Τριγυρνάω στην Αθήνα και βρήκα μαγαζί στο κέντρο με ΠΟΛΛΕΣ πάρα πολλές καινούργιες σφραγγισμένες κασέτες γραμμένες εταιριών.
Εγώ: Καλησπέρα ! Απο τι κόστος ξεκινάνε οι κασέτες ?
Μαγαζάτορας : Δέκα ευρώ η πιό φτηνή.
Εγώ: Ευχαριστώ , ΓΕΙΑ ΣΑΣ ! ! !
Πραξιτέλους και Καρύστη λίιιγο πρίν την γωνία όπως κατεβαίνουμε την Πραξιτέλους.
Dimpas πήγα σήμερα το πρωί για βολτα σ ευχαριστω γιατι παντα ειναι ευχαριστη μια βολτα στο κεντρο. Εφαγα κι ενα μπεργκερακι απο το διπλανο μαγαζι.
Είναι ενα μαγαζι με ηλεκτρονικά και επιγραφες φωσφοριζέ σε οτι μικρογκατζετ εχει απο φακους και ηχεια μεχρι καμερες στυλό. Τις ειδα τις κασετες και μου ειπε τα ίδια.
Δεν εφυγα γιατι τον ρωτησα και για ενα μηχανισμο που τον βιδωνεις στην οροφη για να γυρναει η ντισκομπαλα οπως και για προβολακι ευθειασς δεσμης να την φωτιζει. Συγνωμη που το λεω αλλα μου φανηκανε Ολα πανακριβα και ο τυπος ψιλοδυσκολος μου φανηκε. 30 ευρω ο μηχανισμος και προβολακι δεν ειχε. Δεν ξερω καν που να βρω .
Τελος παντων οι κασσετες ητανε σφραγισμενες οντως αλλα πολυ σκυλαδικο.
Χάρηκα που σε βοήθησα. Περνάω από εκεί συχνά καθώς πηγαίνω στου Πικόπουλου για μπλα μπλά και καμιά ρύθμιση ζόρικη...
Βασικά είδα μερικές κασέτες που θα ήθελα να έχω και εγώ στο αυτοκίνητο, αλλά όχι για 10 €... για 2-3 € Ναι θα αγόρασα μερικές . Και είχε μερικές 80s που μου γυάλισαν.
Όσο για τον μαγαζάτορα όσο θέλει ο κάθε ένας πουλάει ( δικαίωμά του) αλλά δεν δικαιολογείται μετά να κλαίγεται ότι το internet που έφαγε την πελατεία....