Ζητείται πλατό Linn Sondek LP-12

Reaction score
36
Απάντηση: Ζητείται πλατό Linn Sondek LP-12

στο ebay τα δινουν με το κιλο .αναλογα βεβαια και τι λινν ψαχνεις.

Reaction score
2.248
Απάντηση: Ζητείται πλατό Linn Sondek LP-12

Σας έχω ζαλίσει.... το ξέρω :116:

Επειδή δεν ξέρω και πολλά από τιμές για τα LINN και για να μην με
πιάσουν κότσο τα Αγγλάκια, μέχρι πόσα λέτε να χτυπήσω αυτό?
Είναι του 1988

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120537901344

Ευχαριστώ

Reaction score
1.973
«Επειδή δεν ξέρω και πολλά από τιμές για τα LINN και για να μην με
πιάσουν κότσο τα Αγγλάκια, μέχρι πόσα λέτε να χτυπήσω αυτό?»

1. Στις δημοπρασίες του eBay δεν τίθεται θέμα να σε «πιάσουν κότσο», ή τελική τιμή καθορίζεται από την ζήτηση την συγκεκριμένη στιγμή. Παρόμοιο είδος μπορεί να κλείσει πολύ ψηλά, ή πολύ χαμηλά, είναι θέμα τύχης. Για να αγοράσεις «κελεπούρι» μπορεί να χρειαστεί να χτυπάς για μήνες!

2. Πριν κτυπήσεις θα επικοινωνήσεις με τον πωλητή Ask a question για τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα τα οποία πρέπει να συνυπολογίσεις στην τιμή.

3. Θα βάλεις στο «Your max bid» το ανώτατο ποσό που είσαι διατιθέμενος να πληρώσεις. Αν είσαι τυχερός θα κλείσει χαμηλά και θα πληρώσεις λιγότερα, αν είσαι άτυχος θα το πάρει άλλος. (πχ: GBP xx6.56)

4. Για να πάρεις μια ιδέα για τις τιμές αυτή τη περίοδο πρέπει να παρακολουθήσεις την αγορά του eBay και τα καταστήματα με μεταχειρισμένα στην Αγγλία (Google).

Εγώ χρειάστηκα περίπου τρείς μήνες, αγόρασα το Linn σε τρία κομμάτια (πλατό – βραχίονας – ανεξάρτητο τροφοδοτικό) από τρείς διαφορετικούς πωλητές σε άριστη κατάσταση (σαν καινούρια) και με την βοήθεια του service manual έστησα ένα πικάπ που η ποιότητα του ήχου του, καθορίζεται μόνο από την κεφαλή που έχω στον βραχίονα. Στο σύστημά μου είναι η «πηγή αναφοράς». Να έχεις υπόψη σου ότι το σωστό στήσιμο θέλει πολύ δουλειά και “service” μια φορά τον χρόνο.

Καλή σου επιτυχία… :126:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll