Ζητείται προενισχυτής

Reaction score
266
που θα συνδεθεί στους Musical Fidelity Superchargers 550K και θα οδηγεί τα B&W 801 Matrix S3. Δεν είμαι της σχολής της υπερανάλυσης οπότε κάθε πρόταση από πιο μουσικές σχολές ευπρόσδεκτη

Reaction score
266
κάτω των 2Κ, αλλά όπως είναι η κατάσταση για να πήγαινα σε τιμές ακόμα και κοντά στα 2 θα έπρεπε να αφορά εξαιρετική περίπτωση. Απ την άλλη υπάρχει και ο Unico 200 που πουλάω τον οποία και θα μπορούσα να κάνω ανταλλαγή + χρήματα

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Θωμά,
Λόγο ηχείου και πρόβλημα συντονισμών θα σου πρότεινα προενισχυτή transistor και όχι λαμπάτο και κατόπιν δοκιμής. Θέλεις ελεγχόμενο χαμηλό...

Reaction score
266
Χρήστο αυτό δεν το καθορίζουν οι τελικοί? Δεν ήξερα ότι ο προενισχυτής συνεισφέρει στον έλεγχο του χαμηλού.. έχεις να προτείνει κάτι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Θωμά, φυσικά ένας προενισχυτής πάιζει μεγάλο ρόλο στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα, επομένως και στην "ποιότητα" αλλά και ποσότητα του χαμηλού.. Να σου δώσω παράδειγμα στο δικό μου ξύλινο πάτωμα δύσκολα κάθεται "λαμπάτος" προ, επί το πλείστον έχω πολλαπλάσιο μπουμάρισμα απο τι με έναν τρανζίστορ... φυσικά πάντα με κάποιες εξαιρέσεις.... υπάρχουν λαμπάτοι που δεν παρουσιάζουν την εν λόγο συμπεριφορά αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι η πλειοψηφία....

Reaction score
266
μάλιστα, θα το έχω υπόψη Χρήστο. Και να πω την αλήθεια πιο πολύ προς λαμπάτο σκεφτόμουν να κινηθώ..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas