- Reaction score
- 208
Αν υπάρχει κανένα ζευγάρι σε μαύρο χρώμα......

Εύχομαι να τα βάλεις στο......ράφι μαζί με τον 5000 από βάθη καρδίαςΕυχαριστώ για τη μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Πουλάω λοιπόν κι εγώ τα δύο ζευγάρια που μου περισσεύουν, δώδεκα ευρώ παραπάνω, στον αποπάνω.
εντάξει..κάναμε την πλάκα μας αλλά..μην το συνεχίζεις γιατί αν αγριέψει ο Μητσάρας δεν αστειεύεται.έχει βαρύ χέριΕύχομαι να τα βάλεις στο......ράφι μαζί με τον 5000 από βάθη καρδίας View attachment 57945
Φιλαράκι σε ενδιαφέρει ανταλλαγή με δυο ζευγάρια focal sib σε άριστη κατάσταση?Ευχαριστώ για τη μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Πουλάω λοιπόν κι εγώ τα δύο ζευγάρια που μου περισσεύουν, δώδεκα ευρώ παραπάνω, στον αποπάνω.
Λογικά θα είναι στραβές ιδίως αν πάρεις του dahariΓια να μην ανοίγω καινούργια αγγελία ζήτησης........
αν έχει κανείς 2 κρεβατόταβλες 3.2μΧ0,12μ τουλάχιστον για να τις καρφώσω στο ταβάνι και να στηρίξω την 4αδα από τα φοκάλια,εδώ είμαι....
Aυτό με το στρώμα και τη δια-χυση να το προσέξεις...είναι παρεξηγήσιμο..θα χαλάσω το κρεβάτι μου για πάρτη σου!!αν θέλεις και στρώμα πέ μου
και δώρο ένα σετ παπλωματοθήκες υψηλής διάχυσης![]()