Ζητείται Ενισχυτής AV

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Ζητείται Ενισχυτής AV

Αν δεν γραψεις τι ακριβως θελεις, τιμη κλπ, πιθανως να χασεις κατι καλο

Reaction score
2

Γεια χαρα, βασικα το αφηνω ανοιχτο γιατι δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου... Δεν ειμαι και ιδιαιτερα σχετικος με τα θεματα ηχου ειναι η αληθεια, μπορω να διαθεσω μεχρι 200€.

Εχω 2 ηχεια Castle Richmond 3, ενα κεντρικο B&W, ενα μικρο Sub yamaha sw030 και 2 αλλα ακυρα ηχειακια δορυφορους της yamaha..
Θελω να μπορω να συνδεεω με οπτικη η hdmi δυο πηγες τουλαχιστον, ισως θα μπορουσατε να με κατευθυνετε .... ?

Reaction score
3

τι εννοεις "ακυρα" ηχειακια...πολυ φλου μας τα λες φιλος....
Στο αρχικο σου ποστ επισης ειναι σαν να λες "ζητειται αυτ/το"......
πολυ φλου.....

Reaction score
2

NS-M125 ειναι τα 'ακυρα' ηχειακια της Yamaha που ανεφερα. Το κεντρικο ειναι το B&W CC3.
Οσο για τον ενισχυτη μαλλον καταληγω σε Denon 1610-1910 η κατι παρεμφερες.
Εξηγησα οτι ειναι "φλου" τα πραγματα επειδη δε το κατεχω το αθλημα, ζητησα προσφορες για AV ενισχυτη με hdmi/toslink και αναλογα ψαχνω και διαβαζω μεχρι να καταληξω σε κατι που θα συνδιαζει καλα χαρακτηριστικα/κριτικες και τιμη.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.424
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να πουλήσει κάτι στον vortex, μπορεί να του στείλει ΡΜ ή να γράψει εδώ τι προσφέρει.
Τα υπόλοιπα σχόλια είναι περιττά.

Reaction score
512

Γεια χαρα, βασικα το αφηνω ανοιχτο γιατι δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου... Δεν ειμαι και ιδιαιτερα σχετικος με τα θεματα ηχου ειναι η αληθεια, μπορω να διαθεσω μεχρι 200€.

Εχω 2 ηχεια Castle Richmond 3, ενα κεντρικο B&W, ενα μικρο Sub yamaha sw030 και 2 αλλα ακυρα ηχειακια δορυφορους της yamaha..
Θελω να μπορω να συνδεεω με οπτικη η hdmi δυο πηγες τουλαχιστον, ισως θα μπορουσατε να με κατευθυνετε .... ?
Έχω αναρτήσει πριν από λίγο την δικιά μου πρόταση με δύο θύρες optical αλλά όχι hdmi θα τον βρεις στις μικρές αγγελίες Yamaha rx-v 361 τον δίνω γύρω στα 150ευρό

Reaction score
2

ευχαριστω ολους για τις προσφορες, πηρα εναν rx-v663 τελικα! μπορει να κλεισει η αγγελια. Ευχαριστω!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας