11 Νοεμβρίου 2010 #1 D dimiblast Μηνύματα 52 Reaction score 0 Καλημέρα σας,θέλω μια βοήθεια με Media Player/BD player. Ψάχνω να έχει "φορεμένους" όσους περισσότερους codecs για video γίνεται και να έχει όπως και δήποτε slow motion(to wd tv δεν έχει) ανεξάρτητα τι αρχείο αναπαραγάγει. Ευχαριστώ
Καλημέρα σας,θέλω μια βοήθεια με Media Player/BD player. Ψάχνω να έχει "φορεμένους" όσους περισσότερους codecs για video γίνεται και να έχει όπως και δήποτε slow motion(to wd tv δεν έχει) ανεξάρτητα τι αρχείο αναπαραγάγει. Ευχαριστώ
11 Νοεμβρίου 2010 #2 P papdoux Μηνύματα 369 Reaction score 0 Δεν το έχω κοιτάξει για να θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ότι το xtreamer παίζει σε slow motion. Φυσικά παίζει τα πάντα ή τουλάχιστον τα περισσότερα
Δεν το έχω κοιτάξει για να θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ότι το xtreamer παίζει σε slow motion. Φυσικά παίζει τα πάντα ή τουλάχιστον τα περισσότερα
11 Νοεμβρίου 2010 #3 D dimiblast Μηνύματα 52 Reaction score 0 Απάντηση: Ζητείται Βοήθεια με Media Player/BD player Οκ.Από BD player που να υποστηρίζει slow motion σε τέτοιας μορφής codecs?
Απάντηση: Ζητείται Βοήθεια με Media Player/BD player Οκ.Από BD player που να υποστηρίζει slow motion σε τέτοιας μορφής codecs?