Ζητείται σχέδιο για κατασκευή Ενισχυτή με Λυχνίες!

Reaction score
3.497
Σε ευχαριστώ Μιχάλη για την πρόσκληση. Θα προσπαθήσω να έρθω σύντομα για να σε γνωρίσω από κοντά.
Ελπίζω να έρθουν και μερικοί φίλοι από το avsite για να μην λένε ότι έφαγα όλες τις πίτσες μόνος μου :lol:
.
Ετοιμάσου για συνέντευξη εφ όλης της ύλης :lol: :lol: :lol: Στην συνέχεια, αν δεν σε ενοχλεί, θα ήθελα να παρουσιάσω και κάποια προΙόντα σου στις σελίδες του avsite.
Αν μη τι άλλο πιστεύω ότι κάθε Ελληνική προσπάθεια θα πρέπει να γίνεται γνωστή σε όλους μας. Το αν θα μας αρέσει ή όχι το ακουστικό αποτέλεσμα είναι μια άλλη πολύ πονεμένη ιστορία.

Καλή σου μέρα.

Reaction score
13
g.kar said:
Σε ευχαριστώ Μιχάλη για την πρόσκληση. Θα προσπαθήσω να έρθω σύντομα για να σε γνωρίσω από κοντά.
Ελπίζω να έρθουν και μερικοί φίλοι από το avsite για να μην λένε ότι έφαγα όλες τις πίτσες μόνος μου :lol:
.
Ετοιμάσου για συνέντευξη εφ όλης της ύλης :lol: :lol: :lol: Στην συνέχεια, αν δεν σε ενοχλεί, θα ήθελα να παρουσιάσω και κάποια προΙόντα σου στις σελίδες του avsite.
Αν μη τι άλλο πιστεύω ότι κάθε Ελληνική προσπάθεια θα πρέπει να γίνεται γνωστή σε όλους μας. Το αν θα μας αρέσει ή όχι το ακουστικό αποτέλεσμα είναι μια άλλη πολύ πονεμένη ιστορία.

Καλή σου μέρα.

Μεσα σε ολα εκτος απο τις πιτσες. Ειμαι σε διετα επι ρωμαλεας βασεως.
Επισης εαν θελω να πεσω απο τα 170 πρεπει να ξεκολαω που και που
απο το keyboard και απ οτι βλεπω εσυ πας να με παχυνεις.

Εγραψες : Το αν θα ΜΑΣ αρέσει ή οχι .....
Ερωτηση : Εχετε ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ????
Ειπαμε οτι ο Ανθρωπος ειναι αγελαιο ζωντανο, αλλα αυτο πια ειναι αλλο επιπεδο Συλλογικοτητας

οπα

Reaction score
3.497
Ενώ εμείς είμαστε βλέπεις σαν χορεύτριες στα κιλά.

Με αυτό που έγραψα πριν, δηλαδή με το αν θα μας αρέσει ή όχι , εννούσα προφανώς ότι αυτοί που θα έρθουν στο χώρο σου θα ακούσουν κάποια μηχανήματα και στη συνέχεια όσοι από αυτούς θέλουν θα γράψουν τις εντυπώσεις τους εδώ στο avsite.

Εμείς άλλωστε εδώ, συμφωνούμε μόνο σε ορισμένα αγαθά. Το καλό φαγητό,τις όμορφες γυναίκες, τα καλώδια γενικώς και κάποιοι από εμάς για τις πίτσες Βιλγαρίας. :lol: :lol: :lol:

Reaction score
13
g.kar said:
Ενώ εμείς είμαστε βλέπεις σαν χορεύτριες στα κιλά.

Με αυτό που έγραψα πριν, δηλαδή με το αν θα μας αρέσει ή όχι , εννούσα προφανώς ότι αυτοί που θα έρθουν στο χώρο σου θα ακούσουν κάποια μηχανήματα και στη συνέχεια όσοι από αυτούς θέλουν θα γράψουν τις εντυπώσεις τους εδώ στο avsite.

Εμείς άλλωστε εδώ, συμφωνούμε μόνο σε ορισμένα αγαθά. Το καλό φαγητό,τις όμορφες γυναίκες, τα καλώδια γενικώς και κάποιοι από εμάς για τις πίτσες Βιλγαρίας. :lol: :lol: :lol:
Welcome και τα λεμε.
Αλλοιμονο! Σε καμμια περιπτωση δεν υποχρεουται κανεις να κανει πως γουσταρει κατι που δεν γουσταρει πραγματι. Ομως ας μην το παμε σαν τους Χαρλεαδες. you 've seen one, you 've seen them all.
Μαστρο g.kal εχω κανει 25 χρονια τον Επιθεωρητη Ασφαλειας Ασυρματου και GMDSS Radio στα πασης φυσεως πλοια του ΕΝ διαπιστευμενος στο μισο κοσμο, και απο τους πρωτους Ελληνες τεχνικους στην μυτη του δορατος της τεχνολογιας στα δορυφορικα συστηματα του Inmarsat, απο την εποχη που ηταν ακομη Comsat. Ξερω πως ειναι να τρεμουν την κριση σου και τις αποφασεις σου Καπεταναιοι και Εφοπλιστες μηπως τους δεσεις το πλοιο ενω χανει 300.000$ για καθε ωρα καθυστερησης, αλλα και την πιεση που δεχεσαι για να παραβλεψεις πραγματα. Τον πρωτο μου Single Ended με EL34 στα 16 πριν τους πουνε Single ended. Το πρωτο καλο μου Ηχειο Transmittion Line με τα Β139-Β110-Τ27 της Κεφ με σχεδιο του Ηχου & HiFi τευχος Νο6. Εχω δουλεψει λαμπες αεροψυκτες στο μποι μικρου παιδιου. Εχω φαει εκφορτιση απο πυκνωτη ελαιου στα 4KV. Στην κριτικη των ενισχυτικων μου θα κολλησω τωρα? Αυτα γινονται για το κεφι και την χαρα της δημιουργιας, μιας και δεν μπορω αλλο τις ανεμοσκαλες και τις ραδες.

οπα εν αουτ.

Reaction score
3.497
Πραγματικά σε χαίρομαι που το βλέπεις έτσι. Ολα τα καλά πράγματα ξεκινούν από ένα απλό χόμπι.
Δύο B139 δύο B200 και δύο T27 τα έχω ακόμα . Τα Β139 είναι και τα δύο άθικτα. Tα άλλα έχουν μπει σε κουτί και παίζουν ακόμα μουσική στο εξοχικό. Μας έχουν ανοίξει 5 φορές το σπίτι οι κλέφτες αλλά τα ηχεία δεν τα έχει ακουμπήσει κανείς . Τόσο όμορφα είναι :lol: :lol: Τα λατρεύω γιατί έχουν τον ήχο της δεκαετίας του 80. Μόνο η KEF έφτιαχνε κάποτε μεγάφωνα για μια ζωή. Ειδικά αυτό το tweeter το Τ27 είναι γλύκα.

Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σύντομα. Ισως την ερχόμενη εβδομάδα.

Καλή δουλειά.

Reaction score
13
g.kar said:
Πραγματικά σε χαίρομαι που το βλέπεις έτσι. Ολα τα καλά πράγματα ξεκινούν από ένα απλό χόμπι.

Σωστο. Ομως υπαρχει μια λεπτη γραμμη που καποτε πρεπει να ξεπερασει ο χομπιστας για να μπει σε τροχια ολοκληρωσης.

Δύο B139 δύο B200 και δύο T27 τα έχω ακόμα . Τα Β139 είναι και τα δύο άθικτα.

Ενδιαφερον. Τι σκεφτεσαι να τα κανεις ?

Tα άλλα έχουν μπει σε κουτί και παίζουν ακόμα μουσική στο εξοχικό. Μας έχουν ανοίξει 5 φορές το σπίτι οι κλέφτες αλλά τα ηχεία δεν τα έχει ακουμπήσει κανείς . Τόσο όμορφα είναι :lol: :lol: Τα λατρεύω γιατί έχουν τον ήχο της δεκαετίας του 80. Μόνο η KEF έφτιαχνε κάποτε μεγάφωνα για μια ζωή. Ειδικά αυτό το tweeter το Τ27 είναι γλύκα.

Γλυκα αλλα πολυ ευαισθητο στο καψιμο

Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σύντομα. Ισως την ερχόμενη εβδομάδα.

Καλή δουλειά.

Ευχαριστω.
Ευχομαι πιο πολυ κολλητηρι και λιγοτερο Keyboard σε ολους μας

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis