V
VIDEOMIX
Guest
Στην Αττική η και κοντά αυτής, παλαιό σπίτι με οικόπεδο γύρω στα 500 μέτρα, περίπου στις 60.000€
Μετροιτής.
Μετροιτής.

Χλωμό το κόβω με τόσα χρήματα να βρείς αυτό που ζητάς εντός Αττικής.Στην Αττική η και κοντά αυτής, παλαιό σπίτι με οικόπεδο γύρω στα 500 μέτρα, περίπου στις 60.000€
Μετροιτής.![]()
Τον κουμπάρο τον έχω βρεί!!! :mrgreen: Τον ξέρεις!! :shock:Απο σπιτι ξεκινανε.Ο κουμπαρος μενει στο τελος ....ακου και μενα.
Απο οτι καταλαβα μαλλον....δεν παντρευεσαι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρωτα τον αν ξερει το αλλο με τον Τοτο....Εγώ επισκεύτηκα αρχικά το υποκατάστημα της Betanet στην Λ. Αλίμου στο Καλαμάκι της Αθήνας για να μπορέσω να μιλήσω απευθείας μαζί τους και να δω τι παίζεται γενικώς με τα προκατ.
Συνάντησα έναν μηχανικό που μου εξήγησε με ποιο τρόπο κατασκευάζονται τα δομικά στοιχεία από την betanet.
Κάθε δομικό στοιχείο είναι μοναδικό. Κατασκευάζεται με συγκεκριμένες διαστάσεις για να εφαρμόζει ακριβώς στο σημείο όπου πρόκειται να τοποθετηθεί. Θα έλεγα ότι κάθε ένα σπίτι κατασκευάζεται από Χ μοναδικά στο είδος τους κομμάτια. Δεν υπάρχουν δηλαδή στάνταρντ δομικά στοιχεία. Ενας τοίχος π.χ , ένα ταβάνι, μία εσωτερική σκάλα. Λες και είναι ένα σπίτι που το αγοράζεις σαν συναρμολογούμενο. Ολα τα δομικά στοιχεία προσαρμόζονται με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Η συναρμολόγηση εξασφαλίζει τεράστια αντοχή σε σεισμούς. Θα έλεγα πολύ μεγαλύτερη αντοχή από ένα συμβατικό σπίτι που κατασκευάζεται με τούβλα.
VG, τι ξέρεις για τα προκάτ;Ρωτα τον αν ξερει το αλλο με τον Τοτο....
g.kar, δεν έχει όμως στα έξοδα, την άδεια, φπα, και αν σε αυτά τα χρήματα συμπεριλαμβάνεται η βάση του σπιτιού το γνωρίζεις;