Ζητουνται drivers και σχεδια για Full Range ηχειο.

Reaction score
11
Έχει άποψη κάποιος για τα ανοιχτής Μπαφλάς κι αν έχει ενδιαφέρον μια τέτοια κατασκευή για μικρό λαμπατο 6 watt ό ή........να κάτσω φρόνιμα(ή εμπειρία μου με μονόδρομοα είναι ελάχιστη αλλά κατι με τραβάει στον ήχο τους,μου φαινεται ότι ερχεται από το πουθενά όχι ότι αυτό είναι ρεαλιστικό αλλά ....).Για καμπίνα δεν .....το βλέπω καθώς είναι μπλέξιμο.Nearfield 2μετρα σε τεράστιο χώρο 100 τμ κ στην μέση σχεδόν στήσιμο εντελώς ελεύθερο.
Αν εχει κανείς εμπειρία ακρόασης σε ανοιχτή Μπαφλα (δενν ετυχε ναχω ακούσει ποτέ αλλά μειντριγκάρει:) ας παραθέσει εντύπωση κ πρόταση μονάδων.Εννοείται ότι γνωρίζω ποιο είναι το είδος μουσικής που τους αρμόζει κ τυχαίνει νάναι κ το 80% της μουσικής μου(Τα υπόλοιπα είναι κλασσική τα triangle celius es με καλύπτουν σε αυτό πλήρως)
80-87 db ζητούμενες εντάσεις με κορυφές 90 db από θέση ακρόασης
Τα καλύτερα fullrange που έχω ακούσει είναι τα Fertin http://www.fertinacoustics.com/ σε open baffle
Τα έχει ένας φίλος μου αλλά σε χώρο μικρό γύρο στα 10 τετραγωνικά, στα 100 δεν ξέρω πως θα παίξουν.
Έχουν ηλεκτρομαγνήτη που τα καθιστά πολύ ευαίσθητα, τα οδηγεί με 2Α3 3,5watt ή με 45 1,5watt.
όποιος ψάχνει για ηχείο fullrange που να παίζει με 1,5watt να έχει αμεσότητα και πολύ καλό εύρος συχνότητας, ψάχνει fertin!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Με τις εταιρίες μεγαφώνων που δεν τολμούν να δημοσιεύσουν μετρήσεις, αλλά αφήνουν μια αύρα μαγείας ( ) για τα προϊόντα τους κάτι τρέχει και αυτό σίγουρα δεν είναι καλό...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος