Ζήτηση ολοκληρωμένου

Reaction score
620
Η πώληση του δικού μου ενισχυτή σχεδόν ολοκληρώθηκε οποτε βρίσκομαι σε αναζήτηση ολοκληρωμένου.
Προϋποθέσεις: Απαραιτήτως μαύρο χρώμα , ικανός σε ρεύματα και ισχύς πάνω από 2 χ 100-120 8Ohm
Διαθέσιμο ποσό 800-1000€ max
Ευχαριστώ πολύ

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188
Lindemann Amp 4 στα 1000 ευρώ.
Τίποτε καλύτερο μέχρι και τα τριπλάσια χρηματα

Reaction score
620
Lindemann Amp 4 στα 1000 ευρώ.
Τίποτε καλύτερο μέχρι και τα τριπλάσια χρηματα
Ευχαριστώ για την προσφορά σας. Θα συνεκτιμηθεί μαζί με τις οποιες άλλες προτασεις

Reaction score
855
Φοβάμαι ότι η απαίτηση για μαύρο χρώμα θα σου στερήσει πολλές σημαντικές περιπτώσεις, ιδιαίτερα που ψάχνεις (και σωστά κάνεις) για 2ο χέρι ... Ποια ηχεία θα οδηγήσεις ;

Reaction score
620
Φοβάμαι ότι η απαίτηση για μαύρο χρώμα θα σου στερήσει πολλές σημαντικές περιπτώσεις, ιδιαίτερα που ψάχνεις (και σωστά κάνεις) για 2ο χέρι ... Ποια ηχεία θα οδηγήσεις ;
Φιλέ Δημοκηδή έχεις απόλυτο δίκιο. Το ξέρω ότι αυτό που λες είναι το σωστό αλλά....τα κολλήματα είναι κολλήματα... :)
Τα ηχεία είναι τα mission 796 αλλά δεν λέει κάτι αυτό γιατί ήδη γλυκοκοιταζω άλλα...

Reaction score
620
Ειναι σημαντικό να ειναι το ίδιο χρώμα για να μη καταλάβει το έτερον ήμισυ την αλλαγή συσκευής ;)
Χαχαχαχα έγραψες χαχα
Φοβερή ατάκα αλλά ανηκω στους τυχερους που ή σύζυγος δεν γκρινιάζει για αυτά τα θέματα.

Last edited by a moderator:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
...φιλε gonis το εκανα με το δορυφορικο δεκτη που αγορασα το καλοκαιρι και επιασε! μαυρο ειχα, μαυρο πηρα, και ουδεις αντηληφθη τη διαφορα.
Πες μου τωρα και καποιο αλλο τρυκ για να δικαιολογησω το Phono Stage που περιμενω ...Με πιανει τρομος οταν ακουω το "μην τολμησεις να ξοδεψεις ουτε ενα € για μηχανηματα".
Τι κανω τωρα;

Reaction score
677
...φιλε gonis το εκανα με το δορυφορικο δεκτη που αγορασα το καλοκαιρι και επιασε! μαυρο ειχα, μαυρο πηρα, και ουδεις αντηληφθη τη διαφορα.
Πες μου τωρα και καποιο αλλο τρυκ για να δικαιολογησω το Phono Stage που περιμενω ...Με πιανει τρομος οταν ακουω το "μην τολμησεις να ξοδεψεις ουτε ενα € για μηχανηματα".
Τι κανω τωρα;
Να το εκμεταλλευτείς φυσικά και να χωρίσεις !! Άλλοι ψάχνουν χρόνια τέτοιο πάτημα...:roflmao::roflmao:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
χαχαχα....για το Phono; εαν συνεχισει ομως να με πιεζει να παω τα ηχεια πισω στον τοιχο, λεγοντας μου οτι "εγω δεν εφτιαξα το σπιτι για να μου το κανεις εσυ Studio" , (το οποιο σπιτι εφτιαξα εγω!) ισως το σκεφτω!
Ματαια προσπαθω να εξηγησω οτι δε γινεται να εχουν τετοια αποσταση γιατι χαλαει η ακουστικη τους....
Τι τραβαμε....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
χαχαχα....για το Phono; εαν συνεχισει ομως να με πιεζει να παω τα ηχεια πισω στον τοιχο, λεγοντας μου οτι "εγω δεν εφτιαξα το σπιτι για να μου το κανεις εσυ Studio" , (το οποιο σπιτι εφτιαξα εγω!) ισως το σκεφτω!
Ματαια προσπαθω να εξηγησω οτι δε γινεται να εχουν τετοια αποσταση γιατι χαλαει η ακουστικη τους....
Τι τραβαμε....
Σε λυπαμαι...οντως:):):) ασε μας βρε Νικολα που παραπονιεσαι κιολας:) Εδω δικαιολογεισες τον ενισχυτη με τα...στροφομετρα που εβαλες, θα κολλησεις στο "μικρο";

Εγω τι να κανω που φευγει ασπρος και θα ερθει...μαυρος κατραμι! Τι να πω ο ερμος; χαλασε η...βιδα και μου τον αλλαξαν με αλλον;
ε ρε βασανα που εχουμε :):):)

Reaction score
855
Φιλέ Δημοκηδή έχεις απόλυτο δίκιο. Το ξέρω ότι αυτό που λες είναι το σωστό αλλά....τα κολλήματα είναι κολλήματα... :)
Τα ηχεία είναι τα mission 796 αλλά δεν λέει κάτι αυτό γιατί ήδη γλυκοκοιταζω άλλα...
κρίμα
έβλεπα στην ΧΕ έναν denon 2000 στα 400, 400κάτι ευρώ ... θηρίο, απίστευτο, τον είχα ένα φεγγάρι ... και έναν 50άρι για φρεσκάρισμα/καλύτερο τιούνιν και θα ήσουν κυριολεκτικά αστέρι ...

Reaction score
1
Καλησπέρα. Αγαπητέ φίλε, αν σκέφτεσαι να αλλάξεις τα ηχεία σου,
θα σου έλεγα να δεις με τι ηχεία θα καταλήξεις και μετά να ψάξεις για ενισχυτή.
Δεν ταιριάζουν όλα τα ηχεία με όλους τους ενισχυτες.
Για να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα..

Reaction score
620
Καλησπέρα. Αγαπητέ φίλε, αν σκέφτεσαι να αλλάξεις τα ηχεία σου,
θα σου έλεγα να δεις με τι ηχεία θα καταλήξεις και μετά να ψάξεις για ενισχυτή.
Δεν ταιριάζουν όλα τα ηχεία με όλους τους ενισχυτες.
Για να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα..
Τα ηχεία θα καθίσουν αρκετό καιρό ακόμα στο σύστημα. Οπότε με γνώμονα αυτά καθορίζονται οι τωρινές αποφάσεις.

Reaction score
531
Τι τραβαμε....
ανάλογά το Phono. μου έρχονται κάνα δυο στο μυαλό, όπου για ένα Phono θα έκαναν και φόνο! :roflmao: :roflmao:

Reaction score
195
Η πώληση του δικού μου ενισχυτή σχεδόν ολοκληρώθηκε οποτε βρίσκομαι σε αναζήτηση ολοκληρωμένου.
Προϋποθέσεις: Απαραιτήτως μαύρο χρώμα , ικανός σε ρεύματα και ισχύς πάνω από 2 χ 100-120 8Ohm
Διαθέσιμο ποσό 800-1000€ max
Ευχαριστώ πολύ
σε ενδιαφέρει ο Teac AI -2000?
2x125w στα 8 ohm
2χ 180w στα 4 ohm
http://www.teac.com/product/ai-2000/specifications/

Last edited:

Reaction score
571

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ