Ζηλεψα.. θα κανω και εγω προταση !!

Reaction score
1.213
:137:

Λοιπον... να δημιουργηθει μια υποκατηγορια οπου θα μπαινουν τα threads που αφορουν θεματα Τεχνης/πολιτισμιακα.
Εκει μπορουν να γινονται και οι αναλογες συζητησεις περι αυτων αν χρειαστει.

Ειναι ενημερωτικα θεματα , που αξιζουν της προσοχης ολων και ειναι κριμα να εξαφανιζονται στην ΔΟΘ...αφου πολλες φορες αφορουν και εκθεσεις , παρουσιασεις που γινονται που λαμβανουν χωρα στην χωρα μας καποιο συγκεκριμενο χρονο.

Πχ :

Μεγάλη αναδρομική έκθεση για τον Νικόλαο Λύτρα διοργανώνει η Εθνική Πινακοθήκη

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=47997

Αυτο αυριο θα εχει εξαφανιστει απο την ΔΟΘ.Και υπαρχουν παρα πολλα θεματα της ιδιας θεματολογιας (περι τεχνης δηλαδη).

Εκει (στην υποκατηγορια)μπορουν να μπαινουν και αλλα θεματα που μπορει να αφορουν εκδηλωσεις ..πχ αθλητικες η δεν ξερω τι αλλο. (λεμε τωρα..απλως για ν μην περιοριστει αυστηρα στις Τεχνες απαραιτητα αν κρινετε οτι αυτο ειναι υπερβολικο. )..

Αυτα..και οποιος νομιζει οτι αυτα τα θεματα ειναι λιγα σε αριθμο..ε δεν ειναι !! :137:

Reaction score
1.213
Αν η υποκατηγορια ειναι too much...ενα thread με τον αναλογο διευκρινιστικο τιτλο που να γινει sticky....

HV

Reaction score
0
:143: Καλα μην το συζητατε πολυ και καψετε καμια φλατζα.....Αυτο παει κυριως για των ανω των 40....Δλδ ΟΛΟΥΣ. :139::135:

Reaction score
1.213
:143: Καλα μην το συζητατε πολυ και καψετε καμια φλατζα.....Αυτο παει κυριως για των ανω των 40....Δλδ ΟΛΟΥΣ. :139::135:
HV μηπως σου περισσευει καμμια φλανζτα...αρχιζω και ανησυχω !!:204::204::204:

Παιδια...το παιρνω πισω...παρασυρθηκα...δεν ηθελά να το πω..ξερω οτι σας εφερα σε δυσκολη θεση... και ζηταω πολλα..και αυτα τα πραγματα δεν γινονται απο την μια μερα στην αλλη...και το πνευμα προθυμο αλλα...και ο χρονος λιγοστος...και ανεβηκε και η τιμη της βενζινης... :138: :138:

HV

Reaction score
0
Δεν πειραζει μελετη ουδεις τελειος....Περα απο τον εαυτο μου φυσικα ε ? :143::142::136:

Reaction score
0
Απάντηση: Ζηλεψα.. θα κανω και εγω προταση !!

Μην πυροβολειτε τον hv

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis