Ζήτηση Rotel RB-1080, Rotel RB-991 ή παρόμοιος με XLR input

Status
Not open for further replies.
Reaction score
892
Καλησπέρα στο forum, με ενδιαφέρει κάποιος από τους παρακάτω τελικούς (απαραίτητη η XLR Input):

Κυρίως (ως δοκιμασμένη λύση και value for money):

Rotel RB-1080
Rotel RB-991

Εναλλακτικές:

NAD 218 THX
Adcom GFA-5802 (αν δε ξεφεύγει στην τιμή)
Rotel RB-1582 MKII (αν δε ξεφεύγει στην τιμή)
Rotel RB-1552 MKII

Είμαι ανοιχτός σε συμβουλές και άλλες προτάσεις, αντίστοιχου βεληνεκούς ποιότητας κατασκευής και ήχου, εφόσον έχουν είσοδο XLR και φορτίο 2x 130W - 250W RMS @8Ω, χωρίς να ξεφεύγουμε στην τιμή γενικά.

Περιοχή Αθήνα για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και ακρόαση.
Τιμή ανάλογα την κατάσταση και/ή το τελευταίο service τους.

Στείλτε μου τις προτάσεις σας με ΠΜ. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Reaction score
892
Crown XLS 1502 καινούργιο και ξένοιασες.
Δεν είμαι φαν της σειράς XLS και γενικά των κινεζοκατασκευών πλέον της Crown, συγγνώμη.
Αν κάπου κάνω λάθος, ας με διορθώσουν οι ειδικοί, αλλά η Crown έχει ρίξει υπερβολικά την ποιότητα κι έχει βγάλει αρκετές υποδεέστερες σειρές που δεν είναι να τις παίρνει κάποιος στα σοβαρά.

Για κάποιον MacroTech 2402 ίσως να το σκεφτόμουν αλλά ξεφεύγει και σε τιμή και σε watts.

Reaction score
0
Καλησπέρα στο forum, με ενδιαφέρει κάποιος από τους παρακάτω τελικούς (απαραίτητη η XLR Input):

Κυρίως (ως δοκιμασμένη λύση και value for money):

Rotel RB-1080
Rotel RB-991

Εναλλακτικές:

NAD 218 THX
Adcom GFA-5802 (αν δε ξεφεύγει στην τιμή)
Rotel RB-1582 MKII (αν δε ξεφεύγει στην τιμή)
Rotel RB-1552 MKII

Είμαι ανοιχτός σε συμβουλές και άλλες προτάσεις, αντίστοιχου βεληνεκούς ποιότητας κατασκευής και ήχου, εφόσον έχουν είσοδο XLR και φορτίο 2x 130W - 250W RMS @8Ω, χωρίς να ξεφεύγουμε στην τιμή γενικά.

Περιοχή Αθήνα για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και ακρόαση.
Τιμή ανάλογα την κατάσταση και/ή το τελευταίο service τους.

Στείλτε μου τις προτάσεις σας με ΠΜ. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
αν ενδιαφερεσαι ακομα , εχω τον Rotel RB-1080 , σχεδον καινουργιο με ελαχιστες ωρες εργασιας

Reaction score
892
Καλημερα. Με ενδιαφερει. Στειλε μου ΠΜ με την τιμη και ποτε εχει γινει (αν εχει γινει) τελευταιο service για συντηρηση και που.

Ευχαριστω πολυ.

Reaction score
0
Καλημερα. Με ενδιαφερει. Στειλε μου ΠΜ με την τιμη και ποτε εχει γινει (αν εχει γινει) τελευταιο service για συντηρηση και που.

Ευχαριστω πολυ.
οπως εγραψα , εχει παιξει ελαχιστες ωρες στις αρχες και απο τοτε παιζει περιστασιακα , μια δυο φορες τον χρονο . αν πραγματικα ενδιαφερεσαι , σου εγγυωμαι οτι αυτος ειναι η καλυτερη επιλογη σου . η τιμη ειναι 580 ευρω (λογω μεγαλης αναγκης) μπορεις να τον δεις και να τον ακουσεις οποτε θελεις . ευχαριστω

Reaction score
892
Ευχαριστώ, για την απάντησή σου.

Service συντήρησης λοιπόν δε βλέπω να έχει γίνει, οι πυκνωτές γράφουν 16 χρόνια ήδη (είτε σε αδράνεια είτε σε χρήση), οπότε θα την προσπεράσω την τιμή, γιατί μαζί με service συντήρησης και recap θα ξεφύγει...

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Reaction score
0
Ευχαριστώ, για την απάντησή σου.

Service συντήρησης λοιπόν δε βλέπω να έχει γίνει, οι πυκνωτές γράφουν 16 χρόνια ήδη (είτε σε αδράνεια είτε σε χρήση), οπότε θα την προσπεράσω την τιμή, γιατί μαζί με service συντήρησης και recap θα ξεφύγει...

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.
να εισαι καλα

Reaction score
892
Καινούριος ήταν το 2002.
Το 2018 οι πυκνωτές έχουν aging 16 ετών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όπως και το αυτοκίνητό σου χρειάζεται συντήρηση, είτε είναι σε ακινησία είτε όχι, τον ίδιο σεβασμό θα πρέπει να δείχνεις και στον ενισχυτή σου...

Μπορείς να διαβάσεις πληροφορίες για την γήρανση πυκνωτών ανα το internet και να καταλάβεις γιατί θεωρώ πως στα 580 + service συντήρησης μπορώ να βρώ πολύ καλύτερα ηχητικά μηχανήματα σε μεταχειρισμένα.

Reaction score
1.147
Σέβομαι την άποψη σας για το θέμα της τιμής του ενλογω ενισχυτή . Αυτό που θίγω είναι η φρενίτιδα για αλλαγή των πυκνωτών σε σοβαρά μηχανάκια . Αντιλαμβάνομαι ότι ζουν επιχειρήσεις απ' αυτό. Το πρόβλημα ειναι ότι μετά το 'σερβις' οι περισσότεροι τα βάζουν αγγελίες.

Reaction score
892
Δεκτή κα ισεβαστή η γνώμη σας. Όμως βασίζομαι και στα δεδομένα επίσης:

https://en.wikipedia.org/wiki/Capacitor_plague

https://en.wikipedia.org/wiki/Equivalent_series_resistance

Από ο,τι καταλαβαίνω δε κάνουν όλες οι επιχειρήσεις προσεγμένη δουλειά. Δε σημαίνει όμως κι ότι αν απαιτείται να γίνει δουλειά ότι δε θα γίνει.

Σε ένα αυτοκίνητο, που για παράδειγμα έχει αμεληθεί η αλλαγή λαδιών για καιρό και ας πούμε πως ο μάστορας της γειτονιάς δεν είναι σωστός, δε σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα μείνει με τα μαυρισμένα λάδια. Θα πάει σε άλλο μάστορα που είναι πιο εξειδικευμένος, αλλιώς κινδυνεύει να υποστεί ζημιά. Ατυχές ίσως το παράδειγμα, αλλά η ουσία φαντάζομαι γίνεται κατανοητή.

Reaction score
660
Μαλλον μετα την αντικατασταση πυκνωτων και διαφορων αλλων εξαρτηματων και τεχνικων βελτιωσης το μηχανημα γινεται χειροτερο και καταληγει στις αγγελιες ... εγω αυτο βλεπω και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο .

Reaction score
892
Άλλο αντικατάσταση γηρασμένου εξαρτήματος με ίδιο / ισοδύναμων χαρακτηριστικών και ποιότητας κι άλλο τεχνικές βελτίωσης.
Το ένα είναι συντήρηση, το άλλο καγκουριά...

Reaction score
892
Ακυρο, παρακαλω να κλεισει.
Δε θα προχωρησω τελικσ στην αγορα καποιου μεταχειρισμενου απο Ελλαδα...

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt