμη..Απλα αυτη τη στιγμη ειναι αδυνατον γιατι ψαχνω για δουλεια
αστα gs, εχω κλεισει 10μηνο και αυτο που εχω να πω ειναι οτι σημερα ειναι καλυτερο να ψαχνεις τη γυναικα της ζωης σου, παρα για δουλεια. :122:Το πρωτο ειναι πιο πιθανο να ευωδωθει..:107:Ωχ,κουράγιο καλή δύναμη..
Πετυχημένο! :116:Στις μερες μας η οικονομικη κριση ειναι τοσο μεγαλη, που οι γυναικες πλεον παντρευονται απο ερωτα! :142:
ο συγκεκριμμενος ενισχυτης σε αυτη την τιμη ειναι μονοδρομος. Οταν ερθει η ωρα θα δουμε.. τωρα δεν δυναμαι... Αυτα βαριεμαι με τις αγορες μεσω ιντερνετ, τελωνεια, τραπεζες..ουφ...225 ευρώ βγαίνει η βασική έκδοση με τα μεταφορικά ($325) τώρα που είναι pre-order το νέο μοντέλο.
Αν κάνουν και την καλή να "βοηθήσουν" με το τελωνείο, είσαι αρχηγός.