Ζητειται Κεντρικο Ηχείο Για Να Παιξει Με Ενισχυτη YAMAHA RXV-671

Reaction score
0
Απάντηση: Ζητειται Κεντρικο Ηχείο Για Να Παιξει Με Ενισχυτη YAMAHA RXV-671

Τα υπόλοιπα ηχεία που έχεις πόσα watt είναι?

Reaction score
12

Εχω ένα B&W 120 watt και το Klipsch RC-7

Reaction score
0

Τα ηχεια ειναι απο το Home cinema της Sony DAV DZ630...
Ειμαι ικανοποιημενος απο τα ηχεια αλλα θελω μεγαλυτερο κεντρικο...

Reaction score
0

Εχω ένα B&W 120 watt και το Klipsch RC-7

Τα ηχεια σου ειναι πολυ ποιοτικα αλλα λιγο μεγαλα...
Θελω κεντρικο ηχειο για μπροστα στη TV...

Reaction score
512

Καλημερα εγω εχω ενα wharfedale diamond 10cs μαυρο χρωμα μεσαιου μεγεθους και το δινω 100ευρο

Reaction score
0

Καλημερα εγω εχω ενα wharfedale diamond 10cs μαυρο χρωμα μεσαιου μεγεθους και το δινω 100ευρο
Απο που εισαι φιλε μου?
Δεχεσαι ανταλλαγη με
http://www.aggeliopolis.gr/kentriki...Bluetooth__Pc_Iphone__10929989.htm?ca=3_s&w=1

και μικρη διαφορα απο εμενα....:121:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ζητειται Κεντρικο Ηχείο Για Να Παιξει Με Ενισχυτη YAMAHA RXV-671

Φιλε egosun καλη η προταση σου αλλα απο τα ηχεια ειμαι ευχαριστημενος....
Το κεντρικο θελω να αναβαθμισω για να ακουω καλυτερα τους διαλογους στις ταινιες...
Thanks για τη προσφορα.....

Reaction score
512

Wharfedale Diamond 10cs μαυρο χρωμα μεσαιου μεγεθους αριστη κατασταση 70 ευρουλακια
Καντε το Google εικονες διοτι εδω εγω δεν καταφερα να ανεβασω φωτογραφια το εχω File στον υπολογιστη μου σε τωρινη κατασταση δηλαδη αριστη 7,9 kgr ΠΡΟΣΟΧΗ

Reaction score
0

Wharfedale Diamond 10cs μαυρο χρωμα μεσαιου μεγεθους αριστη κατασταση 70 ευρουλακια
Καντε το Google εικονες διοτι εδω εγω δεν καταφερα να ανεβασω φωτογραφια το εχω File στον υπολογιστη μου σε τωρινη κατασταση δηλαδη αριστη 7,9 kgr ΠΡΟΣΟΧΗ
Φιλε πολυ καλη η προσφορα σου αλλα επειδη θα το τοποθετησω μπροστα απο τη TV ειναι πολυ ψηλο (18,9cm)...για να το παρω...θα μου κρυβει τη TV
Thanks για τη προσφορα..αν ειχα χωρο θα το χτυπουσα...
Ψαχνω για κεντρικο ηχειο μεχρι το πολυ 14cm υψος....
Thanks

Reaction score
512

all right

Reaction score
325

Εγώ θα σου πρότεινα να δείς σοβαρά και αυτό που έχω στην αγγελία μου http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?115321-CRYSTAL-AUDIO-system-6c-%EA%E5%ED%F4%F1%E9%EA%EF!
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κατα καιρούς δεν ανοίγει το link για να το δείς και σαν εικόνα.Κοίτα τουλάχιστον τα τεχν.χαρακτηριστικά του και αν σου κάνει τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.Το είχα με yamaha rxv-2400 και ηταν χάρμα για την κατηγορία του.Οσο για την τωρινή του κατάσταση, και πάλι άψογο.Μια επι τόπου διαπίστωση στην διάθεσή σου.Αν όχι, να σαι καλά.

Reaction score
0

Εγώ θα σου πρότεινα να δείς σοβαρά και αυτό που έχω στην αγγελία μου http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?115321-CRYSTAL-AUDIO-system-6c-%EA%E5%ED%F4%F1%E9%EA%EF!
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κατα καιρούς δεν ανοίγει το link για να το δείς και σαν εικόνα.Κοίτα τουλάχιστον τα τεχν.χαρακτηριστικά του και αν σου κάνει τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.Το είχα με yamaha rxv-2400 και ηταν χάρμα για την κατηγορία του.Οσο για την τωρινή του κατάσταση, και πάλι άψογο.Μια επι τόπου διαπίστωση στην διάθεσή σου.Αν όχι, να σαι καλά.
Καλησπερα φιλος...Ψαχνω για κεντρικο ηχειο μεχρι το πολυ 14cm υψος και να ειναι μαυρου χρωματος....

Reaction score
325

Καλησπερα φιλος...Ψαχνω για κεντρικο ηχειο μεχρι το πολυ 14cm υψος και να ειναι μαυρου χρωματος....
Aγαπητέ φίλε γι αυτό και σε παρέπεμψα στην αγγελία μου.Αναφέρω ότι είναι μαύρου χρώματος, άσχετα με την φωτό του link και είναι 17cm μονο επειδή το τουίτερ είναι τοποθετημένο εκτός της καμπίνας του, για ευνόητους λόγους.Μόνο σε εκείνο το σημείο δηλ.Η καμπίνα του με λίγα λόγια δεν ξεπερνά σε ύψος τα 12cm.Ελπίζω να σε κατατόπισα πάντως και επειδή πρόκειται για καταπληκτικό στο είδος του ηχείο, είπα μήπως και στις δεσμευτικές διαστάσεις που ζητάς, σε βοηθήσω.Αν κι εφόσον θέλεις, στην διάθεσή σου να το δείς, να μάθεις και γιατί το δίνω και αυτά χωρίς καμμιά υποχρέωση.:605:

Reaction score
2.558
Αν τα 15 εκ ύψος σου κάνουν, υπάρχει ένα B&W με διαστάσεις Ύψος=15, Πλάτος=43 και Βάθος=25 εκ.

Reaction score
0

Εχεις pm για κεντρικο της quad

Reaction score
0

Aγαπητέ φίλε γι αυτό και σε παρέπεμψα στην αγγελία μου.Αναφέρω ότι είναι μαύρου χρώματος, άσχετα με την φωτό του link και είναι 17cm μονο επειδή το τουίτερ είναι τοποθετημένο εκτός της καμπίνας του, για ευνόητους λόγους.Μόνο σε εκείνο το σημείο δηλ.Η καμπίνα του με λίγα λόγια δεν ξεπερνά σε ύψος τα 12cm.Ελπίζω να σε κατατόπισα πάντως και επειδή πρόκειται για καταπληκτικό στο είδος του ηχείο, είπα μήπως και στις δεσμευτικές διαστάσεις που ζητάς, σε βοηθήσω.Αν κι εφόσον θέλεις, στην διάθεσή σου να το δείς, να μάθεις και γιατί το δίνω και αυτά χωρίς καμμιά υποχρέωση.:605:
Αν και δεν καταταλαβα ποιο ακριβως ειναι το ηχειο σου το C6 της crystal audio θα προτιμουσα να το εβλεπα πριν το αγοραζα....απο οτι βλεπω εισαι απο Πετρουπολη εγω απο Θεσσαλονικη...
Σε ευχαριστω για τη προταση παντως...

Reaction score
0

Αν τα 15 εκ ύψος σου κάνουν, υπάρχει ένα B&W με διαστάσεις Ύψος=15, Πλάτος=43 και Βάθος=25 εκ.
Καλησπερα...
Χρωμα?
μοντελο?
ετων?

Reaction score
2.558
Το ηχείο είναι το 600IFS μαύρο, δεν ξέρω πόσο παλιό είναι.
Αλλά τώρα μόλις είδα ότι είσαι Θασσαλονίκη...
Το ηχείο είναι στην Αθήνα.
Αν εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι στείλε μου πμ.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas