Ζήτηση ενεργών Monitor ηχείων.

Reaction score
0
Ζητούνται ενεργά μόνιτορ ηχεία για ανταλλαγή με λαμπάτο ενισχυτή Audion Sterling Single Ended και full range ηχεία Omega Grande 8R (έκδοση cardas).

Reaction score
5.614
Διαθέτω ένα ζευγάρι Tannoy Precision 6d κι ένα τεμάχιο Tannoy Precision 8d.
Έχεις pm

Reaction score
0
Απάντηση: Ζήτηση ενεργών Monitor ηχείων.

Προτίμηση σε Dynaudio, Adam, Focal, και ATC. Για επαγγελματική χρήση σε home studio. Δεν αποκλείονται άλλες εταιρείες αρκεί να είναι ανάλογης κατηγορίας τιμής και ποιότητας με τα μηχανήματα που ανταλλάσω.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Συγγνωμη που γραφω απροσκλητος Απλα επειδη εχω ακουσει τα tannoy και εμεινα πολυ ενθουσιασμενος δεν ξερω κατα ποσο καλυτερα θα μπορουσαν να ναι τα adAm - dynaudio κτλπ.. Και ειδικα στην τιμη τους!
Και παλι συγγνωμη

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ζήτηση ενεργών Monitor ηχείων.

Συγγνωμη που γραφω απροσκλητος Απλα επειδη εχω ακουσει τα tannoy και εμεινα πολυ ενθουσιασμενος δεν ξερω κατα ποσο καλυτερα θα μπορουσαν να ναι τα adAm - dynaudio κτλπ.. Και ειδικα στην τιμη τους!
Και παλι συγγνωμη

Ίαως να έχεις δίκιο. Καμιά φορά διαλέγουμε μηχανήματα με βάση την ψυχολογία μας και όχι τα αυτιά μας. Τα Tannoy μπορεί να είναι εξαιρετικά ηχεία και να κάνω λάθος. Παλιότερα είχα ακούσει στον Νάκα ενεργά της συγκεκριμένης εταιρείας και δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Ζήτηση ενεργών Monitor ηχείων.

Ίαως να έχεις δίκιο. Καμιά φορά διαλέγουμε μηχανήματα με βάση την ψυχολογία μας και όχι τα αυτιά μας. Τα Tannoy μπορεί να είναι εξαιρετικά ηχεία και να κάνω λάθος. Παλιότερα είχα ακούσει στον Νάκα ενεργά της συγκεκριμένης εταιρείας και δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα.
Όποτε θες έλα σπίτι να ακούσεις τα Precision με dac το Weiss Minerva.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ζήτηση ενεργών Monitor ηχείων.

Όποτε θες έλα σπίτι να ακούσεις τα Precision με dac το Weiss Minerva.
Θα λείψω μερικές μέρες από Θεσσαλονίκη λόγω γιορτών. Μόλις επιστρέψω θα σου τηλεφωνήσω για να κάνουμε μια ακρόαση τα tannoy. Ευχαριστώ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm