ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Reaction score
264
Το www.caraudiotest.gr ειναι το νεο ηλεκτρονικο περιοδικο για τον ηχο και την εικονα στο αυτοκινητο.Ειναι μια δουλεια που προερχεται απο ατομα καταξιομενα στον χωρο του caraudio,εδω στην Ελλαδα
και φυσικα κατι που ελειπε απο τον χωρο αυτο.Ενα μεγαλο μπραβο στα ατομα που απαρτιζουνε την συντακτικη ομαδα και ευχομαστε καλη συνεχεια στο δυσκολο εργο που εχουνε αναλαβει,αφου θα πρεπει κρινουνε αμερολιπτα και αντικειμενικα τα προιοντα που εχουνε σκοπο να μας διασκεδαζουνε μεσα στο χωρο του αυτοκινητου.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΥΡΙΟΙ του caraudiotest.gr
:610::622:

Reaction score
173
Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Πολυ καλη ιδεα. Μπραβο στα παιδια!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Ο Νίκος είναι φίλος και από τους λίγους ανθρώπους στο χώρο με τόσο μεράκι. Παρότι η προσπάθεια είναι σε νηπιακό στάδιο, η ύλη του πρώτου τεύχους είναι πλήρης και ουσιαστική. Είμαι σίγουρος πως το www.caraudiotest.gr θα εξελιχθεί σε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα (γιατί όχι και διεθνώς).

Εύχομαι κάθε επιτυχία.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Στις 5 η' 6 του μηνα θα εχουμε μπροστα στους υπολογιστες μας,το 2o "τευχος" του www.caraudiotest.gr Εκει να δουνε τα ματακια σας τι θα εχει.Κανετε λιγο υπομονη και θα δεν θα χασετε.

Εδω στα κυθηρα ειναι αρκετα τα ατομα που εχουνε ενθουσιαστει με αυτην την καταπληκτιη προσπαθεια που κανουνε τα καταξιωμενα μελοι που στελεχωνουνε την νεα αυτη προσπαθεια ενημερωσης στον χωρο του caraudio.

Μπραβο και παλι

Reaction score
0
Ανυπομονώ να διαβάσω το νέο τεύχος.
Το προηγούμενο μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω!!

Reaction score
49

Τα συγχαρητήριά μου για την πολύ καλή δουλειά!
Καλή συνέχεια, ακόμα πιο δυνατά και εντυπωσιακά! :107:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Βρήκανε τρόπο να τα πάρουνε πάλι! όπως ξέρουμε, το αυτοκίνητο είναι ο χειρότερος χώρος για να ακούσεις μουσική!!!!

Reaction score
49

Βρήκανε τρόπο να τα πάρουνε πάλι! όπως ξέρουμε, το αυτοκίνητο είναι ο χειρότερος χώρος για να ακούσεις μουσική!!!!
Ποιος να μας τα πάρει? Και πως?
Και γιατί είναι ο χειρότερος χώρος? Προσωπικά απολαμβάνω πολύ περισσότερο τη μουσική στο αυτοκίνητο από το να κάθομαι σε έναν καναπέ στο σπίτι μου ή σε κάποιο σπίτι γενικώς....

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μουσική απολαμβάνουμε ασφαλώς, αλλά να όταν ψάχνουμε για πιστότητα στο αυτοκίνητο, είναι νομίζω ουτοπία!!

Reaction score
25.446
ναι ετσι ειναι , μεχρι να ακουσεις 2-3 καλα αυτοκινητα πως παιζουν και να νομιζεις οτι βρισκεσαι μπροστα απο ενα ζευγαρι near field μονιτορακια (με μπασο ομως) και να βλεπεις μπροστα σου ορχηστρα εκτος των οριων του αυτοκινητου με αισθηση και βαθους και χωρου.
δεν ειναι ευκολο και εχει πολλα ορια , αλλα απλα σκεψου οτι ενα πολυ καλο αυτοκινητο παιζει καλυτερα απο πολλα δωματια της εκθεσης (που κοστιζουν και τα ιδια λεφτα).

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Εκ μέρους του caraudiotest θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ και για τα καλά και για τα κακά σας λόγια. Να διευκρινήσουμε ότι δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει συνδρομή για το εν λόγω ηλ.περιοδικό. Κάθε κριτική είναι δεκτή.
Με εκτίμηση Νίκος Κωνσταντινίδης - Δημήτρης Γουναρίδης.

Reaction score
264

Μας τα παιρνουνε ολοι αυτοι οι μαγαζατορες που απλα προσπαθουνε να πουλησουνε εκεινα τα ηχεια απο τα οποια και βγαζουνε και την μεγαλητερη προμηθεια φιλε μου.Οταν τα λαμογια του χωρου που λεγετε caraudio,καταλαβουνε οτι ειμαστε κοματακι ασχετοι με το ολο θεμα,..............αντι να μας πουνε οτι τα ηχεια μαρκας πρκφ που θελουμε να βαλουμε στο αμαξι μας (επειδι ετυχε να τα ακουσουμε σε διαφορετικο απο το δικο μας αμαξι και παιζανε καλα),........δεν παιζουνε καλα στο δικο μας αμαξι,αυτοι κανουνε οτι μπορουνε για να μας τα πασαρουνε,βγαζοντας ετσι ενα καλο μεροκαμα.

Τωρα ομως,που θα μπορουμε να διαβασουμε τα αποτελεσματα που ειχε η δοκιμη του εν λογω ηχειου,κατοπιν μετρισης του με μηχανημα,δεν θα πηγαινουμε σαν τα προβατα στην σφαγη και ας μας λεει ο καθε μπαρμπακιτσος μαγαζατορας οτι ειναι ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.
Πιστευω οτι στο θεμα των ενισχυτων πιο πολυ,θα δουμε και τα πραγματικα προσοντα που θα εχει ο εκαστοτε ενισχυτης,ωστε οταν παω εγω ο χωριατης απο την επαρχια Λαρισας να τον αγορασω,να μην μου πουλανε παραμηθι οτι βγαζει 1.500wat ο μονοκαναλος μαρκας τθζα,αλλα 300 wat rms.Ξερεις ποσος κοσμακης την εχει πατησει ετσι??????
Βλεπουνε που γραφει επανω του με μεγαλα γραμματα 1.500wat και τον θεωρουνε καλο.Που να ξερουνε ομως οτι αυτα ειναι τα max και οχι τα rms.

Δεν βλεπω λοιπον τον λογο που σε εκανε να πεις οτι,το www.caraudiotest.gr ειναι ενας νεος τροπος για να μας τα παρουνε αλλη μια φορα.:121:
Αντιθετος φιλε μου,μας ξεστραβωνουνε και κανονικα θα πρεπει τα ατομα που απαρτιζουνε το περιοδικο αυτο να τιμωρηθουνε παραδηγματικα που δεν το δημιουργησανε αυτο το περιοδικο πριν απο πολλα χρονια!!!!!:137:

Εγω τους ευχομαι καλη συνεχεια και αν ειναι δυνατον να το κανουνε και εβδομαδιαιο.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Εκ μέρους του caraudiotest θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ και για τα καλά και για τα κακά σας λόγια. Να διευκρινήσουμε ότι δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει συνδρομή για το εν λόγω ηλ.περιοδικό. Κάθε κριτική είναι δεκτή.
Με εκτίμηση Νίκος Κωνσταντινίδης - Δημήτρης Γουναρίδης.
Καλωσορίσατε στην παρέα. :403:

Reaction score
6
Συγχαρητήρια και καλό κουράγιο στην προσπάθεια και από εμένα στο www.caraudiotest.gr

Μεγάλο μέρος της ζωής μας περνάμε στο αυτοκίνητο και ένας από τους τρόπους να περνάμε καλά είναι η μουσική σε αυτό.

Συγχαρητήρια και για την πρωτοβουλία. :126:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μας τα παιρνουνε ολοι αυτοι οι μαγαζατορες που απλα προσπαθουνε να πουλησουνε εκεινα τα ηχεια απο τα οποια και βγαζουνε και την μεγαλητερη προμηθεια φιλε μου.Οταν τα λαμογια του χωρου που λεγετε caraudio,καταλαβουνε οτι ειμαστε κοματακι ασχετοι με το ολο θεμα,..............αντι να μας πουνε οτι τα ηχεια μαρκας πρκφ που θελουμε να βαλουμε στο αμαξι μας (επειδι ετυχε να τα ακουσουμε σε διαφορετικο απο το δικο μας αμαξι και παιζανε καλα),........δεν παιζουνε καλα στο δικο μας αμαξι,αυτοι κανουνε οτι μπορουνε για να μας τα πασαρουνε,βγαζοντας ετσι ενα καλο μεροκαμα.

Τωρα ομως,που θα μπορουμε να διαβασουμε τα αποτελεσματα που ειχε η δοκιμη του εν λογω ηχειου,κατοπιν μετρισης του με μηχανημα,δεν θα πηγαινουμε σαν τα προβατα στην σφαγη και ας μας λεει ο καθε μπαρμπακιτσος μαγαζατορας οτι ειναι ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.
Πιστευω οτι στο θεμα των ενισχυτων πιο πολυ,θα δουμε και τα πραγματικα προσοντα που θα εχει ο εκαστοτε ενισχυτης,ωστε οταν παω εγω ο χωριατης απο την επαρχια Λαρισας να τον αγορασω,να μην μου πουλανε παραμηθι οτι βγαζει 1.500wat ο μονοκαναλος μαρκας τθζα,αλλα 300 wat rms.Ξερεις ποσος κοσμακης την εχει πατησει ετσι??????
Βλεπουνε που γραφει επανω του με μεγαλα γραμματα 1.500wat και τον θεωρουνε καλο.Που να ξερουνε ομως οτι αυτα ειναι τα max και οχι τα rms.

Δεν βλεπω λοιπον τον λογο που σε εκανε να πεις οτι,το www.caraudiotest.gr ειναι ενας νεος τροπος για να μας τα παρουνε αλλη μια φορα.:121:
Αντιθετος φιλε μου,μας ξεστραβωνουνε και κανονικα θα πρεπει τα ατομα που απαρτιζουνε το περιοδικο αυτο να τιμωρηθουνε παραδηγματικα που δεν το δημιουργησανε αυτο το περιοδικο πριν απο πολλα χρονια!!!!!:137:

Εγω τους ευχομαι καλη συνεχεια και αν ειναι δυνατον να το κανουνε και εβδομαδιαιο.

Μακάρι! Μακάρι να είναι έτσι!!!!

Reaction score
264

Μακάρι! Μακάρι να είναι έτσι!!!!
Απο την στιγμη που ειναι τζαμπα και δεν πρεπει να πληρωσεις τον περιπτερα για να αγορασεις το περιοδικο,δεν βλεπω τους λογους για τους οποιους θα μπορουσε να περασει απο το μυαλο μας,οτι καποιος παει να μας τα αρπαξει τα ευρουλια μας??????????:112::112:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef