ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Reaction score
7
Re: Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Βρήκανε τρόπο να τα πάρουνε πάλι! όπως ξέρουμε, το αυτοκίνητο είναι ο χειρότερος χώρος για να ακούσεις μουσική!!!!
Οι εποχές με τα χάρτινα ηχεία και τα ραδιοκασετόφωνα "Roadstar" που πάταγες eject να βγεί η κασέτα και πετύχαινε στο μάτι τους πίσω επιβάτες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω την αντιδρασή σου...ποιός σε ανάγκασε να δώσεις χρήματα για ηχοσύστημα αυτοκινήτου;

Ένα μπράβο στα παιδιά για την προσπαθειά τους! :444:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Re: Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Λόγω φόρτου εργασίας το νέο τεύχος θα ανέβει αύριο το απόγευμα

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Λόγω φόρτου εργασίας το νέο τεύχος θα ανέβει αύριο το απόγευμα

Περιμένουμε! :107:
Με υπομονή όλα γίνονται καλύτερα! :126:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Το τευχος φεβρουαριου ειναι πραγματικοτητα.Πριν λιγο αρχισα να το διαβαζω και εχει ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ:140:.Διαβαστε το και θα καταλαβατε.

Μπραβο τους.Κανουνε πολυ καλη δουλεια.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Σαν νέος χρήστης του forum μόλις τώρα είδα και διάβασα μερικά από τα τεχνικά άρθρα του Γιάννη Δημητρόπουλου. Το λιγότερο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που έκανε και για την υπομονή του! Μπράβο σου Γιάννη!

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST

Σαν νέος χρήστης του forum μόλις τώρα είδα και διάβασα μερικά από τα τεχνικά άρθρα του Γιάννη Δημητρόπουλου. Το λιγότερο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που έκανε και για την υπομονή του! Μπράβο σου Γιάννη!
Αν αλαξει και μαρκα αυτοκινητου,θα εχει και απο εμενα πολλα συγχαρητηρια.:137:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIO

Αν αλαξει και μαρκα αυτοκινητου,θα εχει και απο εμενα πολλα συγχαρητηρια.:137:
Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ! :136:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟ

Ποτε θα εχουμε το νεο τευχος του περιοδικου?Αυριο η' απο δευτερα??????

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥ

Ειλικρινά, μας καθυστέρησε ένα "αυτοκίνητο" για παρουσίαση που ήρθε απο επαρχία, αλλά άξιζε τον κόπο.

Reaction score
0
Καλησπέρα και από μένα, μόλις παρατήρησα ότι ανέβηκε το καινούργιο τεύχος του caraudiotest δεν έχω προλάβει ακόμα να το διαβάσω αλλά έχει πράμα μέσα :)

Reaction score
0
Αφού ξεζούμισα το περιοδικό, έχω να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τον Helix A4, από τον παλιό Rockford ενισχυτή που δοκίμασαν καθώς και ο Ψωράλ έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Επίσης είδα ότι στο επόμενο τεύχος θα έχουν δοκιμή το ESX VE το οποίο σύμφωνα με κάποια site του εξωτερικού λένε ότι παίζει πολύ καλά.

Ανυπομονώ ήδη για το επόμενο τεύχος :)

Reaction score
264
Απάντηση: Re: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Αφού ξεζούμισα το περιοδικό, έχω να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τον Helix A4, από τον παλιό Rockford ενισχυτή που δοκίμασαν καθώς και ο Ψωράλ έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Επίσης είδα ότι στο επόμενο τεύχος θα έχουν δοκιμή το ESX VE το οποίο σύμφωνα με κάποια site του εξωτερικού λένε ότι παίζει πολύ καλά.

Ανυπομονώ ήδη για το επόμενο τεύχος :)
Οι ενισχυτες σειρας VE,ειναι τα κορυφαια μοντελα στον τομεα ποιοτητας ηχου της μαρκας ESX.Πριν απο αρκετους μηνες ειχα την ευκαιρια να αγορασω ενα παλιο 2καναλο esx σειρας VE που και δυναμη ειχε και απο ηχο ειτανε αλου.Τελικα ακυρωθηκε η πωληση του και τον κρατησε ενας γνωστος μου.Για οσους θυμουνται ειναι ο 2καναλος με το σκουρο κιτρινο χρωμα,σαν χρυσος.

Reaction score
264

Βλεπω οτι στο ονομα σου αναφερεσαι στους genesis και τα scanspeak δηλ πραγματα οχι απλα πολυ αξιολογα,αλλα κορυφαια.
Αν εσαι κατοχος των παρακανω προιοντων,θα ειτανε χαρα μας να μαθουμε οτι εχουμε στο avsite ενα ακομα μελος που ξερει να ακουει σωστη και ποιοτικη μουσικη και φυσικα περιμενουμε και μια αναφορα σου,για το ηχοσυστημα του αυτοκινητου σου.

Φιλικα τακης.:605:

Reaction score
0
Τα ESX VE που αναφέρω παραπάνω είναι τα καινούργια ηχεία που έχει βγάλει η ESX είναι ένα δίδρομο σετάκι που από ότι λένε παίζει καλά. Στο επόμενο τεύχος ελπίζω να το δούμε στα τεστ.

Όσο για το nickname μου, ναι όντως έχω Genesis και Scanspeak, όσο για μια μίνι παρουσίαση θα την κάνω λίαν συντόμως

Reaction score
264

Τα ESX VE που αναφέρω παραπάνω είναι τα καινούργια ηχεία που έχει βγάλει η ESX είναι ένα δίδρομο σετάκι που από ότι λένε παίζει καλά. Στο επόμενο τεύχος ελπίζω να το δούμε στα τεστ.

Όσο για το nickname μου, ναι όντως έχω Genesis και Scanspeak, όσο για μια μίνι παρουσίαση θα την κάνω λίαν συντόμως
Μπερδευτηκα με τους ενισχυτες σειρας VE και ετσι και εγραψα τα παραπανω λεγομενα μου.Να με συμπαθας ε???:133:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Εκ μέρους του caraudiotest

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και Χρόνια Πολλά.

Στο τεύχος Απριλίου δοκιμάσαμε:
Ενισχυτές KICKER, BRAX, ESX, ROCKFORD.
Ηχεία PEERLESS, Ψωράλ, το εκπληκτικό ESX VE
και SUB 12” της RAINBOW

Reaction score
49
Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Χριστός Ανέστη και από εμάς!! :107:

Θα πρότεινα στην υπογραφή σας να βάλετε direct link για το περιοδικό για διευκόλυνση όλων των μελών αλλά και για να φαίνεται συνεχώς! :126:
Οι σωστές δουλειές είναι καλό να φαίνονται συνεχώς

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7