Ζητώ οικόπεδο και σπίτι.

V

VIDEOMIX

Guest
Στην Αττική η και κοντά αυτής, παλαιό σπίτι με οικόπεδο γύρω στα 500 μέτρα, περίπου στις 60.000€
Μετροιτής. :cool:

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν έγραψα... <<ζητείται κουμπάρος>> ακόμα. Τότε, θα πλησιάζει και η ώρα του γάμου. :):)

Reaction score
0
Απο σπιτι ξεκινανε.Ο κουμπαρος μενει στο τελος ....ακου και μενα :wink: .
Απο οτι καταλαβα μαλλον....δεν παντρευεσαι. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3
Στην Αττική η και κοντά αυτής, παλαιό σπίτι με οικόπεδο γύρω στα 500 μέτρα, περίπου στις 60.000€
Μετροιτής. :cool:
Χλωμό το κόβω με τόσα χρήματα να βρείς αυτό που ζητάς εντός Αττικής.
Ξεκίνα απο τα 100.000 και βλέπουμε,εκτός εάν συμβιβαστείς με κάποιο δυάρι σε πολυκατοικία. :neutral:

Reaction score
3.590
Κι εγώ χλωμό το βλέπω. Εκτός κι αν ειναι κατηφορικό το οικόπεδο και εκτός σχεδίου πόλεως.

Θα έλεγα ότι πρέπει να μαζέψεις γύρω στα 150.000 ευρώ πριν ξεκινήσεις να σκέφτεσε για το δικό σου οικόπεδο. Αν σε ενδιαφέρει άμεσα και το κτήσιμο ενός σπιτιού δες και τη λύση του προκατασκευασμένου σπιτιού. Η Betanet είναι η καλύτερη λύση.
Ετοιμάζομαι κι εγώ να φτιάξω κάτι σε ένα δικό μου οικόπεδο μέσα στην Τρίπολη.
Η προσφορά που μου έδωσε η Betanet ήταν 30% φθηνότερη από τους άλλους κατασκευαστές . Το σπίτι το παραλαμβάνεις σε 4-6 περίπου μήνες. Τόσος χρόνος απαιτείται για ένα πλήρες εξοπλισμένο τριόροφο σπίτι 400 περίπου τετραγωνικών.
Το μοναδικό μειονέκτημα με την λύση της Betanet είναι το ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές στην διαρρύθμιση των χώρων μετά το κτήσιμο.

V

VIDEOMIX

Guest
Απο σπιτι ξεκινανε.Ο κουμπαρος μενει στο τελος ....ακου και μενα :wink: .
Απο οτι καταλαβα μαλλον....δεν παντρευεσαι. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τον κουμπάρο τον έχω βρεί!!! :mrgreen: Τον ξέρεις!! :shock:
Την νύφη θα πρέπει να βρώ τώρα. :roll:
g.kar, το θέμα της διαρρύθμισης της εταιρίας, για ανέλυσέ το. Τι εννοείς;

Επίσης για όποιον γνωρίζει και άλλες λεπτομέρειες για τα προκάτ, εκτός απο την απορία του δίδιμου, ας μας πεί. Π.Χ. Μόνωση ήχου και φυσικά θερμοκρασιών κλπ. Σε τι μειονεκτεί σε σχέση με το πατροπαράδοτο χτίσιμο; Σε τι πλεονεκτεί; :cool:

Reaction score
3.590
Εγώ επισκεύτηκα αρχικά το υποκατάστημα της Betanet στην Λ. Αλίμου στο Καλαμάκι της Αθήνας για να μπορέσω να μιλήσω απευθείας μαζί τους και να δω τι παίζεται γενικώς με τα προκατ.
Συνάντησα έναν μηχανικό που μου εξήγησε με ποιο τρόπο κατασκευάζονται τα δομικά στοιχεία από την betanet.
Κάθε δομικό στοιχείο είναι μοναδικό. Κατασκευάζεται με συγκεκριμένες διαστάσεις για να εφαρμόζει ακριβώς στο σημείο όπου πρόκειται να τοποθετηθεί. Θα έλεγα ότι κάθε ένα σπίτι κατασκευάζεται από Χ μοναδικά στο είδος τους κομμάτια. Δεν υπάρχουν δηλαδή στάνταρντ δομικά στοιχεία. Ενας τοίχος π.χ , ένα ταβάνι, μία εσωτερική σκάλα. Λες και είναι ένα σπίτι που το αγοράζεις σαν συναρμολογούμενο. Ολα τα δομικά στοιχεία προσαρμόζονται με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Η συναρμολόγηση εξασφαλίζει τεράστια αντοχή σε σεισμούς. Θα έλεγα πολύ μεγαλύτερη αντοχή από ένα συμβατικό σπίτι που κατασκευάζεται με τούβλα.
Διαθέτει θερμομόνωση και ηχομόνωση (που μας ενδαφέρει). Τα δομικά στοιχεία κατασκευάζονται από τσιμέντο, μετάλλο και από ειδικά μονωτικά υλικά σε μορφή σάντουΙτς.

Στην εγκατάσταση συμπεριλαμβάνονται τα υδραυλικά, τα ηλεκτρολογικά, τα είδη υγιεινής, οι πόρτες , τα παράθυρα, τα πάντα. Υπάρχει η δυνατότητα να μην πάρεις την standard ποιότητα αλλά να πας σε High-End ποιότητα. Για παράδειγμα στην standard προσφερόμενη ποιότητα όλα τα είδη υγιεινής είναι της Ideal Standard τα οποία είναι πολυ καλά.

Με το κλειδί στο χέρι και δεν κυνηγάς και τους μαστόρους πότε θα τελειώσουν.

Το κόστος της κατασκευής κυμαίνεται μεταξύ 800-850 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Για να σου δώσουν συγκεκριμένη οικονομική προσφορά απαιτείται μια προμελέτη από δικό σου Πολ. μηχανικό.

δείτε και στο site: www.betanet.gr

VG

Reaction score
0
Εγώ επισκεύτηκα αρχικά το υποκατάστημα της Betanet στην Λ. Αλίμου στο Καλαμάκι της Αθήνας για να μπορέσω να μιλήσω απευθείας μαζί τους και να δω τι παίζεται γενικώς με τα προκατ.
Συνάντησα έναν μηχανικό που μου εξήγησε με ποιο τρόπο κατασκευάζονται τα δομικά στοιχεία από την betanet.
Κάθε δομικό στοιχείο είναι μοναδικό. Κατασκευάζεται με συγκεκριμένες διαστάσεις για να εφαρμόζει ακριβώς στο σημείο όπου πρόκειται να τοποθετηθεί. Θα έλεγα ότι κάθε ένα σπίτι κατασκευάζεται από Χ μοναδικά στο είδος τους κομμάτια. Δεν υπάρχουν δηλαδή στάνταρντ δομικά στοιχεία. Ενας τοίχος π.χ , ένα ταβάνι, μία εσωτερική σκάλα. Λες και είναι ένα σπίτι που το αγοράζεις σαν συναρμολογούμενο. Ολα τα δομικά στοιχεία προσαρμόζονται με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Η συναρμολόγηση εξασφαλίζει τεράστια αντοχή σε σεισμούς. Θα έλεγα πολύ μεγαλύτερη αντοχή από ένα συμβατικό σπίτι που κατασκευάζεται με τούβλα.
Ρωτα τον αν ξερει το αλλο με τον Τοτο....

V

VIDEOMIX

Guest
g.kar, δεν έχει όμως στα έξοδα, την άδεια, φπα, και αν σε αυτά τα χρήματα συμπεριλαμβάνεται η βάση του σπιτιού το γνωρίζεις;

Reaction score
3.590
g.kar, δεν έχει όμως στα έξοδα, την άδεια, φπα, και αν σε αυτά τα χρήματα συμπεριλαμβάνεται η βάση του σπιτιού το γνωρίζεις;

Τα έξοδα για την άδεια του σπιτιού θα τα πληρώσεις είτε φτιάξεις σπίτι προκάτ είτε συμβατικό. Το ίδιο ισχύει και για τον ΦΠΑ. Στην Betanet δεν αλλάζει κάτι με τα νέα μέτρα για τον ΦΠΑ. Πάντα χρέωναν τον ΦΠΑ όπως όλες οι εταιρείες.

Η βάση του σπιτιού χτίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και σε ένα συμβατικό σπίτι.
Η Betanet τα αναλαμβάνει όλα. Εσύ απλά πληρώνεις και όταν σου πουν πας και πέρνεις τα κλειδιά.

Το κόστος 800-850 ευρώ είναι ενδεικτικό. Καλύτερα να πάρεις προσφορά ο ίδιος.

Reaction score
0
δες αυτο http://www.mark.gr/greek.htm
Μιλαω για τα LORD .Ειναι οτι ποιοτικοτερο σε prokat που μπορεις να βρεις.
Δεν ειμαι αντιπροσωπος αλλα απο ερευνα αγορας που εκανα καταληξα πως
αν προκειται για προκατ ,ειναι με διαφορα μπροστα τα Lord. Περιπου 900€ τμ.
Σου βαζουν απο λεβητα μεχρι κουδουνι και φωτα.

Reaction score
4
Επειδη και εγω ειχα κανει ερευνα για προκατασκευασμενα (δεν χρειαστηκε μιας και βρηκα γυναικα με τα ουλα της :) ) απο τα σημαντικοτερα πλεονεκτηματα τους ηταν οτι δεν πληρωνεις το ΙΚΑ. Μαλιστα, ξερετε ποσο εχει το ΙΚΑ για μια οικοδομη; απιστευτο κερδος.
Οσο για αντισεισμικοτητα, σαν βιομηχανικο προιον με αυστηρες προδιαγραφες και επιβλεψη στην κατασκευη του (απο betanet η Καλεργη κτλ) σιγουρα ειναι καλυτερο απο το "χτιστο", εξαλλου λογω της κατασκευης τους (modular τοιχοι κτλ) ολος ο ογκος εχει εξαιρετικη ικανοτητα ταλαντωσης χωρις να διαλυθει.
Υπαρχουν διαφορες τεχνολογιες η πιο εντυπωσιακη ηταν ενος φιλου. Ηρθαν και εφτιαξαν το σπιτι απο φελιζολ. Εκοψαν τα παντα, παραθυρα, πορτες κτλ. Ενα κανονικο σπιτι. Αφου μπηκαν μεσα και ειδαν πως κινουνται στο χωρο και εκαναν τις απαραιτητες αλλαγες, ηρθε η εταιρεια και αφου περασε τα καλωδια, δικτυα κτλ εριξε τσιμεντο με πιεση και βουαλαα !!
Αυτη η κατασκευη ειναι τωρα πια τριων χρονων και μεχρις στιγμης ο φιλος μου ειναι εξαιρετικα ευχαριστημενος και ευτυχισμενος που γλυτωσε εκατομμυρια αλλα και αγχη και τρεχαματα πισω απο μαστορια κτλ. Τα οποια τρεχαματα δεν ειναι αμελητεα, το σπιτι που μενω τωρα το παρελαβα με τα τουβλα και επρεπε να το φτιαξουμε ωστε να γινει σπιτι. Απιστευτη ταλαιπωρια και αγχος και εκνευρισμος..

V

VIDEOMIX

Guest
Ωραία. Μου βρήκε την καλύτερη λύση ο santon στο θέμα που συζητάμε.
Γυναίκα με προίκα!!!:):):)

Reaction score
3.590
O Santon δεν είπε με προίκα, είπε με τα ούλα της.

Μήπως την θέλεις να είναι και παρθένα ?
Να απευθυνθείς τότε στην BOMN (BitteOulaMesaNet) :lol:

Reaction score
3.590
Αν θελεις τέτοια γυναίκα υπάρχουν και οι προκάτ :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Πέρα απο τις πλάκες, τον χαρακτήρα αναζητώ και τόσα χρόνια δεν τον βρίσκω. Την χημεία με το έτερον ήμισι. Εαν πετύχω αυτό που θέλω, θα είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη βίλλα που θα μπορούσα να έχω!!!:)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt