ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

Reaction score
28
φιλοι ανοιγω ενα νεο θρεντ οπου θα προτεινα να καταγραψουμε αναλογα με την εμπειρια του καθ'ενος αλλα και αντικειμενικα απο οτι εχουμε ακουσει-διαβασει-κρινει τα καλυτερα ηχεια εως 1500 ευρω αυστηρα +200 -200 ευρω ,ανεξαρτητα εντελως απο συσχετισμους με ποιον ενισχυτη ταιριαζει ,σε τι χωρο θα παιξουν ,με ποια πηγη ,ανεξαρτητα επισης προελευσης τυπου κατασκευης και αλλα.νομιζω οτι θα ειναι χρησιμος ενας τετοιος μπουσουλας για ολους οσους βρισκωνται στο ψαξιμο αυτη την δυσκολη εποχη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.966
Απάντηση: ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

Θα πρεπε να είναι κανείς πολύ στριμμένος γιά να θεωρήσει πως η θεά Άρτεμις θα έχανε το στόχο στο κυνήγι της μουσικής απόλαυσης...
Οπότε γιά ένα διαφορετικό ταξίδι από το προηγούμενο,θα μπορούσαν να προταθούν τα klipsch RF-82

http://www.youtube.com/watch?v=NDrXYjWjC0s
http://www.youtube.com/watch?v=DfHp9AondQ8&feature=related

Reaction score
2.566
Ακόμα καλύτερα κατά την άποψή μου, KLIPSCH HERESYIII από Γερμανία στα 1300!!! Εδώ έχουν 2000. Τα καλύτερα μακράν από όσα άκουσα μέχρι αυτό το ποσό...γι αυτό και τα πήρα τελικά...

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

το εχεις στην κατοχη σου ,η απο ακουσμα εχεις εμπειρια?
Τα έχω από το 1997 και πολύ δύσκολα θα τα αλλάξω...

Το μόνο ηχείο για το οποίο θα τα άλλαζα είναι ο καινούργιος Ερμής.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

Τα έχω από το 1997 και πολύ δύσκολα θα τα αλλάξω...

Το μόνο ηχείο για το οποίο θα τα άλλαζα είναι ο καινούργιος Ερμής.
φαινεται πως σε αυτη την κατηγορια δεν υπαρχει και μεγαλη εμπειρια, μαλλον οι φιλοι μας εδω κινουνται κατα το 80-90%
μεταξυ 500-1000 ευρω και οι υπολοιποι 10-20% στην κατηγορια πολυ πανω απο τα 1500 ευρω εν τουτοις ελπιζω σε μεγαλυτερη συμμετοχη.!

Reaction score
47
B&W 683!

Ειχα την τυχη να τα ακουσω 2 φορες υπο αριστες συνθηκες και κατενθουσιαστηκα. Μπορώ να πω οτι είχαν αυτό το thrilling συναίσθημα που δεν το ένοιωσα με κανένα άλλο από τα ηχεία που μπόρεσα ν'ακούσω. Έπαιξε άψογα όλα τα είδη μουσικής που έβαλα (συμφωνική, ηλεκτρονική, ροκ, φωνητικά, τζαζ).
Το πιο σημαντικό για μένα ήταν οτι μετά απο 2ωρη ακρόαση ήθελα να περάσω όλη την δισκοθήκη μου απ'αυτά. Οχι μόνο δε με κούρασαν, αλλά είχαν μια εθιστική επίδραση πάνω μου.

Εντός των ημερών σκέφτομαι να τα παραγγείλω.

Reaction score
28
B&W 683!

Ειχα την τυχη να τα ακουσω 2 φορες υπο αριστες συνθηκες και κατενθουσιαστηκα. Μπορώ να πω οτι είχαν αυτό το thrilling συναίσθημα που δεν το ένοιωσα με κανένα άλλο από τα ηχεία που μπόρεσα ν'ακούσω. Έπαιξε άψογα όλα τα είδη μουσικής που έβαλα (συμφωνική, ηλεκτρονική, ροκ, φωνητικά, τζαζ).
Το πιο σημαντικό για μένα ήταν οτι μετά απο 2ωρη ακρόαση ήθελα να περάσω όλη την δισκοθήκη μου απ'αυτά. Οχι μόνο δε με κούρασαν, αλλά είχαν μια εθιστική επίδραση πάνω μου.

Εντός των ημερών σκέφτομαι να τα παραγγείλω.
μηπως εχεις καμμια εμπειρια συγκριτικα με soavo-1 και b&w 683

Reaction score
0

Με τι ενισχυτη τα έχεις τα 683;

Reaction score
0

Ψάχνω και εγώ σ' αυτή την κατηγορία τιμής. Τα συμπεράσματά μου με βάση αυτά που έχω ακούσει ως τώρα και τη μικρή εμπειρία που έχω:

Focal Chorus 836V: μου έχουν κάνει την καλύτερη εντύπωση μέχρι τώρα με πολύ καλή ισορροπία και γενικά άψογη συμπεριφορά. Βέβαια το μπάτζετ ξεφεύγει λίγο (~€1700) αλλά νομίζω αξίζουν, αν και προσωπικά μάλλον θα πάω για μικρότερο μοντέλο (826)

Klipsch RF82: Εκτός από το θέμα της κόρνας που ίσως ξενίζει μερικούς (προσωπικά δεν είχα πρόβλημα) έχουν πολύ χρωματισμένο μπάσο, το οποίο ακούγεται πολύ ωραία στην αρχή (ειδικά αν ακούς ροκ) αλλά _πιθανώς_ να κουράζει μετά από ώρα. Κατά τα άλλα πολύ καλά.

Β&W 684: 683 δεν έχω βρει μέχρι τώρα να ακούσω αλλά τα 684 ήταν μάλλον αδιάφορα. Δεν απέδιδαν σωστά τις μεσαίες και μου έδιναν την αίσθηση ενός επιδαπέδιου 685.

Audio Spectrum Artemis: Πολύ ισορροπημένα, αρκετά γεμάτος ήχος αλλά και πολύ ουδέτερα, τουλ. για τα δικά μου αυτιά. Σίγουρα πολύ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει άριστες επιδόσεις με κάθε είδος μουσικής.

SOAVO-1: Δεν πολυ-θέλω να το παραδεχτώ αλλά μου άρεσαν πολύ. Τα άκουσα δίπλα δίπλα με τα Klipsch και ήταν η μέρα με τη νύχτα.

Paradigm: δεν θυμάμαι μοντέλο, άκουσα 2-3 διαφορετικά και κανένα δε με έπεισε. Ίσως έφταιγε και το κακό ταίριασμα με τον ενισχυτή (νομίζω με harman kardon τα άκουγα).

Μάλλον θα πάω για τα Focal και σκέφτομαι να τα ταιριάξω με έναν Cambridge Audio (640V2 μάλλον) αν και δεν το έχω ψάξει ακόμα το θέμα του συνδυασμού τους.

Reaction score
0

καλησπερα σας κυριοι, ωραιο θεμα.
τα ηχεια που με εντυπωσιασαν σε αυτην την κατηγορια τιμης ειναι
totem arro 1440e
dynaudio focus-140 1200e

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.629

σε αυτή την "κατηγορία τιμής", τα ηχεία με τι αξίας ενισχυτικό τα οδηγείς?

Ρωτάω για να προτείνω (ενεργό).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Re: Απάντηση: ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

σε αυτή την "κατηγορία τιμής", τα ηχεία με τι αξίας ενισχυτικό τα οδηγείς?

Ρωτάω για να προτείνω (ενεργό).
Έλα βρε,σαν να κλέβεις εκκλησία είναι αυτό.Κακέ:138:

Reaction score
1.187

SOAVO-1: Δεν πολυ-θέλω να το παραδεχτώ αλλά μου άρεσαν πολύ. Τα άκουσα δίπλα δίπλα με τα Klipsch και ήταν η μέρα με τη νύχτα.
Τα Soavo δεν έχω καταφέρει ακόμα να τα ακούσω. Πάντως επειδή έχω δει πόσο σωστά είναι σχεδιασμένα και την προσοχή που έχουν δώσει οι σχεδιαστές στην λεπτομέρεια πιστεύω ότι πρέπει να παίζουν καλά. Κι ας τα έβγαλε τελευταία στο συγκριτικό τεστ που είχε κάνει το High Fidelity.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.629
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

Έλα βρε,σαν να κλέβεις εκκλησία είναι αυτό.Κακέ:138:
μα τι να κάνω...

καλά, δε ξαναμιλάω....:136:

Reaction score
10

ειχα τα castle acustics harlech κλασικος αγγλικος ηχος τα αλλαξα με τα cabasse altura riva βασης και επαθα ενα γερο σοκ.
εχουν μια μικρη κορνα ειναι πολυ ομορφα αναλυτικα γρηγορα με χαμηλο οκ για το μεγεθος τους/το χωρο μου και την ενταση που ακουω.
κανουν 1500 και θα τα προτεινα τουλαχιστον για ακροαση

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili