ΖΗΤΗΣΗ ΗΧΕΙΩΝ

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ ΗΧΕΙΩΝ

κοιτα την αγγελια του φιλου Κωστα Φ για τα Quad 21L

Reaction score
0
Γεια και χρονια πολλα κοιτα μηπως μπορεισ να βρεις κανενα ζευγος
magnat vindage 350 ή 450 αυτα ειναι και τα δυο τριδρομα με διπλα γουφερ
αν δες διδρομα το τε τα 420 ειναι φανταστικά
φιλικα
............
Ηλιας

Reaction score
0

Τα QUAD τα δινει 450, εγω δεν διαθετω πανω απο 300 κ εχω βρει σε καινουργια απο κοτσοβολο τα ροιστερ 25 329 εωρω. θα μπουν ως μπροστινα σε yamaha 663, αρα θελουμε μιν 120w στα 8ω η 150w στα 6ω κ νομιζω μια ευαισθησια πανω απο 90 db.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Τα QUAD τα δινει 450, εγω δεν διαθετω πανω απο 300 κ εχω βρει σε καινουργια απο κοτσοβολο τα ροιστερ 25 329 εωρω. θα μπουν ως μπροστινα σε yamaha 663, αρα θελουμε μιν 120w στα 8ω η 150w στα 6ω κ νομιζω μια ευαισθησια πανω απο 90 db.
αν διαβασεις τα ποστ μεχρι το τελος, εχει ριξει την τιμη στα 300. Τελος παντων, μπορεις να κινηθεις και για Heco Victa 500 καινουρια κατα τη γνωμη μου καλυτερα απο τα ροιστερ. Ριξε μια ματια για τιμες

Reaction score
0

Ωραια ηχειακια αλλα 400 ευρωπουλα!! πιστευω οτι τα ροιστερ ειναι καλυτερα.

Reaction score
0

τα QUAD ο yamaha θα τα στειλει αδιαβαστα.μεχρι στιγμης εχω βαλει κατι παλια jvc 200 αλλα ειναι τεραστια!!!! για τον χωρο μου.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ωραια ηχειακια αλλα 400 ευρωπουλα!! πιστευω οτι τα ροιστερ ειναι καλυτερα.
ειληκρινα δεν ξερω που ψαχνεις και που βρισκεις τις τιμες που λες...
Αν σου πω εγω οτι εχουν 320 ευρω θα με πιστεψεις?

http://odes.gr/index.php?option=com...age-sound.tpl&product_id=1354&category_id=360

στη μουσικη ειδικα τα 500 ειναι καλυτερα και συνολικα μαλλον καλυτερα των ροιστερ, αλλα μια ακροαση θα σε πεισει
τα Quad 21L ειναι απιστευτα σε προσληψη ισχυος και κανε μια ερωτηση στον Κωστα Φ με τι τα οδηγει.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ ΗΧΕΙΩΝ

τα Quad 21L ειναι απιστευτα σε προσληψη ισχυος και κανε μια ερωτηση στον Κωστα Φ με τι τα οδηγει.
Τα Quad τα έπαιζα με έναν NAD C350 και μετά με έναν Tripath ιδιοκατασκευή 2x300W @ 4Ω.
Προφανώς όσο πιο πολύ ισχύ, τόσο καλύτερα. :116:

Τα Roister που λέτε δεν τα έχω ακούσει αλλά από τα HECO τα Quad είναι 1-2 κλάσεις επάνω ηχητικά.. Βέβαια είναι και αρκετά ακριβότερα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ ΗΧΕΙΩΝ

Τα Quad τα έπαιζα με έναν NAD C350 και τελευταία με έναν Tripath ιδιοκατασκευή 2x300W @ 4Ω.
Προφανώς όσο πιο πολύ ισχύ, τόσο καλύτερα. :116:

Τα Roister που λέτε δεν τα έχω ακούσει αλλά από τα HECO τα Quad είναι 1-2 κλάσεις επάνω ηχητικά.. Βέβαια είναι και αρκετά ακριβότερα.
Κωστα, το ποσο καλα ειναι τα ηχεια σου εγω το ξερω γιαυτο τα προτεινα στον φιλο εδω. Απλα επειδη παραπανω αναφερει οτι ο Yamaha 663 του θα τα "σκιζε" και μου ρθε να βαλω τα γελια, αλλα επειδη ειναι και φρεσκος εδω ειπα να ειμαι κοσμιος:126:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Να πω την αλήθεια κι εγώ νόμιζα ότι ο C350 (ο οποίος έχει μεγάλα αποθέματα ισχύος - όπως συνηθίζει η NAD) "σκίζει" το ηχείο μέχρι που τα άκουσα με τον Tripath (που είχε 2.5 φορές την ισχύ του NAD).

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: ΖΗΤΗΣΗ ΗΧΕΙΩΝ

Να πω την αλήθεια κι εγώ νόμιζα ότι ο C350 (ο οποίος έχει μεγάλα αποθέματα ισχύος - όπως συνηθίζει η NAD) "σκίζει" το ηχείο μέχρι που τα άκουσα με τον Tripath (που είχε 2.5 φορές την ισχύ του NAD).

Τα Quad θελουν ρευμα, οσο περισσοτερο ρευμα τοσο καλυτερα ακουγονται ειδικα χαμηλα.

δεν ειμαι του DIY, δεν εχω ασχοληθει ποτε παροτι εχω το background κ το χερι μου πιανει, αλλα ενα τριπαθο ή class D γυρω στα 50-60W με οσο το δυνατο μικροτερο κοστος (κ ενα λιτο κ ομορφο κουτι α λα Kingrex) θα το θελα, για να πειραματιστω με τα Klipsch RF-52 μου που δεν εχουν απαιτησεις σε ρευμα.

Απλα αυτη τη στιγμη ειναι αδυνατον γιατι ψαχνω για δουλεια:133:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Μπορείς να φτιάξεις κάτι πολύ καλό με λίγα σχετικά χρήματα ακριβώς στα spec που ζητάς (με Tripath 2050) αλλά δεδομένης της τιμής που δίνουν έτοιμο το παρακάτω έχω να πω: ΒΟΥΡ.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Μπορείς να φτιάξεις κάτι πολύ καλό με λίγα σχετικά χρήματα ακριβώς στα spec που ζητάς (με Tripath 2050) αλλά δεδομένης της τιμής που δίνουν έτοιμο το παρακάτω έχω να πω: ΒΟΥΡ.
για καμια 300 ευρω που το υπολογιζω ειναι απιστευτο. Θα το χω υποψη μου σε πρωτη ευκαιρια...:122: Αν εχει και 3 εισοδους γραμμης που χρειαζομαι, ειναι τελειος

Κώστας Φ.

Reaction score
895
225 ευρώ βγαίνει η βασική έκδοση με τα μεταφορικά ($325) τώρα που είναι pre-order το νέο μοντέλο.
Αν κάνουν και την καλή να "βοηθήσουν" με το τελωνείο, είσαι αρχηγός.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ωχ,κουράγιο καλή δύναμη..
αστα gs, εχω κλεισει 10μηνο και αυτο που εχω να πω ειναι οτι σημερα ειναι καλυτερο να ψαχνεις τη γυναικα της ζωης σου, παρα για δουλεια. :122:Το πρωτο ειναι πιο πιθανο να ευωδωθει..:107:

οπως λεει και μια ψυχη:

Στις μερες μας η οικονομικη κριση ειναι τοσο μεγαλη, που οι γυναικες πλεον παντρευονται απο ερωτα! :142:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: ΖΗΤΗΣΗ ΗΧΕΙΩΝ

Στις μερες μας η οικονομικη κριση ειναι τοσο μεγαλη, που οι γυναικες πλεον παντρευονται απο ερωτα! :142:
Πετυχημένο! :116:

Καλή υπομονή και καλή τύχη!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

225 ευρώ βγαίνει η βασική έκδοση με τα μεταφορικά ($325) τώρα που είναι pre-order το νέο μοντέλο.
Αν κάνουν και την καλή να "βοηθήσουν" με το τελωνείο, είσαι αρχηγός.
ο συγκεκριμμενος ενισχυτης σε αυτη την τιμη ειναι μονοδρομος. Οταν ερθει η ωρα θα δουμε.. τωρα δεν δυναμαι... Αυτα βαριεμαι με τις αγορες μεσω ιντερνετ, τελωνεια, τραπεζες..ουφ...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis