Ζητειται προενισχυτης Επιπεδου.

Reaction score
153
Ψαχνω Για ενα προενυσχητη επιπεδου για να αναβαθμησω το συστημα μου και να "τελειωσω" με το θεμα του προενισχυτη .

Προηποθεσεις :
Balanced εισοδους-εξοδους και ιδανικα Βalanced throughout τοπολογια.Η Dual mono κατασκευη ειναι επιθυμητη.

Phono stage μου ειναι αδιαφορο εχω εξωτερικη μοναδα για αυτην την δουλεια.

2 μοντελα που θα με ενδιεφεραν για παραδειγμα ειναι :
Audio research Reference 2
Mark levinson 26S

Ακουω προτασεις

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.550
Αντωνη, βρες έναν Lyngdorf dpa-1 και καθαρισες. Το μπασο σου θα παιξει απιστευτα, και "τελεια" μεσα στον χωρο σου,
με το room corection που εχει.

Εχει ψηφιακες και αναλογικες εισοδους, 4 Balance εξοδους με ταση > 4βολτ, (θα οδηγει ανετα τους ΜΛ)
Εχει ενεργο (2-δρομο) κροσοβερ, με πολλες ρυθμισεις, και το ντακ δωρο.

http://www.ebay.de/itm/Lyngdorf-DPA...91afb3&pid=100037&rk=1&rkt=24&sd=300563415041

Reaction score
153
Αντωνη, βρες έναν Lyngdorf dpa-1 και καθαρισες. Το μπασο σου θα παιξει απιστευτα, και "τελεια" μεσα στον χωρο σου,
με το room corection που εχει.

Εχει ψηφιακες και αναλογικες εισοδους, 4 Balance εξοδους με ταση > 4βολτ, (θα οδηγει ανετα τους ΜΛ)
Εχει ενεργο (2-δρομο) κροσοβερ, με πολλες ρυθμισεις, και το ντακ δωρο.

http://www.ebay.de/itm/Lyngdorf-DPA-1-PREAMPLIFICATORE-SCONTO-RISERVATO-TEL/300563415041?_trksid=p2047675.c100037.m2107&_trkparms=aid=111001&algo=REC.SEED&ao=1&asc=33846&meid=b86f821056684a039f4979bb4e91afb3&pid=100037&rk=1&rkt=24&sd=300563415041
Φαινεται καλο αυτο!!Και το Metric Hallo ειναι φοβερο μηχανημα και θα μου ελυνε τα χερια, crossover filters with perfect phase reconstruction,EQ κτλπ.

Αλλα εχω φαει κολλημα και τα θελω ολα αναλογικα,
Θα τα ξαναψαξω λιγακι και τα ψηφιακα.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.550
Aν δεν θελεις επεξεργασια σηματος (οποιασδηποτε μορφης) τοτε κρατα το σημα αναλογικα.
Εγω και στο κρος θα εμενα στο ψηφιακο πεδιο. Μεγαλες κλισεις, delay, κ.λ.π. στο αναλογικο.......δεν.
Για οτιδήποτε άλλο (ΕQ κ.λ.π) ..........γνωμη μου είναι, μονο σε ψηφιακο.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Αυτη την εποχη εχω ταιριαξει τον Mark Lev 336 με τον Viva LF1 με εκπληκτικα αποτελεσματα.
Εχω δοκιμασει διαφορους ML προενισχυτες αλλα ο ηχος τους δεν μου αρεσε.

FKA

Reaction score
2
Καλημέρα Αντώνη, εχω έναν προενισχυτη Sonic Frontiers Line 3 που υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές που εχεις θέσει. Πιστεύω οτι μπορεί να δέσει απόλυτα με τους τελικούς σου. Αν σε ενδιαφέρει πάρε με τηλέφωνο 6932219773 Φώτης.

Reaction score
153
Πηρα Μια Metric Halo LIO-8 για να δοκιμασω και τον ψηφιακο κοσμο, αλλα δεν νομιζω οτι καλυπτει τις αναγκες μου,θα την δοκιμασω λιγακι ακομα αλλα το βλεπω να την πουλαω και αυτην...

Ευχαριστω πολυ τα μελη του φορουμ για τα μυνηματα τους και το φορουμ το ιδιο για την φιλοξενια..

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.513
Όταν έρθει ο ώρα να πουλήσεις τα δύο γουφερ σου, μη με ξεχάσεις. Αναμένω...

Κατά τα άλλα, αν θέλεις κάποια βοήθεια με τη Metric πριν την πουλήσεις, πες μας. Για τη δουλειά που τη θέλεις, καλό αλλά όχι απαραίτητο είναι να αγοράσεις το πακέτο +dsp.

Reaction score
153
Όταν έρθει ο ώρα να πουλήσεις τα δύο γουφερ σου, μη με ξεχάσεις. Αναμένω...

Κατά τα άλλα, αν θέλεις κάποια βοήθεια με τη Metric πριν την πουλήσεις, πες μας. Για τη δουλειά που τη θέλεις, καλό αλλά όχι απαραίτητο είναι να αγοράσεις το πακέτο +dsp.

To πακετο +DSP το εχω βαλει μεσα, και μου εχουνε στειλει απο την Metric Halo ετοιμα preset για αυτην την δουλεια.
Δεν ειμαι ακομα σιγουρος αν αυτο το DAC σαν ποιοτητα ηχου μπορει να ακολουθησει το υπολοιπο συστημα,θα κανω τεστ και συγκρισεις Α-Β τις επομενες μερες.
Οσο για τα woofers αμα βρω κατι καλυτερο δικα σου,αλλα δεν νομιζω να υπαρχει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster