Ζητείται - miniDSP UMIK-2

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.674
Γιατί, ποιος πρόλαβε να το πάρει, να το χρησιμοποιήσει και να μην το χρειάζεται πλέον...;:oops:

Reaction score
782
Θεωρώ ότι σωστά έγραψε ο @indio για το version 2. Απο το επίσημο site φαίνεται πως υπήρξε μία πρώτη φουρνιά που εξαντλήθηκε.
Αναμένεται να φύγει νέα παρτίδα στις 18/01/21.

Πηγή:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.674
Θεωρώ ότι σωστά έγραψε ο @indio για το version 2. Απο το επίσημο site φαίνεται πως υπήρξε μία πρώτη φουρνιά που εξαντλήθηκε.
Αναμένεται να φύγει νέα παρτίδα στις 18/01/21.

Πηγή:
Καμία αντίρρηση σε αυτά που γράφεις. Το ερώτημά μου συνεχίζει να υφίσταται, καθότι τα χρονικά περιθώρια αγορά/απόκτησης/χρήσης/κορεσμού που - ίσως - οδηγήσουν στην πώληση του UMIK-2 είναι πολύ μικρά. Θα συμφωνήσω με τον @billpeppas.

Reaction score
6.611
Mπα...το ν2 θελει λεω εγω τωρα σαν τεταρτος σερλοκ...(διαβαζει; πολλαπλα σαμπ ενσωματωσεις διαγραμματα ,εδω θα εχουν πολλοι πολλα υποθετει οποτε πιθανον καποιος που το πηρε πελαγωσε ή δεν ειδε διαφορες απο το ν1 και το δεινει ναπιασει και τιμη ... αλλα οσα up και να κανουμε ουτε ν1 δε σε βλεπω φιλε μου...:laugh:

Reaction score
3
παιδιά ευχαριστώ για τις υποθέσεις και την ανάλυση του ποστ! η αλήθεια είναι οτι δεν με νοιάζει, θέλω απλά να ξεκινήσω να μετράω με κάτι καλύτερο απο το μικρόφωνο του λάπτοπ, γιατί έχω μπει σε προτζεκτ καραντινο-ηχοβελτίωση του σπιτικού θεάτρου μου, και δεν με βλέπω να βγαίνω ποτέ. Οπότε, οτιδήποτε καλό θα ήταν, και το ενα αν δίνει κάποιος τελεια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.175
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe