Ζητήται Τελικός Μονομπλόκ ή Τρικάναλος

Reaction score
3.341
Ζητάω ένα μονομπλοκάκι για να ενισχύσω το κεντρικό μιασ και θέλει τα ρευματάκια του ....
θα συζητούσα και έναν τρικάναλο μήπως και το συνδυάσω να τονώσω και τα suround .

Είμαι ανοιχτός και σε DIY σε Hypex apo UCD 400 kai πάνω , ICE , BOYOHO

επικοινωνία με PM

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Reaction score
58
exo 3 monomplok marantz ma6100 kai 1 alchemist forseti 1apd 20 mk ll 450 gia marantz kai 900 gia forseti .se periptosi ise 8esniki mporo natoys afiso gia dokimi mias kai den xrisimopioynte eyxaristo iparxi kai to endexomeno gia alagi me kati poy me endiaferi.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
exo 3 monomplok marantz ma6100 kai 1 alchemist forseti 1apd 20 mk ll 450 gia marantz kai 900 gia forseti .se periptosi ise 8esniki mporo natoys afiso gia dokimi mias kai den xrisimopioynte eyxaristo iparxi kai to endexomeno gia alagi me kati poy me endiaferi.
Εχω 3 μονομπλοκ marantz ma6100 και 1 alchemist forseti 1apd 20 mk ll 450 για marantz και 900 για forseti σε περιπτωση που εισαι θεσσαλονικη μπορω να τους αφησω για δοκιμη μιας και δεν χρησιμοποιουνται,ευχαριστω,υπαρχει και το ενδεχομενο για αλλαγη με κατι που με ενδιαφερει.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.958
Εχω 3 μονομπλοκ marantz ma6100 και 1 alchemist forseti 1apd 20 mk ll 450 για marantz και 900 για forseti σε περιπτωση που εισαι θεσσαλονικη μπορω να τους αφησω για δοκιμη μιας και δεν χρησιμοποιουνται,ευχαριστω,υπαρχει και το ενδεχομενο για αλλαγη με κατι που με ενδιαφερει.
Στάθη, με ενδιαφέρουν οι μονομπλόκ της marantz.

gonis

Luger
Reaction score
12.516
Εχω εναν επαγγελματικο στην αποθηκη αλλα δεν θυμαμαι τι μαρκα ειναι (ιταλικος)
Τον αλλαζω με εκεινο το γ@μ@μ@νο το α'ι'φονι

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Ζητάω ένα μονομπλοκάκι για να ενισχύσω το κεντρικό μιασ και θέλει τα ρευματάκια του ....
θα συζητούσα και έναν τρικάναλο μήπως και το συνδυάσω να τονώσω και τα suround .

Είμαι ανοιχτός και σε DIY σε Hypex apo UCD 400 kai πάνω , ICE , BOYOHO

επικοινωνία με PM

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Τελικα ποιο κεντρικο εχεις?:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead