ΗΙ END PC......

Reaction score
150
Απο πάνω θα μπεί το κουτι το αντεστραμένο που θα πατάνε οι αντλίες και όλα τους τα καλώδια θα είναι κρυμένα ενώ οι σωληνώσεις θα ντυθούν σε σωλήνα νίκελ.

Κάπως έτσι:

Εδώ αλλά με το κουτί και τους νίκελ σωλήνες (όπως στις προηγούμενες φώτο) ανάμεσα και θα φεύγουν για το ρετιρέ που θα είναι το motherboard.

Reaction score
150
Βρήκα κάποιες φωτο από τη βάση η οποία για να είναι σκλήρη και να αντέχει το βάρος πήρε διπλό MDF το οποίο για να κοληθεί του έβαλα και βίδες που έβγαλα μετά.

Reaction score
150
Και τέλος η πρόσοψη που θα μπει στα ψευγεία.

Φυσικά δε γίνεται έτσι σκέτο οπότε στο δύσκολότερο μέρος τώρα:

Reaction score
150
Αντε Βλάση ελπίζω να μην έχεις παράπονο γιατί όταν (ΑΝ) τελειώσει θα έχεις πολύ high-end PC να αντιγράψεις.

Βασικά το project βρισκεται στο 20% περίπου γιατί το δύσκολο είναι στα παραπάνω πατώματα.

Εκεί λοιπον μιλάμε για πολύ ψιλοκατασκευές για να κρυφτούν όλα και θέλω οπωσδήποτε τα εξής:

Α) Ωραία εμφάνιση (καλές βαφές και μικρολεπτομέρειες)
Β) Λειτουργικότητα κι εύκολες αναβαθμίσεις.
Γ) Επιδόσεις.

Το PC θα μπορεί να έχει 3 ψυγεία των 4Χ120 Ανεμιστήρω ή 2 των 120 και 1 4 Χ 140. Επίσης υπάρχει πρόβλεψη για κομπρεσορα για τον επεξεργαστή ή chiller για όλο το κύλωμα ή και τα δύο!

Το μεσαίο πάτωμα θα περιέχει το τροφοδοτικό και τους σκληρούς καθώς και ότι πλακέτα, controller, ηλεκτρονικά, μοτέρ αποφασίσω να βάλω.

Το τελευταίο πάτωμα θα έχει το M/B με τα υπόλοιπα και η ταράτσα θα έχει τις δεξαμενές νερού διακοσμημένες με ειδικό τρόπο.

Δεν τα θέλω όμως ξερά και αυτά που έχω σκεφτεί είναι πολύ δυσκολα και χρονοβόρα οπότε θέλει και χρόνο και όρεξη.

Δυστυχώς δεν ξέρω να σχεδιάζω 3D για να σας δείξω τι εννοώ και είναι κάτι που θα με βοηθούσε κι εμένα αλλά.....

Πάντως για την οροφή του σκέφτομαι σοβαρά να έχει κι ενυδρείο. :142:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: ΗΙ END PC......

Βαλε και κανα ψαρακι μεσα βρε....:142:

Σαν ενυδρειο ειναι βρε..:137:

Θα βάλω στο καινούριο!

Πάντως μπορεί κα να παίζει καλά μουσική αν σκεφτείς ότι όλα τα ηλεκτρονικά θα είναι ξέχωρα και δεν θα επηρεάζει το ένα το άλλο!:137::143:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.440
Απάντηση: ΗΙ END PC......

:111::111::111:

Μπράβο δουλειά!

Σου εύχομαι να το κάνεις όπως το φαντάζεσαι.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Καλα βρε Σωτο...μιλαμε με εστειλλες βρε φιλαρακι με τις κομπιουτεριστικες υπερκατασκευες σου!!!!!!:140:

Κοιταω και ξανακοιταω τις φωτο που ανεβασες βρε τρελλιαρη και δεν το πιστευω οτι μπορει καποιος να κανει τετοιες κατασκευες με το πι σι του!!!!!
Μπομπ ο κομπιουτερομαστορας εισαι βρε θηριο!!!!:143:

Αντε βρε ....και 12οροφο να φτιαξεις στο μελλον με βεραντα και ψησταρια για αλλου ειδους απολαυσεις!!!!!!!

ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ!!!!:135:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

περαν του "κατασκευαστικου" στοιχηματος,μα τετοια υπερκατασκευη σε τι αλλο θα μπορουσε να χρησιμευσει?
Μηπως ενα μεγαλο Mac θα την εκανε γιο-γιο?

Reaction score
15.548

Θα σου δωσει και ο EAR κανα PIRANHAS και δεν θα στο ακουμπαει κανεις......:142:

[youtube]pRvSGpApigU[/youtube]

Αυτο που δειχνεις ρε τρελαμενε,ποσο παει το κουστουμι :118:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: ΗΙ END PC......

περαν του "κατασκευαστικου" στοιχηματος,μα τετοια υπερκατασκευη σε τι αλλο θα μπορουσε να χρησιμευσει?

Ε θα αστειέυεσαι βέβαι γιατί όχι τέτοια κατασκευή δεν χρειάζεται για να κάνεις γιο-γιο το μεγαλύτερο MAC αλλά πολύ πιο απλή και αερόψυκτη.

Κανείς μα κανείς που θέλει να πιάσει τέτοιες αποδόσεις δεν ασχολείται με MAC γιατί οι δυνατότητες τους σε tweaking και overclocking αλλά και σε Hardware ικανό να αντέξει είναι σχεδόν μηδαμινές ή αστείες μπροστά στα PC.

Δεν υπάρχει καν Hardware τέτοιου επιπέδου. μιας και δεν αγοράζει κανείς MAC για τέτοια πράγματα. Δεν στέκει καν για εκεί που απευθύνεται.

Reaction score
150

Θα σου δωσει και ο EAR κανα PIRANHAS και δεν θα στο ακουμπαει κανεις......:142:

[youtube]pRvSGpApigU[/youtube]

Αυτο που δειχνεις ρε τρελαμενε,ποσο παει το κουστουμι :118:

Τι πόσο πάει? Κατ'αρχήν θες εργαλεία και αυτά πάνε μερικά χιλιάρικα.

Τι να σου πω το πρώτο μαζί με λάθη, και τ'ατελείωτα κουριερ καθώς και το Hardware μου είχε φτάσει 8,000 Χιλιάρικα!

Αν θες για κάρτες γραφικών μόνο 1200 Ευρώ και 2,000 για μια καλή RAID Array με SSD και σοβαρό κοντρολερ?

Οι αντλίες πάνε 100+ η μία και τα ωραία ρακόρ πάνε από 5-6 μέχρι 10-15 και θες πολλά για 3 loops.

Ένα chiller της προκοπής έχει 600-700 κατοστάρικα και τα καλά ψυγεία έχουν κι αυτά από 100-200 το ένα ανάλογα το μέγεθος.

Το κόστος σε υλικά, βαφές, φύρα κτλ δεν το ξέρεις μέχρι να τελειώσεις.

Μου φαίνεται αν κατασκεύαζα subwoofer θα είχα γεμίσει 18 ιντσα!:143: και θα μου έμεναν και ρέστα.

Reaction score
150

Βασικά οι μόνες εφαρμογές που χρησιμοποιούν τέτοια ισχυ είναι τα παιχνίδια, το 3D rendering, video encoding και γενικά number crunching.

Εκεί μπορείς να κερδίσεις και ωρες δουλειάς την ημέρα αλλά ποιος ασχολείται στη δουλειά του με τέτοια?

Πετάς εκεί μια φάρμα με PC και κάρτες γραφικών και τελείωσες.

Reaction score
0
Τς τς τς... Hi-end PC και μιλατε για parts και ψυξη. :135::116:

Ελατε να πουμε για κανα τροφοδοτικο εσωτερικου DAC που να βγαζει ηχο και τα συζηταμε μετα αυτα. :142: :119:

EDIT: Jargon διαβαζα στην αρχη δεν σε ειδα.Ωραιο κουτι! :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale