Ζητω φτηνη Lcd τηλεοραση 32-40"

Reaction score
20
Απάντηση: Ζητω φτηνη Lcd τηλεοραση 32-40"

LED 32" LG στα 399 , σε ΠΛΑΙΣΙΟ & ΚΟΤΣΩΒΟΛΟ-ELECTRONET:
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-32LE4500-LED-TV-32-32LE4500.htm
Γιατι εχω την εντυπωση πως αυτη η τηλεοραση δεν ειναι Led;
Απλα οι λαμπες φωτισμου ειναι led..
Καμια σχεση δηλαδη.
Ασε που ειναι στα 50Hz.

Reaction score
27.242
NΟΜΙΖΩ ΤΑ ΣΑΤΟΥΡΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΑΣΜΑ 42 ΣΤΑ 333 ΕΥΡΩ.
Η ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!!!!!
ΤΟΤΕ Η ΓΥΦΤΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΟ!!!!! ΜΟΝΟ ΣΕ 1 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!!!!! ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 329 ΕΥΡΩ!

Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Ζητω φτηνη Lcd τηλεοραση 32-40"

Γιατι εχω την εντυπωση πως αυτη η τηλεοραση δεν ειναι Led;
Απλα οι λαμπες φωτισμου ειναι led..
Καμια σχεση δηλαδη.
Ασε που ειναι στα 50Hz.
Oι LED τηλεοράσεις LCD διαφέρουν από τις τηλεοράσεις CCFL στον τρόπο φωτισμού του πάνελ. Ο φωτισμός διαφέρει και με πολύ απλά λόγια, η διαφορά σε ένα πάνελ που φωτίζεται με LED από ένα πάνελ που φωτίζεται με λάμπα φθορίου, είναι το contrast (μεγαλύτερο στις LED) και η καλύτερη απόδοση του μαύρου χρώματος, καθώς και η μικρότερη κατανάλωση ρεύματος. Όλες οι τηλεοράσεις (LED ή CCFL) το ίδιο πάνελ φοράνε, δηλαδή πάνελ LCD, απλά αλλάζει ο τρόπος φωτισμού τους.Έχεις κάποια τεχνολογία υπ' όψη σου που δεν τη γνωρίζουμε??

Η συγκεκριμένη τηλεόραση που πρότιναν οι συμφορουμίτες, είναι LED με ακροφωτισμό, όπως όλων των εταιριών, στα 50Hz και FullHD, παίζει jpeg, mp3, DivX, MKV, από τη θύρα USB και αναγνωρίζει σκληρό εξωτερικό δίσκο, διαμορφωμένο είτε σε NTFS, είτε σε FAT32. Τα παίζει όλα, εκτός από αρχεία ήχου σε DTS.
Αν θες να πας και σε προιόν που να παίζει ΚΑΙ DTS, πας στη σειρά LE8500 ή LX9500, οι οποίες είναι FULL LED και όχι LED σε διάταξη στα άκρα, τεχνολογία που μόνο στα 2 συγκεκριμένα προιόντα θα βρείς..
Εσύ όμως ψάχνεις κάτι φθηνό όπως λες οπότε μια χαρά τηλεόραση είναι και τιμή σκότωμα....:126:

Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-led-tv-32LE4500.jsp

Reaction score
2.248
Απάντηση: Ζητω φτηνη Lcd τηλεοραση 32-40"

Ακουσε τον Σταμάτη (Delamostre) φίλε μου. Είναι expert !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp