- Reaction score
- 83.495
μπλέξαμε και το κουόλιτι οφ σερβις τώρα στο όντιο...και ποιος μας πιάνει... 

Πρέπει να Hi-Φάει και ο μαρκετίστας...δεν σας καταλαβαίνω....πρώτοι φορά ακούτε Ιεχωβάδες του όντιο?![]()
Εφόσον θες να χρησιμοποιείς το Streamer με ασύρματη συνδεση (είτε λόγω απόστασης, είτε λόγω παλαιότητας της υπάρχουσας καλωδίωσης), το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα αξιόπιστο Wireless Access Point και επαρκή εμβέλεια για επαρκή λήψη/ταχύτητα.Εγώ ρωτάω σοβαρά και εσείς κάνετε πλάκα. Έχω ένα streamer (των 400 ευρώ) και με διευκολύνει η ασύρματη σύνδεση γιατί το μπριζακι Ethernet βρίσκεται στον απεναντι τοίχο από αυτόν που κάθεται το streamer. Πείτε μου τη θεωρία να την αξιολογησω για να δω τι θα κάνω.
Μόνο μη μου πείτε να ξηλωσω τα καλώδιο Ethernet μέσα από τους τοίχους του σπιτιού γιατί δε γίνεται. (Να ληφθεί υπόψη ότι το καλωδιο είναι από τον Καύκα και τουλάχιστον 15 ετών παλιό, όσο το σπιτι. Επίσης να ληφθεί υπόψη ότι το σπίτι δε συνδέεται με τον πάροχο με οπτική ίνα αλλά με κλασσικη σύνδεση. Αρνούμαι να αναβαθμίσω τη σύνδεση πάρα τα αμέτρητα ενοχλητικά τηλεφωνήματα του παρόχου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κακοτεχνίες που κάνουν στο δεξί μέρος των δρόμων όπου περνούν τις οπτικές ίνες, χωρίς να σκέφτονται τους ποδηλάτες.)
ΈκλαψαAudiophile Switches and Cables... Τί άλλη μαρκετιστική ηλιθιότητα θα ακούσουμε δε ξέρω...
Να δώ τί θα κάνεις όταν σου χτυπήσουν την πόρτα να σου πουλήσουν επιστολές με χαρακτηριστικά για νέα καυλώδια.ιεχαιφάδες...![]()
για κλάματα είναι οι αγράμματοι που κάθονται και μας τρώνε χρόνο και μεγαμπάιτς από το σάιτ για να υποστηρίζουν τις ππριές που τους σερβίρουνΈκλαψα
θα τους υποδεχτώ με μια λακ και έναν αναπτήραΝα δώ τί θα κάνεις όταν σου χτυπήσουν την πόρτα να σου πουλήσουν επιστολές με χαρακτηριστικά για νέα καυλώδια.![]()
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ Είσαι τεράστιος! Υποκλίνομαι! Έγραψε η ατάκα!θα τους υποδεχτώ με μια λακ και έναν αναπτήρα![]()
Θα σταθώ μόνο στο παραπάνω, οπότε για να δούμε τί πραγματικά ισχύει:Ενα έξτρα ζεύγος magnetics από τα rj45 του switch θα καταστείλει περεταίρω common mode και δυνητικά θα βοηθήσει τα αναλογικά στάδια του dac σου .