[ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ] Ταινίες Blu-ray

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Ζητούνται οι παρακάτω τίτλοι και boxset σε blu-ray

• Baraka (13 GBP)
  • Planet Earth (25 GBP)
  • Spiderman Trilogy (34 GBP)
  • Matrix Trilogy (29 GPB)
  • Band of Brothers (31 GBP)
Στην παρένθεση είναι οι τιμές που έχουν καινούρια τα δισκάκια από HMV και Amazon, για να ξέρουμε που θα κυμαίνονται, περίπου, τα αντίτιμα...

Μπορεί να ενδιαφέρομαι και για κάναν άλλον τίτλο, που δεν έχω στη λίστα, κάνα Transformers π.χ.

Το θέμα greek subs δεν με απασχολεί.

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: [ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ] Ταινίες Blu-ray

Εχω το spiderman 3 και το hellboy 1 με Ελληνικους υποτιτλους θελω 30 ευρα.

Reaction score
0

και επισεις...
Quarantine / Blu-ray (Multi-Region) 30 euro
Body Of Lies / Blu-ray (Multi-Region) 30 euro
The Changeling / Blu-ray (Multi-Region) 30 euro
Madagascar: Escape 2 Africa / Blu-ray (Multi-Region) 30 euro
παντα μιλαω για σφραγισμενα!!

Reaction score
0
2 πραγματάκια να προσθέσω....

1ον) Τα ακριβότερα blu-ray (απλή ταινία, όχι κασετίνα) στα γνωστά μέρη έχουν 20-22 ευρώ, μαζί με τα έξοδα αποστολής... (Τα ακριβότερα, γιατί αρχίζουν και απ' τα 11-12€)

2ον) Ρε φίλε 28-29€ έχουν καινούρια, εδώ δίπλα μου, στο Ρublic... Γιατί να δώσω 30 σε σένα + έξοδα μεταφοράς???

Ότι προσφορές έχετε να κάνετε, κάντε τις σε λογικά πλαίσια, ειδάλλως μη τις κάνετε καθόλου....

Παραθέτω.....

*Madagascar
Blu-ray €16.43 Free Delivery

*The Changeling
Blu-ray €20.43 Free Delivery

*Body Of Lies

*Quarantine

Άμεσο ενδιαφέρον θα δείξω μόνο για τις κασετίνες που αναφέρω στο 1ο post και για το Tranformers

Reaction score
1.213
2 πραγματάκια να προσθέσω....

1ον) Τα ακριβότερα blu-ray (απλή ταινία, όχι κασετίνα) στα γνωστά μέρη έχουν 20-22 ευρώ, μαζί με τα έξοδα αποστολής... (Τα ακριβότερα, γιατί αρχίζουν και απ' τα 11-12€)

2ον) Ρε φίλε 28-29€ έχουν καινούρια, εδώ δίπλα μου, στο Ρublic... Γιατί να δώσω 30 σε σένα + έξοδα μεταφοράς???

Ότι προσφορές έχετε να κάνετε, κάντε τις σε λογικά πλαίσια, ειδάλλως μη τις κάνετε καθόλου....

Παραθέτω.....

*Madagascar
Blu-ray €16.43 Free Delivery

*The Changeling

*Body Of Lies

*Quarantine

Άμεσο ενδιαφέρον θα δείξω μόνο για τις κασετίνες που αναφέρω στο 1ο post και για το Tranformers

Και γιατι δεν τις παιρνεις απ'εξω φιλε μου ?

Οσο δικιο εχεις εσυ με τις τιμες που παραθετεις αλλο τοσο δικιο εχουν και αυτοι με τις τιμες που παραθετουν (και εχουν καθε δικαιωμα να το κανουν ).

Λες οτι τα φθηνοτερα ξεκινουν απο 11-12 Ε (και ετσι ειναι δεν λεω το αντιθετο ).

Αρα θα πρεπει ο αλλος να την δωσει την ταινια σφραγισμενη 7-8 Ε για να τον προτιμησεις.

Βγαλε τα 5-6 Ε που θα θελουν τα ελτα μια που μιλησες για εξοδα αποστολης....

Αρα ο αλλος θα πρεπει να σου δωσει την ταινια με 1-2 Ε ...

Να γινονται οι προσφορες σε λογικα πλαισια αλλα να γινεται και η ζητηση σε λογικα πλαισια....

Reaction score
0
1ον) Τα ΕΛ.ΤΑ. έχουν 1-1.5€

2ον) Δε ζήτησα καμιά ταινία με 2 ευρώ..... Ζήτησα το αυτονόητο, να μη προσπαθεί δλδ ο άλλος να μου πουλήσει σε τιμή 50% πάνω απ' του νετ και ολόιδια (και λίγο ακριβότερη) με την τιμή των μεγάλων καταστημάτων

3ον) Δε ζήτησα ταινία που καινούρια έχει 11€ απ' έξω.... Boxset των 30€ ζητάω...

3ον) Γράφω πόσο έχουν καινούρια και με τη λογική ότι θα πάρω κάτι μεταχειρισμένο περιμένω κάτι, λίγο, καλύτερο στη τιμή...

Fair enough πιστεύω... Εξάλλου αγγελία ζήτησης είναι. Δεν πάω σε αγγελίες πώλησης να spammarw και να παζαρεύω... Δική μου η αγγελία, δικοί μου οι όροι... Όποιος θέλει παίρνει... (δίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση)

Reaction score
1.213
Αρκετα fair.Δεν ειπα οτι εχεις αδικο σε αυτα που γραφεις.Στην πραγματικοτητα μου κακοφανηκε λιγο το αν δεν εχετε λογικες προτασεις μη τις κανετε.Μου θυμισε λιγο το ''μονο σοβαρες προτασεις που λενε μερικοι''..λες και υπολοιπες ειναι...
Ισως ηταν υπερβολικο το ποστ που εγραψα.

Δεν θελω παντως να σου χαλασω την αγγελια..
Μακαρι να βρεις τα εργα που ψαχνεις...

Reaction score
0
Στην πραγματικοτητα μου κακοφανηκε λιγο το αν δεν εχετε λογικες προτασεις μη τις κανετε.Μου θυμισε λιγο το ''μονο σοβαρες προτασεις που λενε μερικοι''..λες και υπολοιπες ειναι.
Αν εσύ βάλεις μία αγγελία ζήτησης και θες μία συγκεκριμένη LCD TV και στο internet την βρίσκεις 500 ευρώ, στον Κωτσόβολο 700, στο Πλαίσιο 800 και έρθει ένας και σου πει "φιλαράκι στην δίνω καινούρια 850€"

εε τι θα κάνεις... Όχι πες μου δλδ.... Το βρίσκεις λογική πρόταση? Και γω δεν περίμενα ποτέ ότι θα χρειαζόταν να γράψω κάτι τέτοιο. Άλλα έλα μου που χρειάζονται και τα αυτονόητα τελικά....

Reaction score
383
Και γιατι δεν τις παιρνεις απ'εξω φιλε μου ?

Οσο δικιο εχεις εσυ με τις τιμες που παραθετεις αλλο τοσο δικιο εχουν και αυτοι με τις τιμες που παραθετουν (και εχουν καθε δικαιωμα να το κανουν ).

Λες οτι τα φθηνοτερα ξεκινουν απο 11-12 Ε (και ετσι ειναι δεν λεω το αντιθετο ).

Αρα θα πρεπει ο αλλος να την δωσει την ταινια σφραγισμενη 7-8 Ε για να τον προτιμησεις.

Βγαλε τα 5-6 Ε που θα θελουν τα ελτα μια που μιλησες για εξοδα αποστολης....

Αρα ο αλλος θα πρεπει να σου δωσει την ταινια με 1-2 Ε ...

Να γινονται οι προσφορες σε λογικα πλαισια αλλα να γινεται και η ζητηση σε λογικα πλαισια....
αυτο σου κανει εντυπωση δεν σου κανει εντυπωση
που ο αλλος θελοντας να παιξει πουλα 30 ευρω δισκακι μεταχειρισμενο ?

.

Reaction score
1.213
αυτο σου κανει εντυπωση δεν σου κανει εντυπωση
που ο αλλος θελοντας να παιξει πουλα 30 ευρω δισκακι μεταχειρισμενο ?

.

Βρε Στελλιο ειπα τι με ενοχλησε.Αλλα δεν μιλαμε για κανα ενισχυτη.Ο αλλος προτεινε σφραγισμενα δισκακια στα 30 Ε.Φυσικα δεν ειναι καλη τιμη αλλα δεν ειναι και εγκληματικη.Αν τα εχει παρει Ελλαδα στο ποσο 30 + Ε ενταξει δεν θα του παρουμε το κεφαλι αν προτεινει σε καποιον να τα παρει σφραγισμενα 30 Ε.Κανεις δεν μπορει να συναγωνιστει το play πχ.

Αν το κανει..η τιμη θα πεσει τοσο που δεν θα αξιζει να μπει καν στο κοπο.

Reaction score
0

καταρχην να μιλησω λιγο και εγω με την σειρα μου...STROS bluray που σου προτεινα δεν υπαρχουν οχι στην ευρωπη αλλα ουτε και στην ελλαδα!! ειναι αμερικανικα και δεν τα πουλαω εγω τα φερνει ενας φιλος απο αμερικη και ειναι multi region! αν τα εχεις βρει σημερα που μιλαμε εκει που λες δωσε μου εναν λογαριασμο να σου βαλω τα λευτα να μου τα παρεις!!!!

Reaction score
0
Τι θες να μου πεις μ αυτό..?

Ότι αξιολόγησες την τιμή των blu-ray με το νόμο της μαύρης αγοράς?? (Δεν έχουν βγει ακόμα και επειδή έρχονται σε 3 βδομάδες Ευρώπη πάρτα 30???

Για blu-ray μιλάμε φίλε... όχι για κάνα εισιτήριο τελικού ch. league

Τέλοσπαντων, το θέμα θεωρείται λήξαν. Ας το κλειδώσει και κάποιος αν μπορεί.

Reaction score
0

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ο καθενας πουλαει οτι θελει και οσο θελει, και δεχεται απο κανεναν να τον προσβαλει και να μιλαει για μαυρη αγορα! σε διαφορετικη περιπτωση να μην απαντησεις και να τα παρεις απο εκει που υποτιθεται οτι τα εχεις βρει που τελικα δεν εχεις βρει τιποτα!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss