Ζητάω λόγους για να μην πάρω την Phillips 427403d

Reaction score
0
Ψάχνω να αντικαταστήσω τη πλάσμα μου με 42 ιντσες και τιμή γύρω στα 1000-1300. Η χρήση θα είναι 60 % hd dvbs2 20% pc hd 20% αναλογική. Μέχρι τώρα έχω καταλήξει στην phillips 427403d 1090euro γιατί έχει τετράγωνο κάδρο (αφού σκοπέυω να την κορνιζάρω και να την βάλω πάνω από το τζάκι) και στα specs είναι από τις λίγες που δέχεται 1080p από υπολογιστή. Επίσης το 14 bit χρώμα μου ακούγεται καλά και τα 100hz ίσως να μου φανούν χρήσιμα όταν βλέπω αγώνες. Οι ψηφιακές βελτιώσεις θα είναι off αφου δεν έχω δει μέχρι στιγμης καμία της προκοπής (ιδιαίτερα το dnie με εκνευρίζει).
Όποιος έχει αντίθετη άποψη ας μιλήσει τώρα ή να κρατήσει την σιωπή του (όταν θα έχω σκάσει το χιλιάρικο ).

Reaction score
0
Γεια σου φιλέ μου, είμαι κάτοχος αυτής της τηλεόρασης. Είμαι όχι απλός ευχαριστημένος... έχω πάθει πλακά αν και δεν είμαι ειδικός..
πιο πολύ από πλευράς HD μιλώ. Για μένα τα λεφτά της τα αξίζει με το παραπάνω κ από θέμα εικόνας κ από θέμα design. Αν κ τα λεφτά που θα δώσεις αν την πάρεις θα είναι για τις ψηφιακές βελτιώσεις που θα έχεις απενεργοποιημένες . ένας λόγος για να μην την πάρεις είναι αυτός πιστεύω.
Φιλικά πάντα.. αν είναι να πάρεις Philips με pixel plus και να το έχεις απενεργοποιημένο τζάμπα θα την πάρεις.

Reaction score
0
Ευχαριστώ φίλε ,πήγα σε πολλά μαγαζιά για να τσεκάρω τιμές και μόλις πήγα στο saturn είδα την 9703 και έπαθα πλάκα. Τα σκασα και την πήρα είναι φοβερή τηλεόραση.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.933
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll