Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Εχω ένα B&W 120 watt και το Klipsch RC-7
Απο που εισαι φιλε μου?Καλημερα εγω εχω ενα wharfedale diamond 10cs μαυρο χρωμα μεσαιου μεγεθους και το δινω 100ευρο
Φιλε πολυ καλη η προσφορα σου αλλα επειδη θα το τοποθετησω μπροστα απο τη TV ειναι πολυ ψηλο (18,9cm)...για να το παρω...θα μου κρυβει τη TVWharfedale Diamond 10cs μαυρο χρωμα μεσαιου μεγεθους αριστη κατασταση 70 ευρουλακια
Καντε το Google εικονες διοτι εδω εγω δεν καταφερα να ανεβασω φωτογραφια το εχω File στον υπολογιστη μου σε τωρινη κατασταση δηλαδη αριστη 7,9 kgr ΠΡΟΣΟΧΗ
Καλησπερα φιλος...Ψαχνω για κεντρικο ηχειο μεχρι το πολυ 14cm υψος και να ειναι μαυρου χρωματος....Εγώ θα σου πρότεινα να δείς σοβαρά και αυτό που έχω στην αγγελία μου http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?115321-CRYSTAL-AUDIO-system-6c-%EA%E5%ED%F4%F1%E9%EA%EF!
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κατα καιρούς δεν ανοίγει το link για να το δείς και σαν εικόνα.Κοίτα τουλάχιστον τα τεχν.χαρακτηριστικά του και αν σου κάνει τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.Το είχα με yamaha rxv-2400 και ηταν χάρμα για την κατηγορία του.Οσο για την τωρινή του κατάσταση, και πάλι άψογο.Μια επι τόπου διαπίστωση στην διάθεσή σου.Αν όχι, να σαι καλά.
Aγαπητέ φίλε γι αυτό και σε παρέπεμψα στην αγγελία μου.Αναφέρω ότι είναι μαύρου χρώματος, άσχετα με την φωτό του link και είναι 17cm μονο επειδή το τουίτερ είναι τοποθετημένο εκτός της καμπίνας του, για ευνόητους λόγους.Μόνο σε εκείνο το σημείο δηλ.Η καμπίνα του με λίγα λόγια δεν ξεπερνά σε ύψος τα 12cm.Ελπίζω να σε κατατόπισα πάντως και επειδή πρόκειται για καταπληκτικό στο είδος του ηχείο, είπα μήπως και στις δεσμευτικές διαστάσεις που ζητάς, σε βοηθήσω.Αν κι εφόσον θέλεις, στην διάθεσή σου να το δείς, να μάθεις και γιατί το δίνω και αυτά χωρίς καμμιά υποχρέωση.:605:Καλησπερα φιλος...Ψαχνω για κεντρικο ηχειο μεχρι το πολυ 14cm υψος και να ειναι μαυρου χρωματος....
Αν και δεν καταταλαβα ποιο ακριβως ειναι το ηχειο σου το C6 της crystal audio θα προτιμουσα να το εβλεπα πριν το αγοραζα....απο οτι βλεπω εισαι απο Πετρουπολη εγω απο Θεσσαλονικη...Aγαπητέ φίλε γι αυτό και σε παρέπεμψα στην αγγελία μου.Αναφέρω ότι είναι μαύρου χρώματος, άσχετα με την φωτό του link και είναι 17cm μονο επειδή το τουίτερ είναι τοποθετημένο εκτός της καμπίνας του, για ευνόητους λόγους.Μόνο σε εκείνο το σημείο δηλ.Η καμπίνα του με λίγα λόγια δεν ξεπερνά σε ύψος τα 12cm.Ελπίζω να σε κατατόπισα πάντως και επειδή πρόκειται για καταπληκτικό στο είδος του ηχείο, είπα μήπως και στις δεσμευτικές διαστάσεις που ζητάς, σε βοηθήσω.Αν κι εφόσον θέλεις, στην διάθεσή σου να το δείς, να μάθεις και γιατί το δίνω και αυτά χωρίς καμμιά υποχρέωση.:605:
Καλησπερα...Αν τα 15 εκ ύψος σου κάνουν, υπάρχει ένα B&W με διαστάσεις Ύψος=15, Πλάτος=43 και Βάθος=25 εκ.